PDA

View Full Version : Имам чувството ,че умирам ..

vakanciqta
07-16-2011, 22:19
Имам чувството ,че умирам ..
!

radeberger
07-16-2011, 22:32
Предполагам, че никак не ти е лесно. Бих те посъветвал да преустановиш контакти с майка ти, тъй като както виждаш тя няма желание да имате нормални отношения. А и няма смисъл постоянно да си тровиш нервите.

Живей при баща ти, където е по-спокойно. На него явно не му остава време, за да ти обърне внимание. Някой пък като е свободен му кажи какво те притеснява.

Сега през лятото все ще ти остава време да излезеш с приятели. ;)

vakanciqta
07-17-2011, 00:28
Въпроса е ,че аз съм момиче повече грижи изискваме ние . А на нея не и пука . Попитах я дали ще ми вземе някои от учебниците за следващата година , тя ми отговори че не я интересува и да се оправям както знам .. Баща ми не е толкова добре финансово колкото нея и няма възможност да и заведе дело за взимане на правата + издръжка .. Тя и на това разчита де .. Адски ми е гадно а и с тате едвам свързваWi-fi .. ;x

Plikchencce
07-17-2011, 00:42
Много съжалявам да прочета такова нещо , особено от едва 14 годишно момиче . По-добре намери някое момиче в класа , изградете приятелство бавно и си споделяйте със сигурност и тя има проблеми в къщи . Споделяйте :)

MissArrogance
07-17-2011, 13:24
Много съжалявам да прочета такова нещо , особено от едва 14 годишно момиче . По-добре намери някое момиче в класа , изградете приятелство бавно и си споделяйте със сигурност и тя има проблеми в къщи . Споделяйте :)

Да де, но в днешно време не се намират, толкова лесно, истински приятели. Накрая може да се окаже, пореднага идиотка, която си мисли, че може да те използва и да говори зад гърба ти. И все пак, може да опиташ и с това, но ти предлагам, да избереш за приятел, момче. Момчетата попринцип, не са такива клюкарки, а и ако се привържат към дадено момиче, се застъпват за него и го защитават. И, наистина, не си хаби нервите и сълзите за хора, на които, не им пука за теб. Държанието на майка ти е ужасно и не заслужава, дори и да я мразиш. Не и говори повече, не и се обаждай, нито я посещавай. Колкото и да е трудно, ще се справиш. Все някога, всичко отминава. Няма да си винаги така. Ще пораснеш, ще се осъзнаеш за още много неща и ще се научиш как да се бориш с всички гадории в живота, още по - добре. Важното е да не се предаваш. За всичко има начин, стига да не се отказваш, отчайваш и да не спираш да се бориш, за това, което искаш.

vakanciqta
07-17-2011, 13:25
Благодаря за мненията :)

talche
07-17-2011, 13:35
:( горката :( не знам какво да кажа..не се предавай, потърси добра приятелка с която да споделяш.. успех (прегръдки)

vakanciqta
07-17-2011, 14:04
Благодаря ти :-)

fLoweRrR
07-17-2011, 14:04
А ти не си ли говорила някога с майка ти по този въпрос.. ? Не си ли й обяснила, как се чувстваш, от какво имаш нужда.. Що за майка е ... Тя е ДЛЪЖНА да се грижи за теб..!!! Според мен е трябвало в прав текст да и обясниш колко струва.. :-X Като не е "искала" да се раждаш, защо тогава се е е*ала, с извинение... ?

Все пак горе главата и не се предавай :) Няма да е лошо и с баща си, да си поговорите..

А btw, нямаш ли някакви баби, дядовци ? Те също биха помогнали :)

deni979
07-17-2011, 14:44
Не мога да си представя колко ти е трудно в момента.Сигурна съм, че баща ти те обича много,може би просто не може да го покаже също, че имаш приятели,които наистина ги е грижа за теб.Възхищавам ти се за това, че си успяла през всичките тези години да издържиш и да се запазиш като личност.Не се предавай и съм сигурна, че много скоро ще попаднеш на точните хора, сред които ще се чувстваш на място и обичана, а освен това ще бъдеш много, много силна.Горе главата и успех. :)

vakanciqta
07-17-2011, 15:55
Аз ако отида да говоря с мама ..
Няма шанс тя никога не ме е изслушвала , помагала в уроците (а има много добро образование) и т.н
За нея аз съм нищо тя си ми го и каза ..

martin97
07-17-2011, 16:05
Момиче,извинявай,че ще го кажа,ама майка ти е еб@си кучката.Пък попринцип майките са по-привързани към децата си.

VampireGirl95
07-17-2011, 18:59
Момиче,извинявай,че ще го кажа,ама майка ти е еб@си кучката.Пък попринцип майките са по-привързани към децата си.
Колко мило го каза само.Ти мислиш ли, че на момичето и е лесно и сега като го прочете ще се зарадва?

Това, че майка ти сега не те иска, не означава, че след време няма ще те потърси!Виж, не мога да кажа разбирам те, защото не знам как се чувстваш, но от това което прочетох разбрах, че живота ти не е никак лесен.Чувала съм и много по-лоши неща, тъй че хей! Вдигни глава, не бъди тъжна, радвай се на това което имаш.Говори с баща ти за уикендите да се разходите или просто да си поговорите.Явно наистина е много зает и няма време.Учи,върши си работата и не мисли за майка си!Тя ще съжалява за думите си.Та ти си нейно дете!На кой няма да му пука за собственото си дете!Не забравяй, че всичко се връща ! И ти ще бъдеш щастлива. Относно приятелите..Разхождай се с тези които имаш, не се запознавай с нови.Не се знае какви ще са.. Живей си живота и всичко ще се оправи!

martin97
07-17-2011, 20:03
Колко мило го каза само.Ти мислиш ли, че на момичето и е лесно и сега като го прочете ще се зарадва?

