View Full Version : кучето ми умира-помощ
cookie_master
07-16-2011, 10:05
сама няма да можеш да му помогнеш
заведи го на ветеринар
nymphadora
07-16-2011, 10:47
Трябвало е веднага да викнеш ветеринар,а не да прилагаш самолечение.Дано се оправи скоро :)
nymphadora
07-16-2011, 12:05
Оффф как може да има такива хора,дет тровят животни вее :x
Junieee8
07-16-2011, 12:35
да не казваш ,че тя е виновна? :shock:
Ако не иска да яде млякото, просто му отваряш устата и сипваш. Ако се съпротивлява, дано не те е жал да приложиш малко сила.
Пази го и от слънцето. Преди години едно куче на село припадна от жега. За това дръж го на сянка, погрижи се да има непрекъснато студена вода за пиене и го мокри от време на време. Не е нужно да го къпеш, просто го понапръскай.
ccdesigns
07-16-2011, 17:14
Не четох коментарите, но вземи литър-два прясно мляко и му наливай в устата. После може да повръща, но така даже изкарва отровата (ако е отровено). Ако не е отровено, не знам какво трябва да правиш, но пак опитай така.
Plikchencce
07-17-2011, 01:13
Радвам се , че се е оправило :-)
благодаря ви за коментарите, днес след обед кученцето ми почина, както и другото което беше до него(имахме 2 кученца) не мога да повярвам, че се случи :cry:
:smt056 :smt056
zviar7539
07-17-2011, 22:14
ами на колко години е това куче?Ако е от старост е нормално.Аз имах 2 кучета,(миналата година)които бяха над 10 години и умряха,за около 3 месеца и двете си отидоха
Wanderer1
07-18-2011, 11:45
Знам какво ти е :(
На моето куче също му бяха дали отрова, но за щастие успяха да го спасят. След това баща ми му разби мутрата на оня, който го беше отровил. Кучето почина 3 години по-късно от старост. Не знам как може да има такива хора :booooomb: Какво са им виновни животните?
Не бъди тъжна и по-добре наистина не си взимай куче. Аз също не искам повече животни... :(
mitzubi6i
07-18-2011, 20:27
Разбирам те много добре и наистина съжалявам за кучетата ти. Аз също имах много добро, умно и игриво куче, но то също почина и то не на кой да е ден ами навръх Коледа. Беше ми много мъчно. С това куче съм израснал, то винаги ми беше пръв приятел. Ако се случеше да падна или да ми стане лошо, то веднага идваше при мен и ме успокояваше. Понеже живееше на село, а там има много мишки и змии, кучето се беше научило да ги лови. По отношение на мишките буквално засрамваше и най-добрите котки в селото. Сега ми липсва безкрайно много. Да почива в мир, както и твоите две кучета.