View Full Version : Страх ли ви е от клоуни?
Junieee8
07-15-2011, 17:42
Страх ли ви е от клоуни и защо?
аз умирам от страх... не знам точно защо, но мисля,че има нещо общо ,с това,че като бях малка, един клоун "ме нападна"... искаше да си играем :D
ivcheto0o
07-15-2011, 18:21
Не,нищо страшно не виждам в тях,те просто искат да забавляват хората :)
WesCraven
07-15-2011, 18:34
Гледайте "То" или прочетете книгата на Стивън Кинг и ще разберете,защо са страшни клоуните :D
Junieee8
07-15-2011, 18:39
аз знам защо си ме е страх :D ^^я ми кажи сюжета на кратко, че се каня да го гледам ама... ме е страх :D :D :D :D
Junieee8
07-15-2011, 18:41
да ама като си на 4 години, и някъв маскиран с червена коса започне да ти шари по лицето с пръсти е СТРАШНО :D :D :D :D
nocoment
07-15-2011, 18:54
Ами ако се появи ивднъж страшен клон от под леглото, разбира се, че ще ме хване страх. Иначе не ! :)
Я, тема за мен 8-) ами да, страх ме е .. от малка съм така..никога не са ми били забавни
Гледайте "То" или прочетете книгата на Стивън Кинг и ще разберете,защо са страшни клоуните :D
Аз го гледах, чела съм и част от книгата, обаче пак не ме е страх... O.O
l0verch0y
07-15-2011, 21:06
Не се страхувам от паяци и всякви такива гадини , единствено от тъпите шибани клоуни като бях на 6-7 гледах ТО и от тогава така .. И баща ми като си татуира един клоун на гърба откачих
pressiana
07-15-2011, 21:23
Не, не ме е страх от клоуни.
Интересни са ми хората, които се страхуват от тях.
Да те е страх от паяци, змии, буболечки и т.н. е окей, но клоуни? Винаги ми е било странно. 8-)
l0verch0y
07-15-2011, 21:42
Даже преди 7-8-9 години като гледах ТО от тогава имам страх и като се къпех запушвах канала с леген да не доиде да ме изяде...
ccdesigns
07-15-2011, 21:45
Я кажете сюжета на "То" и името му на английски, че се заканих да го гледам. Иначе от клоуни не ме е страх.
Я кажете сюжета на "То" и името му на английски, че се заканих да го гледам. Иначе от клоуни не ме е страх.
It :D
http://zamunda.net/details.php?id=138056&hit=1
Препоръчвам обаче книгата. Филма не струва!
ccdesigns
07-15-2011, 22:11
Мислех си, че е It, ама попринцип рядко превеждат точно на БГ :D
Biskfitka
07-15-2011, 22:24
Не знам,предполагам,че не :D
Junieee8
07-16-2011, 08:46
а... има ли кървави сцени и... МНОГО стряскащи моменти? :D :D :D
Greennight
07-16-2011, 09:29
Не ме е страх от клоуни... :lol:
GossipGirl89
07-16-2011, 09:45
Не. Но винаги са ми били чудни хората, които се страхуват от клоуни - от какво точно ви е страх :-| Все пак те са създадени за забавление...
Junieee8
07-16-2011, 09:50
ми и аз не знам. но много ме е страх. някак си.... като те видят на улицата \уличните клоуни\ и започнат да правят нещо с теб... страшно е :D :D :D :D
sapphire5
07-16-2011, 09:53
еммии зависи .. 8-) :lol:
MissArrogance
07-16-2011, 10:13
Не. По - скоро, малко ме изнервят.
SisiStrange
07-16-2011, 10:46
Да те е страх от паяци, змии, буболечки и т.н. е окей, но клоуни? Винаги ми е било странно. 8-)
Аз обичам паяци (имам тарантула), змии и всякакви буболечки, но имам панически ужас от клоуни. :-o
Беше ме страх като малка, а след като прочетох "То" съвсем се убедих, че съм права да ме е страх.
Junieee8
07-16-2011, 10:54
Аз обичам паяци (имам тарантула), змии и всякакви буболечки, но имам панически ужас от клоуни. :-o
Беше ме страх като малка, а след като прочетох "То" съвсем се убедих, че съм права да ме е страх.
