Влез

View Full Version : escapel

ankata
07-15-2011, 15:16
Здравейте,след като изпих хапчето ми дойде след 6 дни.Въпроса ми е кога ще е следващия цикъл,когато по принцип ми идва или около датата на последния?Има ли от какво да се притеснявам още???Благодаря Ви,ще се радвам,ако ми отговорите по-скоро.

Mojito0
07-15-2011, 15:24
Мисля, че вече трябва да следиш от това идване нататък.Според него ще ти се наглася цикъла.6 дена е добре, щом е дошло няма от какво да се притесняваш :-D

ankata
07-15-2011, 15:30
Мисля, че вече трябва да следиш от това идване нататък.Според него ще ти се наглася цикъла.6 дена е добре, щом е дошло няма от какво да се притесняваш :-D

Благодаря и аз така мислех,но исках да съм сигурна :)

FuCKkK13
07-15-2011, 15:53
следи от това идване нататъка .. от Ескапел в организма ти стават много промени - вредни .. и този обрат (с цикъла) от сега нататъка следи от 6ти.. и след като ти е дошло няма от какво да се притесняваш..на една моя приятелка след като пие (пила е няколко пъти) й идва след около 2 дена.. :)

ankata
07-15-2011, 15:57
следи от това идване нататъка .. от Ескапел в организма ти стават много промени - вредни .. и този обрат (с цикъла) от сега нататъка следи от 6ти.. и след като ти е дошло няма от какво да се притесняваш..на една моя приятелка след като пие (пила е няколко пъти) й идва след около 2 дена.. :)

На мен ми дойде след 6 дена, а не на 6-ти,но ясно ще следя от тази дата,на която ми дойде..Вредни...какво още освен обрата с цикъла би могло да има?

Mojito0
07-15-2011, 16:36
Хормонални промени настъпват и може да се изразят по различни начини, но по принцип не е нещо кой знае какво, особено ако си имала един прием само и ако по принцип нямаш някакви проблеми с нивата на хормоните си.
Имам пък една приятелка на която след взимане на ексапел й се изчисти лицето.А имаше проблемна кожа.Седмица след приема на хапчето лицето й стана много гладко и така беше няколко месеца. В нейния случай хормоните са се подредили хубаво, но използването на такива медикаменти изобщо не е препоръчително така или иначе.

FuCKkK13
07-15-2011, 16:42

На мен ми дойде след 6 дена, а не на 6-ти,но ясно ще следя от тази дата,на която ми дойде..Вредни...какво още освен обрата с цикъла би могло да има? ох извинявай.. не че съм разбрала погрешно просто се обърках.. иначе ме разбра де .. :) .. ами много промени настъпват в организма и е като цяло вредно.. а и настъпва обрат в хормоните както каза момичето преди мен.. понякога положителен, но понякога отрицателен.. като цяло е вредно защото се променят изведнъж много неща в организма.. примерно това влияе на хормоните, а хормоните и тяхното изправно състояние е доста важно за човешкия организъм.. като цяло не е препоръчително.. и не забравяй, че Ескапел не е бонбон ;) .. :)

dami666
07-15-2011, 18:06
На мен от ескапел цикъла ми става луд..1вите няколко месеца си идваше когато си иска..много зависи от организма ти.

ankata
07-15-2011, 18:31
На мен от ескапел цикъла ми става луд..1вите няколко месеца си идваше когато си иска..много зависи от организма ти.

А повече от 1 път ли си го вземала,защото аз само 1 и мисля,че постепенно ще се нормализират нещата ? :)