View Full Version : escapel
Здравейте,след като изпих хапчето ми дойде след 6 дни.Въпроса ми е кога ще е следващия цикъл,когато по принцип ми идва или около датата на последния?Има ли от какво да се притеснявам още???Благодаря Ви,ще се радвам,ако ми отговорите по-скоро.
Мисля, че вече трябва да следиш от това идване нататък.Според него ще ти се наглася цикъла.6 дена е добре, щом е дошло няма от какво да се притесняваш :-D
Мисля, че вече трябва да следиш от това идване нататък.Според него ще ти се наглася цикъла.6 дена е добре, щом е дошло няма от какво да се притесняваш :-D
Благодаря и аз така мислех,но исках да съм сигурна :)
FuCKkK13
07-15-2011, 15:53
следи от това идване нататъка .. от Ескапел в организма ти стават много промени - вредни .. и този обрат (с цикъла) от сега нататъка следи от 6ти.. и след като ти е дошло няма от какво да се притесняваш..на една моя приятелка след като пие (пила е няколко пъти) й идва след около 2 дена.. :)
следи от това идване нататъка .. от Ескапел в организма ти стават много промени - вредни .. и този обрат (с цикъла) от сега нататъка следи от 6ти.. и след като ти е дошло няма от какво да се притесняваш..на една моя приятелка след като пие (пила е няколко пъти) й идва след около 2 дена.. :)
На мен ми дойде след 6 дена, а не на 6-ти,но ясно ще следя от тази дата,на която ми дойде..Вредни...какво още освен обрата с цикъла би могло да има?
Хормонални промени настъпват и може да се изразят по различни начини, но по принцип не е нещо кой знае какво, особено ако си имала един прием само и ако по принцип нямаш някакви проблеми с нивата на хормоните си.
Имам пък една приятелка на която след взимане на ексапел й се изчисти лицето.А имаше проблемна кожа.Седмица след приема на хапчето лицето й стана много гладко и така беше няколко месеца. В нейния случай хормоните са се подредили хубаво, но използването на такива медикаменти изобщо не е препоръчително така или иначе.
FuCKkK13
07-15-2011, 16:42
На мен ми дойде след 6 дена, а не на 6-ти,но ясно ще следя от тази дата,на която ми дойде..Вредни...какво още освен обрата с цикъла би могло да има? ох извинявай.. не че съм разбрала погрешно просто се обърках.. иначе ме разбра де .. :) .. ами много промени настъпват в организма и е като цяло вредно.. а и настъпва обрат в хормоните както каза момичето преди мен.. понякога положителен, но понякога отрицателен.. като цяло е вредно защото се променят изведнъж много неща в организма.. примерно това влияе на хормоните, а хормоните и тяхното изправно състояние е доста важно за човешкия организъм.. като цяло не е препоръчително.. и не забравяй, че Ескапел не е бонбон ;) .. :)
На мен от ескапел цикъла ми става луд..1вите няколко месеца си идваше когато си иска..много зависи от организма ти.
На мен от ескапел цикъла ми става луд..1вите няколко месеца си идваше когато си иска..много зависи от организма ти.
А повече от 1 път ли си го вземала,защото аз само 1 и мисля,че постепенно ще се нормализират нещата ? :)