мен единствено от паяци и клоуни ме е страх. Обичам змии и такива неща, не ме е страх от високо само ПАЯЦИ и КЛОУНИ :D 8)
WesCraven
07-16-2011, 11:04
Пича дето каза ,че е гледал То и не знам си какво и не го е страх.Най-мразя някой да го е страх и да се прави на герой.Същото става и преди няколко дни гледахме с приятели "Гняв" и "Предизвестена смърт" ,които са си страшнички и въпреки ,че момчетата щеше да се (с извинение) насерът от страх след филма викат,бати тъпия филм направо щех да се спукам от смЕх.И кое му е смешното?Нищо.Същото е и тука.Може да не те е страх от клоуни след филма,но как може да гледаш такъв филм и да прочетеш такава книга и поне малко да не се сещаш за тоя клоун и да ти е страшно.Не се правете на герой,не сте интересни.
Junieee8
07-16-2011, 11:10
Пича дето каза ,че е гледал То и не знам си какво и не го е страх.Най-мразя някой да го е страх и да се прави на герой.Същото става и преди няколко дни гледахме с приятели "Гняв" и "Предизвестена смърт" ,които са си страшнички и въпреки ,че момчетата щеше да се (с извинение) насерът от страх след филма викат,бати тъпия филм направо щех да се спукам от смЕх.И кое му е смешното?Нищо.Същото е и тука.Може да не те е страх от клоуни след филма,но как може да гледаш такъв филм и да прочетеш такава книга и поне малко да не се сещаш за тоя клоун и да ти е страшно.Не се правете на герой,не сте интересни.
напълно си прав! например аз когато гледах "Паранормална активност" си спах спокойно, не съм треперела от страх не съм пищяла... Но още не мега да спя с развити крака :D
Grommash
07-16-2011, 11:15
Сега като се замисля, да.. хъх, странно.
WesCraven
07-16-2011, 11:20
Спрете да дрънкате !
http://prikachi.com/images/749/3576749J.jpg
...и елате тук долу,тук всички се реем.. :D :D :D :D
Криийпиии
Сигурно говориш на мен.
1) Не съм пич.
2) Казвам си истината. Филмът е изключително интересен, но дори и да видя клоун навън няма да ми стане нищо. По-скоро ще имам странно усещане, но няма да ме е страх. Знам, че клоуните са измислени за забавление.
А и съм чела една супер малка част от книгата, не съм казала, че съм я чела цялата.
Гледала съм и другите споменати от теб. По време на филма ме беше страх, но иначе вече нямам голям спомен от тях. Всеки усеща филмите различно. Както и с музиката.
Любимият ми клоун!
http://www.youtube.com/watch?v=I29-VeX4Dv4
Не, по дяволите! :shock: Какво страшно виждате в тези смешници?! :lol: :lol:
Не. Но винаги са ми били чудни хората, които се страхуват от клоуни - от какво точно ви е страх :-| Все пак те са създадени за забавление...
Така е. :)
А в какво точно се състои страха ти?
Аз от паяците и буболечките имам панически ужас! И мога да обясня защо точно ме е страх и какво ме ужасява в тях.
Клоуните са ми неутрални някак. Чела съм ТО два пъти, филма също съм го гледала 2-3 пъти, но не може да ме хване страх.
Някой беше питал за филма дали има много страшни сцени.
Няма.
Аз се стреснах само със стъпките пред бюрото и балона, но това сигурно е защото тогава и на моето бюро имаше балон, останал от един рожден ден. 8-)
WesCraven
07-16-2011, 13:40
Филма не е страшен,( не много) но ако не си гледал страшни филми и си с по слаба психика като гледаш такъв филм просто те хваща страх.Мен не ме е страх,но това не означава ,че някой друг няма да го хване.За това нека не говорим " какво толкова " .. Просто всички хора си имат различни и понякога странни страхове и фобии.
YoUcANNOtiMaGiNe
07-16-2011, 13:48
Не знам дали може да се нарече точно страх, но винаги са ми били зловещи и неприятни. :? :?
Junieee8
07-16-2011, 14:30
Не знам дали може да се нарече точно страх, но винаги са ми били зловещи и неприятни. :? :?