Това, че майка ти сега не те иска, не означава, че след време няма ще те потърси!Виж, не мога да кажа разбирам те, защото не знам как се чувстваш, но от това което прочетох разбрах, че живота ти не е никак лесен.Чувала съм и много по-лоши неща, тъй че хей! Вдигни глава, не бъди тъжна, радвай се на това което имаш.Говори с баща ти за уикендите да се разходите или просто да си поговорите.Явно наистина е много зает и няма време.Учи,върши си работата и не мисли за майка си!Тя ще съжалява за думите си.Та ти си нейно дете!На кой няма да му пука за собственото си дете!Не забравяй, че всичко се връща ! И ти ще бъдеш щастлива. Относно приятелите..Разхождай се с тези които имаш, не се запознавай с нови.Не се знае какви ще са.. Живей си живота и всичко ще се оправи!

Не!Т'ва найстина е малко кофти,което написа,ама тая каква майка е?

danibebi
07-17-2011, 21:39
Намери удобен случай да споделиш с баща ти или с някоя по- близка приятелка, която знаеш, че ще те разбере. Комшийката по същия начин се отнася с малкото си дете, а тя даже не пие. Просто е ужасно.. не знам какво да ти кажа, освен да не се предаваш. Тази жена не те заслужава, забрави я, колкото и да е трудно. Някой ден ще съжалява най- вероятно, но тогава ще бъде късно. Щом на нея не и пука, ти също бъди непукист . :-)

Tiin
07-18-2011, 05:05
Сподели с баща си...

martin97
07-18-2011, 06:00
Имам чувството ,че умирам ..
Живеехме добре тя взимаше доста голяма
!

Прости любопитството ми,но майка ти като каква работи?

vakanciqta
07-18-2011, 13:54
МВР

VampireGirl95
07-18-2011, 14:10

Не!Т'ва найстина е малко кофти,което написа,ама тая каква майка е?

Тук си прав, но не трябваше да и казваш, че е кучка ..

mimm
07-18-2011, 14:31
Много ме натъжи разказа ти. Не мога да повярвам, че има такива майки на този свят...бих те посъветвала да се сближиш повече с баща ти, ако е възможно. А за майка ти, както някой беше казал, по-добре я забрави... колкото и да е трудно.

Djuff
07-18-2011, 14:54
МВР

Жена работеща в полицията се държи така с детето си!?Господи помилуи.

VampireGirl95
07-18-2011, 15:03
МВР

Жена работеща в полицията се държи така с детето си!?Господи помилуи.

И аз като прочетох ми се стори странно.Имам въпрос..А тя винаги ли е била напрегната, нервна и харесва ли това което работи?

vakanciqta
07-18-2011, 16:15
Харесва и да ..
Преди не пиеше (преди 6 години ), след като започна да пие поведението й се промени...
Тя е в самото Министерство не е полицайка точно ...(Цивилна е )

vasilena800
07-18-2011, 16:34
НЯМАМ ДУМИ !
И аз съм на 14 и много се натъжих!
Опитай да се свъжиж с онези от закрила на детето!

Greennight
07-18-2011, 16:43
Майка ти е ебаси боклука -.-,нямам какво друго да кажа.

mArMaLaDkA
07-18-2011, 18:46
Нашите също са разведени, и аз много трудно го приемах в началото, що теми изпонапусках из форума, не е истина. С тая разлика, че аз споделях с роднини и приятели, но не ми ставаше кой знае колко по-леко. И на мен като теб ми беше супер мъчно, че собствената ми майка ме е изключила напълно от живота си, и ревах, и се тръшках, и се депресирах, после обаче се взех в ръце и се съвзех. Просто идва един момент, в който спира да ти пука. И е най-правилното нещо на света. За чий ще я търсиш и ще се огорчаваш излишно, а тя ще ти злобее насреща и ще ти излива комплексите си? В крайна сметка сама е пожелала да те задържи и да те роди. Ти си й дете и не носиш вина за грешките й. ТолкоЗ. Колкото по-рано се съвземеш и се дистанцираш максимално от нея, толкова по-добре за теб. Баща ти може да няма кой знае какви възможности, но чест му прави, че се е държал като човек и е поел отговорността си като родител. Поговори си с него как се чувстваш, изкажи му тревогите си, но в никакъв случай не съжалявай, че така се е случило. Най-важното е да растеш спокойна и да са ти осигурени най-елементарни неща, пари все някак се изкарват, макар и с много пот на челото.

vakanciqta
07-18-2011, 19:05
На мен ли го казваш .. ;x

vakanciqta
07-19-2011, 15:32
Ще се радвам на още мнения :)

Rahona
07-19-2011, 16:12
Много жалко, че има такива съдби. На тази възраст ти трябва да излизаш, да се забавляваш, да правиш лудории, но какво ти обеснявам ти сама знаеш най-добре от какво имаш нужда. Моят съвет е да накараш баща ти по някакъв начин когато те притеснява нещо, той да те излушва и да си споделяш! Ако това е невъзможно просто си длъжна, наистина ДЛЪЖНА да намериш някакъв контакт с близък човек, било то момче или момиче. Знам, че е трудно но опитай, няма какво да губиш най-много да спечелиш наистина добър приятел! Пожелавам ти успех занапред и не забравяй ти си момиче, нежно малко цвете отделяй време не само на задълженията си но и време за себе си. Примерно една разходка в парка или някакво приятно занимание! Дано да се променят нещата при теб, искренно се надявам да се променят! Ако се променят пиши тук във форума, поне лично аз ще се радвам ако има положителен развой на нещата! Приятен ден от мен :) :twisted: