Влез

View Full Version : Любовта извинение ли е?

SuNsEt
07-16-2011, 10:16
Извинение ли е че обичаш няколко много силно,когато се държиш зле,правиш грешки,постъпваш егоистично,обиждаш и тн?

И въобще според вас кога любовта е подобаващо извинение за негативното поведение на един човек спрямо този,когото обича?

SisiStrange
07-16-2011, 10:26
Абсолютно не.
Когато обичаш някого искрено - искаш да е щастлив и гледаш да го направиш такъв. Следователно даваш всичко от себе си да не правиш големи гафове и да не го задушаваш с ограничения и забрани под предлог: Ами аз, щото те обичам.

nymphadora
07-16-2011, 10:28
Не е извинение,хората просто го използват за такова.Мислят си,че като ти кажат "направих го,защото те обичам" и няма да им се разсърдиш. :?

shoael
07-16-2011, 11:01
Не е извинение,хората просто го използват за такова.Мислят си,че като ти кажат "направих го,защото те обичам" и няма да им се разсърдиш. :?

fenasf
07-16-2011, 11:25
Много ясно, че не.

nepowtorima
07-16-2011, 12:05
Определено не е никакво извинение.

Zarity
07-16-2011, 12:26
До една степен може да е.НО не и като се прекали.

sexa_na_kompleksa
07-16-2011, 14:14
Кой не прави грешки и не се държи егоистично от време на време?
Но чак пък да се държиш злобно, да обиждаш и т.н., най-малкото смятам, че не е нормално.

Moderatorius
07-16-2011, 17:53
От една страна да, защото когато наистина обичаш някой, искаш да е само за теб, дразниш се от чуждо присъствие и т.н., което води до обиди и такива глупости. От друга страна пък може да се приеме, че ако обичаш някой, т.е. му имаш доверие, не е нужно да се следите, обиждате и подозирате. Но като цяло, не мисля, че ако някой те обича, би те нагрубил. Недопустимо е някой да те прави на боклук! Мъже/жени има много, сменят се, като не си удовлетворен, намираш друг, тва е. Все ще намериш някой, който ще се държи нормално, човешки, поне.

mynichka
07-16-2011, 17:58
Абсолютно не е, и не трябва да бъде извинение

Nestlee
07-16-2011, 19:08
не,не ти прощавам и не мога да те разбера 8-)

ivcheto0o
07-16-2011, 19:27
Определено не е извинение,а показва липса на самочувствие и вяра във връзката.Когато обичаш искрено искаш човека до теб да е щастлив,а това задушаване прави точно обратното и е егоистично.

Sladurchoo
07-16-2011, 20:02
Любовта е всичко друго ама не и извинение...

Phobiaa
07-16-2011, 20:10
Не,не е извинение.

Rebirthing
07-16-2011, 21:51
Само аз ли смятам, че е ?
Обичала съм много, търпяла съм също много, и накрая...съм обиждала. Защо ли ? Защото не исках въпросния човек да завърши от свръх доза. Е, за това го напсувах, но после пак го обичах :D .

Никога не съм се държала зле и егоистично, просто един ден ми се насъбра много и го излях :).

FuCKkK13
07-16-2011, 22:16
Само аз ли смятам, че е ?
Обичала съм много, търпяла съм също много, и накрая...съм обиждала. Защо ли ? Защото не исках въпросния човек да завърши от свръх доза. Е, за това го напсувах, но после пак го обичах :D .

Никога не съм се държала зле и егоистично, просто един ден ми се насъбра много и го излях :). +1..но всяко нещо си има граници... до някъде го разбирам, защото и аз съм ревнива.. и аз като теб търпя, но и мен ме търпят.. но като ми се насъбре не си мълча за нищо !.. човека до мен го разбира и той е така.. за това смятам, че до някъде това, че някой те ревнува и т.н. е породено точно от това, че те обича..но за обидите и аз не съм съгласна :?

Rebirthing
07-16-2011, 23:17
Моето не беше ревност, просто понякога единствения начин да сепнеш някого е като го "сгръгаш" с думи, случва се понякога, важното е да не е системно :).

talche
07-17-2011, 00:48
Не е, не е любов това да нараняваш и да се държиш гадно, ревност и т.н.

Hilary_
07-17-2011, 13:11
Извинение ли е че обичаш няколко много силно,когато се държиш зле,правиш грешки,постъпваш егоистично,обиждаш и тн?

И въобще според вас кога любовта е подобаващо извинение за негативното поведение на един човек спрямо този,когото обича?

ооо това ми е в топ 5 на най - малоумни извинения/оправдания .. :lol:

При мен НЕ ВАЖИ .. защо ли? Защото ако обичаш някой няма да си губиш времето в грешки и извинения, а в нещо много по - смислено .. ;)
Особено ако грешките се повтарят става още по - безмислено ..