наистина ,много точно казано! \:D/
ChocolateBunny
07-16-2011, 14:33
наистина ,много точно казано! \:D/
SisiStrange
07-16-2011, 15:19
А в какво точно се състои страха ти?
Ще се опитам да ти обясня, както обясних на гаджето ми:
Като изключим Стивън Кинг, клоуните са скрити същества. Лицата им са отгоре до долу в грим. Ти не знаеш какво те гледа зад грима. На устните им с червило е нарисувана усмивка, но в действителност те не се усмихват. Очите им си стоят студени. Сложени са там да те разсмиват, но шегите им изобщо не са забавни. Напротив. Плашещи са и в тях прозира някакъв садизъм. В цялото им гротескно същество има нещо зловещо. Приличат ми много повече на чудовища, отколкото върколаците, вампирите и прочие. Погледа им е на хора, които са принудени да обикалят в унизителни дрехи и да ги унижават и ми се струва, че са полудели от това и им се ще да си го върнат. Все едно мразят обикновените хора.
Това са подсъзнателни усещания, разбира се. Не съм толкова ненормална, няма да се разпищя, ако се доближи до мен, но просто си ме е чисто шубе.
Чак да ме е страх-не,по-скоро не ги харесвам :)
Plikchencce
07-17-2011, 01:16
Гледайте "То" или прочетете книгата на Стивън Кинг и ще разберете,защо са страшни клоуните :D Имам книгите смисъл те са няколко части . :grin: Радвам се , че има и други фенове .
Оо, заинтригувахте ме. Още довечера почвам да чета "ТО". :grin:
Като изключим Стивън Кинг, клоуните са скрити същества. Лицата им са отгоре до долу в грим. Ти не знаеш какво те гледа зад грима. На устните им с червило е нарисувана усмивка, но в действителност те не се усмихват. Очите им си стоят студени. Сложени са там да те разсмиват, но шегите им изобщо не са забавни. Напротив. Плашещи са и в тях прозира някакъв садизъм. В цялото им гротескно същество има нещо зловещо. Приличат ми много повече на чудовища, отколкото върколаците, вампирите и прочие. Погледа им е на хора, които са принудени да обикалят в унизителни дрехи и да ги унижават и ми се струва, че са полудели от това и им се ще да си го върнат. Все едно мразят обикновените хора.
Леле, наистина много смислено мнение. Има смисъл в думите ти. Даже и аз се замислих. :(
zviar7539
07-17-2011, 22:10
няма за какво да ме е страх,достатъчно голям съм,само бебетата ги е страх,а ако вземе да ми се навърта около мен или да ми прави нещо ,ще му шибна един цигански юмрук и после той-ще го е страх от мен
BrokenInnocence
07-18-2011, 07:50
Ужасно много ме е страх от клоуни и порцеланови кукли. И не, не съм гледала никой от тея филми дето клоуни/кукли трепят всичко наред... просто ги намирам за зловещи.
От клоуни не ме е страх обаче, като видя мим на улицата и се побърквам. Винаги минавам възможно най-далече от него. :D Те са ми адски зловещи и ми изглеждат много злииии... :oops:
WesCraven
07-18-2011, 13:42
Всички се реем тук долу. :D
TheBeatles
07-18-2011, 17:05
Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.
WesCraven
07-18-2011, 17:09
Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.
Знаем.Това е,щото ти си интелигентна и имаш само 6ци.Всички те обичат и ти си над всички останали и такива нискобюджетни продукции като "ТО" и такива смешни автори като Стивън Кинг няма как да те изплашат.Напротив,ти си истински и интелигентен човек и намира ужаси,които са световно признати ,като смешни и не добре направени.Разбираме те ,въпреки че е малко трудно след като си толкова умна.
BrokenInnocence
07-18-2011, 17:15
Да питаш някой който го е страх от нещо "Какво толкова те е страх?" е изключително глупаво. Това е все едно да питаш някой "Защо твоят любим цвят е зелено след като моят е синьо?"
