Влез

View Full Version : Нещо не съм в ред...

Torn
07-17-2011, 19:28
Защо подяволите като съм с презерватив не усещам почти нищо ... Смисъл ако съм без мога и за 5 мин да свърша , ама не като съм с презерватив откарвам по 2 часа и отгоре и пак несвършвам, незнам друг да има такъв малоумен проблем просто :(

straus
07-17-2011, 19:31
Вземи си по-тънки, durex elite, featherline, ultra thin ;)

ubuntureload
07-17-2011, 20:32
Браво, евала - ти си истинска тигрица - мечтата на всяка пикла !

Dyany10000
07-17-2011, 20:56
Добре, убунту, защо по дяволите се заяждаш толкова мноо, а? Като имаш мерцедес и годинките да го караш това не те прави нещо пове4е от другите! Като искаш да се подиграваш, прави го на друго място!

Едва ли имаш за 4овек некой 2 пъти по-малък от тебе, ама, все пак!

SisiStrange
07-17-2011, 21:01
Добре, убунту, защо по дяволите се заяждаш толкова мноо, а? Като имаш мерцедес и годинките да го караш това не те прави нещо пове4е от другите! Като искаш да се подиграваш, прави го на друго място!

Драма. :-o

Он: Спокойно, не си единствен. На доста момчета презервативите им пречат. Послушай съвета на straus. С моя този проблем си го решихме като минах на противозачатъчни, но не всяко момиче е съгласно, а и не знам сериозна ли е връзката ви.

straus
07-17-2011, 21:06
@SisiStrange
Златна мацка си, направо завиждам на твоя...

SisiStrange
07-17-2011, 21:09
@SisiStrange
Златна мацка си, направо завиждам на твоя...
Мерсим. :P :smt006

ubuntureload
07-17-2011, 21:44
Добре, убунту, защо по дяволите се заяждаш толкова мноо, а?!
Защото мога, а ти си малък и не разбираш идеята!
Като имаш мерцедес и годинките да го караш това не те прави нещо пове4е от другите! Като искаш да се подиграваш, прави го на друго място!!
4 не е равно на ч
Като пораснеш ще разбереш че не се подигравам!Мерцедес или каквато и да било кола всеки може да кара като се напъне малко, а не стои цял ден пред компа из гейсбук и разни форуми!

Тук 2 пъти по малки от мен на годинки са малко, но на параметри 2 пъти по малки са много! Всички са хора, но някои индивиди трябва да ги подбутнеш за да се ограмотят поне малко

strafi
07-17-2011, 21:45
spam