View Full Version : Пренебрегват ли ви заради брат/сестра ви?
mitko8989
07-16-2011, 11:15
Пренебрегват ли ви заради брат/сестра ви?
Grommash
07-16-2011, 11:18
Дам, но се радвам. Щях да се задуша ако ми обръщаха внимание само на мен. Така ми е идЯлно. :D
Нямам брат/сестра. :D :oops:
да и понякога е супер гадно ,но иначе съм свикнала
ChocolateBunny
07-16-2011, 17:53
не :D
zlatit0o
07-16-2011, 18:11
от време на време..
Rock4Life
07-16-2011, 18:29
И аз нямам брат/сестра. :)
nocoment
07-16-2011, 19:04
не :D
gummybear
07-16-2011, 19:16
не
да и понякога е супер гадно ,но иначе съм свикнала
+ :? :(
Аз съм по-малкото дете и често пъти брат ми са го овиквали за някви работи. Ама забелязвам, че майка ми много ме пренебрегва заради него... някак все гледа да му угоди, да му направи... а за мен не. Ама свиква се... явно майките си обичат повече момчетата.
lidilidi
07-21-2011, 11:13
Аз съм по-малкото дете и често пъти брат ми са го овиквали за някви работи. Ама забелязвам, че майка ми много ме пренебрегва заради него... някак все гледа да му угоди, да му направи... а за мен не. Ама свиква се... явно майките си обичат повече момчетата.
Napalno vqrno ! :( Vapreki 4e ne e 4estno e taka. I men me prenebregvat zaradi brat mi :D
MissArrogance
07-21-2011, 11:22
М, аз имам по - малък брат, който си пада голям лигльo. Да, понякога ме пренебрегват ( главно майка ми ), но на мен не ми пука особенно, така или иначе, той пък го отнася за други неща. ; д
Не съм забелязала. Винаги се стараят да обръщат еднакво внимание на мен и на брат ми. Даже понякога имам чувството, че по-скоро пренебрегват него заради мен, но това се случва много рядко...
Filipova75
07-21-2011, 12:34
Случва се,все пак сестра ми е по-малка и има нужда от повече внимание.
malkasladka
07-21-2011, 13:14
Нямам нито братя, нито сестри и слава Богу! :razz:
Ми...не.По-коро него го пренебрегват заради мен,но той си е вече на 20 години,да си гледа работата 8-)
buXti4Ka
07-21-2011, 16:16
да,сетра ми е по-малка от мен и понякога ми се струва,че ме пренебрегват,но има и случаи в които пренебрегват нея.Все пак всичко е в рамките на нормалното. :)
Понякога, в последните дни все аз съм виновната 8-) :D Свикнала съм вече :-|
Не,сестра ми ми е полу-сестра,никога не сме живели заедно и до преди 2 години почти не се виждахме.Сега си говорим от време на време,виждаме.Но честно казано по-скоро сме като приятели от колкото като роднини.
BlackEyedPeas
07-21-2011, 19:43
Ммм има нещо такова :/
smilelady
07-22-2011, 12:11
Непрекъснато...имам и двете и са по-малки от мен :?
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 12:21
Не. Въпреки, че сестра ми е с 9 години по-малка от мен никога не са обръщали повече внимание на нея или на мен...
:grin:
ми не бих го нарекла точно пренабрегване .. но има нещо такова понякога.. -.-
TVDQueen
07-22-2011, 20:54
Да, и понякога супер много се вбесявам.Даже днес точно това си и стана.Тъй като съм каката и всичко аз отнасям :? ''Той бил по-малкият, на неговия акъл ли съм била, аз съм по-голямата и трябвало да му отстъпвам постоянно''..Ами..да има нещо такова.. :(
lekksy97
07-22-2011, 21:19
Понякога да.. :?
Май не...Ако се случи сама ще си спечеля вниманието, ако го искам де !! 8-)
mrazqkindergarten
07-23-2011, 14:32
Да.