TheBeatles
07-18-2011, 17:25
Знаем.Това е,щото ти си интелигентна и имаш само 6ци.Всички те обичат и ти си над всички останали и такива нискобюджетни продукции като "ТО" и такива смешни автори като Стивън Кинг няма как да те изплашат.Напротив,ти си истински и интелигентен човек и намира ужаси,които са световно признати ,като смешни и не добре направени.Разбираме те ,въпреки че е малко трудно след като си толкова умна. Само не разбрах какво общо има нивото ми на интелигентност със това да не ме е страх от клоуни? Нещо връзка не правя... Щом не вярваш, ок, а и междудругото много уважавам Стивън Кинг, просто филма за мен не е страшен.
WesCraven
07-18-2011, 17:29
Защото си изключително интелигентна и знаеш,че тези неща не са се случили .. В смисъл понеже IQ-то ти е над 300 разбиращ нещата и просто няма как да те е страх.
TheBeatles
07-18-2011, 17:37
Защото си изключително интелигентна и знаеш,че тези неща не са се случили .. В смисъл понеже IQ-то ти е над 300 разбиращ нещата и просто няма как да те е страх. Ами да, не ме е страх. Защо не вземеш да се заядеш със другите 10 човека, писали в тази тема, че не ги е страх, а за мен се хвана точно? Както и да е, знаех си, че все някой ще се намери да не ми повярва. Няма да споря с теб, ок, не вярваш. Твое си мнение.
VampireGirl95
07-18-2011, 19:27
Страшни - не .
Забавни - може. По - скоро за малките дечица. :}
мене не ме е страх, даже са ми много смешни, но разбивам тези, които се страхуват
iiordanova
07-19-2011, 07:07
Не ме е страх. Даже им се кефя. 8-)
Sarafina
07-19-2011, 17:35
Страх ме е.
Страх - не.
Ужас.. да :D
Гадно е, защото възрастните им се смеят от учтивост, а малките се смеят на всичко, дори да не е смешно.. не знам, не ги харесвам просто.
gotinataaaa
07-19-2011, 21:17
Ужасявам се от тях, но защо не знам !
mynichka
07-20-2011, 09:11
мне
не,изобщо.Просто като видя някой клоун и се сещам за някой нескопосан старец правещ се на дядо Коледа с накривена жълта брада и отчаяна физиономия
Exothermic
07-20-2011, 11:36
Хаха, гласувах с НЕ.
При мен положението с клоуните е малко странно.
Когато мама ме заведе за пръв път на цирк седнахме на предните места
и по време на шоуто един клоун дойде при мен да се прави на интересен и аз реших,
че е лош и че всички клоуни са зли и трябва да бъдат събрани на едно място като затворниците.
Оттогава колекционирам клоуни (плюшки, куклички, керамични). :lol:
malkasladka
07-20-2011, 13:31
Junieee8
08-23-2011, 17:40
хора,да не ви изяде клоуна :razz: :razz: :razz: тая тема много замря :D
Colouring
08-23-2011, 19:22
не :lol:
someonerandom
08-23-2011, 19:46
Не помня някога да са ми били смешни,обаче и никога не ме е било страх от тях...
Не помня някога да са ми били смешни,обаче и никога не ме е било страх от тях...
me too.. :D
Nikolcheto24
08-23-2011, 21:58
ДА много.Вероятно заради "ТО".След като прочетох книгата се наплаших още повече.Много са зловещи!!! :D :shock:
someonerandom
08-23-2011, 22:41
ДА много.Вероятно заради "ТО".След като прочетох книгата се наплаших още повече.Много са зловещи!!! :D :shock:
Тоя филм мисля вече да си го изтегля,май целия форум е развил страх от клоуни от него 8-)
Transform
08-23-2011, 23:00
Вярно ли е че има и втора част?
IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 07:09
въх кат са замисля-да ба :? ама то на улицата бате мноу жени са замаскирали с тия гримове кат клоуни баце-и червилото им излиза-навсякаде покрай мен-са кат са зачуда......кошмар, баце, кошмар 8-)
gugenceto2
08-25-2011, 08:11
На мен филма ми беше дори смешен :D :D Разбираемо е щото обичам клоуни и палячовци :D :D А за книгата не съм я чела,но обикновенно книгите по които са правени филми са по-хубави от самите филми.А щом е Стивън Кинг :) :) :)
gugenceto2
08-25-2011, 08:15
Уохохо мен ме е страх от паяци височини и сякви извращения на нашата планета :D :D Обаче Гняв си е супер филм и го препоръчвам макар че е гадно да гледаш тая как се гърчи :D Предизвестена смърт също е доста добър филм xD
teen4e55
08-25-2011, 12:11
Не знам от къде се появи това - но ДА - страх ме е ;xx По някакъв необясним начин ми изглеждат доста зловещи...
association
08-25-2011, 12:14
не
chereshka7
08-25-2011, 13:00
ми мен до няква степен само... като бях малка един клоун се беше заровил в онези пластмасовите топки..шарените (ама никой не го беше видял как се завира) и изведнъж като изскочи ии.. ''бауу''.... ми как да се се уплаша. всички се хилеха. аз бях единствената дето не се... :D :D :D
Anesha17
08-25-2011, 17:11
Никакъв страх.Да не съм детенце,я?!
:D
Supernaturalfan
08-25-2011, 23:23
Много ме е страх, не знам защо!
Junieee8
09-13-2011, 11:35
някой жив да остана? :lol:
cigarettekisses
09-13-2011, 11:53
xaxa не :D
SonataArctica
09-13-2011, 12:29
Не.
angel4eto966
09-13-2011, 15:49
Не ме е страх и винаги съм се чудела защо някой хора толкова ги мразят :-o :-o
Би трябвало да забляват...
По-скоро са ми неприятни отколкото страшни, не ми харесва носът и косата и като цяло като се опитват да са забавни.. 8-)
malkasladkabishkotka
09-13-2011, 23:42
м "То" изобщо не е страшен :Д
иначе по темата - не,не ме е страх Д:
Не, не ме е страх от клоуни.
Да и не знам защо,не съм гледала филми с клоуни,нито съм чела книги за тях,но просто ме плашат!
ADMIRALKA14
09-14-2011, 16:07
xfakexsmilex
02-08-2012, 10:11
Да, още от малка. Защо-не знам.
darinnkaa
02-10-2012, 23:06
Ммм не ,те забавляват и разсмиват хората,не виждам нищо страшно в тях . ^^
siss_kiss
02-11-2012, 07:51
След филма и книгата "ТО" ме беше страх, но вече не.
EffinSick
02-11-2012, 08:33
ми.. не :oops:
an0niimka
02-11-2012, 08:41
Да, още от малка. Не знам защо, просто ме е страх от тях.
Nikolcheto24
02-11-2012, 20:10
Малко.Мисля, че е заради филма ТО.
gersinkaa
02-11-2012, 21:14
Не от клоуни не ме е страх, но от маймуни определено!! :D В цирка една маймуна така ми проскуба косата.... :D Клоуните са създадени да забавляват хората, а не да ни карат да се страхуваме от тях. Даже са ми симпатични... :)
Не , но Сам Уинчестър явно да.
angelxbaby
02-12-2012, 13:07
От клоуни не ме е страх , но все пак книгата на Стивън Кинг успя да ме уплаши :D
summerxtime
02-12-2012, 13:10
Имаше една книга "Възмездие" от която,прочетох ли я,клоун да не чуя :D
mnogo me e strah i neznam zashto ;((
едни ги е страх от попове други от клоуни.....е мен не :D
miminka992
02-19-2012, 15:02
Като се замисля.. май да :D
iBloodSucker
02-19-2012, 15:04
да, незнам защо ... :D
Как може да ви е страх от клоуни кое и е страшното червените носове ОМГ ае някой да ми обясни защо го е страх от клоуни просто ми е много интересно и според мен е абсурдно :х
ch0c0late44
02-19-2012, 16:21
Нито ги харесвам нито ме е страх от тях..
BrokenInnocence
02-23-2012, 19:28
Как може да ви е страх от клоуни кое и е страшното червените носове ОМГ ае някой да ми обясни защо го е страх от клоуни просто ми е много интересно и според мен е абсурдно :х
Да питаш някой който го е страх от нещо "Какво толкова те е страх?" е изключително глупаво. Това е все едно да питаш някой "Защо твоят любим цвят е зелено след като моят е синьо?"
Явно се налага да се цитирам сама.
BrainlessROCKBABY
02-24-2012, 09:13
точно така ;д
DisappointedDreamer
02-24-2012, 09:22
Ахх, обожавам Стивън King и "то" <3333 но, да, не харесвам клоуни като цяло.