Requisition
07-23-2011, 20:14
Не, никога не са пренебрегвали мен заради сестра ми, или обратното. :)
sunshinee8
08-05-2011, 22:08
и при мен е така :(
Moderatorius
08-06-2011, 09:59
Сама съм, но понякога ми се иска да имах по-малък брат/сестра, или по-големи, де. Защото и да си единствено дете не е много хубаво. Всичко се изисква от мен, пък и аз квато съм добричка, всяка моя малка грешка те я забелязват. Имам страх да не ги разочаровам и като цяло е гадно вниманиието им да е насочено към мене само. :D
Понякога, но не ми пречи-заслужил си го е ... много по-голям от мен е (с 6 години ;д) и е най-якия брат на света :smt007 :smt003 Ноо мисля, че това ще се промени... ще почнат повече на мен, защото отивам самичка в големия град -.- :D
Благодарение на това, че обръщат внимание на брат ми аз си правя каквото искам. Екстра ми е :D
Fiction7577
08-12-2011, 14:38
Нямам брат или сестра, но често ми се е искало. Тези, които имат такива, нека не съжаляват. Като гледам майка ми и баща ми (и двамата имат по 1 брат) винаги имат на кого да споделят и разчитат един на друг.
Аз не... :(
xXxBabbyxXx
08-14-2011, 08:24
Имам по-голяма сестра..по-голяма, по-голяма разликата ни е 12 години. Тя никога не е живяла с нас, а с майка й. // сега е момента да кажа,че баща ми има 2 брака тя е от първия, а аз от втория// Когато дойде вкъщи ми става адски неудобно.. взима цялото внимание! Имам чувство, че нея баща ми я обича много повече ! :( Когато е била на моите години е имала ниски оценки - баща ми не й е сакарал колкото на мен :-x и какво ли не .. благодарение на това си мислих, че ако съм перфектна в училище той ще ме обича повече .. нямам нито една 5-ца вторият срок на 6-ти клас .. ;дд както и даа ее! Хубаво е да имаш по-голяма сестра или брат можеш да споделяш всичко с тях, но в моя случай я виждам 3 пъти в годината макс ! :razz:
mynichka
08-14-2011, 17:41
не :)
Случвало се е, но рядко : ))
Ми от време на време пренебрегват брат ми (А е по-малък представете си.) Но в повечето случаи сме наравно... друг е въпроса, че аз изобщо не искам да ми обръщат внимание и гледам да ги изолирам :D
Имам по-голяма сестра..по-голяма, по-голяма разликата ни е 12 години. Тя никога не е живяла с нас, а с майка й. // сега е момента да кажа,че баща ми има 2 брака тя е от първия, а аз от втория// Когато дойде вкъщи ми става адски неудобно.. взима цялото внимание! Имам чувство, че нея баща ми я обича много повече ! :( Когато е била на моите години е имала ниски оценки - баща ми не й е сакарал колкото на мен :-x и какво ли не .. благодарение на това си мислих, че ако съм перфектна в училище той ще ме обича повече .. нямам нито една 5-ца вторият срок на 6-ти клас .. ;дд както и даа ее! Хубаво е да имаш по-голяма сестра или брат можеш да споделяш всичко с тях, но в моя случай я виждам 3 пъти в годината макс ! :razz:
Ти сама каза, че сестра ти живее с майка й. Според мен баща ти те игнорира, защото все пак не е виждал другото си дете отдавна и просто иска да му се порадва докато не си е тръгнало.
П.С. Съжалявам за спама. И може би не ми искаш мнението, но просто не се сдържах :D
schhhhhhh
08-15-2011, 13:39
В никъв случай. Или поне не са ме пренебрегвали така, че да се ядосам :o :D
Заслужила съм си правото да командоря брат ми и най-хубавото е , че наще ми позволяват да го юркам както си искам :razz: ( в рамките на нормалното де )
Аз съм по-голямото дете в семейството и родителите ми сякаш обичат повече него..когато бях във 2 клас тогава той се роди и сега сякаш съм невидима :( Гадно е,но се свиква :cry:
Вниманието е разпределено перфектно м/у мен и брат ми :)
това става до едно време..
sladkish_14
08-17-2011, 17:07
Не.
не, даже мен ме лигавят повече.. :D
patence92
08-17-2011, 18:22
Мен ме пренебрегват заради сестра ми .. винаги има различно отношение от страна на нашите :(, ама няма какво да се направи ;) търпи се някак :(
mrankoniiii
11-26-2011, 19:30
Нямам брат/сестра. :D :oops:
ти си късметлика
mrankoniiii
11-26-2011, 19:31
не моите родители ни задушават с толкова много лябов че направо............. :D
sapphire5
11-26-2011, 19:53
Майка ми гледа да обръща достатъчно внимание и на мен и на брат ми, но понеже брат ми е по-голям може да се получат и такива неща, но не са чак толкова съществени..
Sarafina
12-04-2011, 15:36
Ами да... но в крайна сметка човек трябва да разбере, че светът не се върти само около него...
Нямам брат/сестра.
И аз съм така, но винаги съм искала.Сега, когато са съгласни вече се чудя дали още искам..