Мда,някой май е гледал ''It'' :D
smiirnoff
02-24-2012, 16:04
До преди години никой не го беше страх от клоуни. Тоя измислен "страх" ви е набит от скапаните американски филми. Аре моля ви се - все едно да ви е страх от близалките или от дъвките ...
Anichkaxxwee
02-24-2012, 16:16
Не, не ме е страх :D
Cold_Tearsss
02-24-2012, 16:55
Не , но Сам Уинчестър явно да.
+ 1
Никога не съм се страхувала от клоуни.
Мне .. даже имам спомени, че когато бях малка се бих с един клоун (на един рожден ден)! :D
Lorka147
02-25-2012, 20:15
Досега през целия ми живот само 5 пъти съм ходила на цирк, но да си призная, малко ме е страх...все пак не всеки ден ти се случва да видиш човек, по чието лице има около 3 кг. грим. :D
ronyrony
03-01-2012, 20:44
хахаххахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахаха
Въобще пък не ме плашат тези костюмари..
Мне...но пък рядко са ми забавни,по-скоро съм безразлична към тях.
an0nimn0
03-02-2012, 20:10
Ми неприятни са ми, но чак пък страх, не. Но много ме е страх от кукли. ;хх от онези бебета кукли..лелее..
Junieee8
03-07-2012, 06:46
хахах,мен ме е страх и без да съм чела То или да съм гледала филма :D
SamanthaJ
03-07-2012, 18:44
омг не :D ...
да не мисля че има нещо страшно в тях...тва са просто едни хора в уж смешни костюми които се опитват да забавляват хората не да ги плашат....
muhtesemfan
03-13-2012, 18:29
Да,страх ме е и не намирам смисъл защо ме е страх :D :D :D
muhtesemfan
03-13-2012, 18:31
Досега през целия ми живот само 5 пъти съм ходила на цирк, но да си призная, малко ме е страх...все пак не всеки ден ти се случва да видиш човек, по чието лице има около 3 кг. грим. :D
Почти всеки ден виждам момичета на 12-13 с 3 кг. грим :D :D :D
Glamour92
03-13-2012, 18:34
някой май е взел много насериозно Стивън Кинг ...
mitzubi6i
03-18-2012, 18:45
Не ме е страх от клоуни, но не ги харесвам. Никога не са ми били забавни.
qkakukla2
03-19-2012, 18:13
Оф боже клоун като клоун. Хората с това си изкарват прехраната, а вас от клоуни да ви е страх...
sashko705
03-19-2012, 18:31
Клоуните са педофили...
Gerry905
03-19-2012, 18:40
ДА! Защото са страшни, а и плюс това съм гледала достатъчно филми с гадни и страшни клоуни. Бляяя..
sToyAncHo
03-21-2012, 07:57
Не.. ;д Ще му изхакам 1 и ще му падне червения нос ;дд
CooL_GirL12
03-22-2012, 07:52
Еми да, страх ме е, след като гледах То и Мъртва Тишина....
Не, не ме е страх - по-скоро клоуните са ми досадни с изтърканите си номера.. бляк
Иначе не обичам да гледам много страшни филми , щото после изперквам, та затова и сигурно не ме е страх :D
strawberry88
03-22-2012, 18:06
Не ме е страх. 8-)
DieselBlood
03-23-2012, 17:50
Нямате си на представа колко клоуни мразят работата си.
Иначе по темата-не ме е страх.Както каза някой по-горе някой е взел прекалено насериозно Стивън Кинг.
zarzamora
03-28-2012, 18:27
Ха ха. Не, защо да ме е страх?
TheStar7
04-04-2012, 14:08
Хахах не не ме е страх... П р о с т о не виждам от какво да се с т р а х у в а м хд
sapphire5
04-12-2012, 11:14
От какво да ме е страх?! a? what you said?
Не ме е страх , но са ми адски противни и не са ми смешни .
Junieee8
04-19-2012, 18:17
някой май е взел много насериозно Стивън Кинг ...
нито съм чела книгата,нито съм гледала филма :D
paradosou
04-26-2012, 16:52
Нахахахах, да. Като бях мъничко фъстъче 8-) имах непоколебимото усещане, че зад широката усмивка и всички смехории, дето правят, в погледа им проблясват съвсем невесели пламъчета. Подсъзнателно, ест., ама и досега имам частица от тва хД
Now you see me... now you dont !
Изглежда доста хора ги е страх от клоуни .
<<< май наистина са си страшни :D
slivergold
08-09-2012, 15:03
ДА! :lol: ... „То“ !
strawberry88
08-09-2012, 16:12
Даже преди 7-8-9 години като гледах ТО от тогава имам страх и като се къпех запушвах канала с леген да не доиде да ме изяде...
:razz: :razz: :razz:
И това си представях,след като го изгледах.
Ама бях на 12 май.
DarkVampireAngel
08-21-2012, 20:05
Не..тъпи са ми клоуните-нито страшни,нито забавни...Виж от зъболекар бих избягала на километри :D
daiana13
08-22-2012, 09:32
Да,зловещи са...Не ги понасям,скучни са,противни са...
В момента чета ТО.Наистина ме плашат понякога... :D
Your.Passion
08-22-2012, 09:59
^ аз пък наскоро пак гледах ''То'' .. Ужас ..Обикновено изпитвам огромен страх .И аз не знам защо.Просто са ми много странни .
druzilla
08-22-2012, 10:46
След като четох "То" на Стивън Кинг намирам клоуните за малко зловещи,но като цяло са ми безразлични - нито ме забавляват по никакъв начин,нито ме плашат особено..
не, дори ме привличат. има нещо секси в маскарадния костюм.
shmatarok
08-22-2012, 11:22
На някакво подсъзнателно ниво гледам винаги да ги избягвам.
Incadeptus
08-22-2012, 11:35
Хмммм,ТО е много хубав ужасен филм,защото аз не съм го чел,а съм гледал филма.Хич не ме плашат.
Violenza
08-22-2012, 12:21
Нито ме плашат, нито са ми смешни. И не ми се вярва някой да е кой знае колко изплашен от клоуните, това е една измислена фобия, породена именно от филмите.
Incadeptus
08-22-2012, 12:24
Нито ме плашат, нито са ми смешни. И не ми се вярва някой да е кой знае колко изплашен от клоуните, това е една измислена фобия, породена именно от филмите.
ммммммммммммммммммм точно така
HollyGolightly
08-23-2012, 05:46
Не, но за сметка на това са ми неприятни.
semity_we
08-23-2012, 21:01
[QUOTE=Junieee8;9459888]Страх ли ви е от клоуни и защо?
аз умирам от страх... не знам точно защо, но мисля,че има нещо общо ,с това,че като бях малка, един клоун "ме нападна"... искаше да си играем :D[/QUOTN/]
Не разбира се,това е човек в костюм.
Не , не ме е страх , но ги мразя , в смисъл глупави са , а и никога не ми е било забавно като съм ги виждал , много скучни.... :) ;D
summerxtime
08-24-2012, 19:17
На някакво подсъзнателно ниво гледам винаги да ги избягвам.
^^ И при мен така.
weheartiit
08-26-2012, 11:07
Абе хора наскоро ми казаха някакъв филм с клоуни ,не беше "ТО" беше нещо друго ,но не се сещам.Имате ли някаква идея кой може да е? :D
Иначе не ме е страх,просто не са ми особено интересни.
crazydivane
08-26-2012, 22:55
Не.Не разбирам защо другите ги е страх..напълно безобидни са..даже са ми малко безинтересни!
neverbackdownx
08-27-2012, 18:11
Да ме е страх ? От клоуни ? Еха ! Страх ме е да не ме изядат ? За бога , от какво ви е страх от тях ?! Те са просто за да забавляват и разсмиват хората , а не да стресирват хората ,правете разлика ! * facepalm * :D * ~ Та аз , дори ги обичам,защо да ме е страх от тях ? ;д
http://gifsforum.com/images/image/op%20is%20gay/grand/at_op_house.jpg
Даа, но обяснение нямам :lol: :lol:
Ето нещо и от мен :) линк за книгата "То" - http://chitanka.info/book/1291-to
Не ме е страх, но определено ме накарахте да прочета "то" :D