Влез

View Full Version : Мислите ли ме за уличница?

babyMaster
07-17-2011, 20:29
Здравейте, искам да ви споделя нещо, което ми се случи съвсем скоро.Завърших гимназия миналия месец и оттогава започнаха и чувствата, които ме връхлетяха, но ще започна отначало...
От месец Февруари станах гадже с най-добрия си приятел.И като казвам най-добър, го казвам в най-висшата степен но думата.Познаваме се от много малки и бяхме съседи, а и в един клас до последно.Обичахме се толкова много, но винаги като приятели, споделяхме тайните си, но нищо което сме правили или казвали не е преминало границата на приятелството.Но на 14 Февруари той ме покани у тях, за да бъдем сами и да си приказваме спокойно/родителите му бяха отишли на вечеря навън, както и моите/ и бях почнала да му разказвам нещо, но след малко забелязах, че не спира да гледа устните ми.Млъкнах и тишината стана някак неловка....Тъкмо щях да попитам "Какво има?", когато той блъсна устните си в моите, че както бяхме седнали на пода се озовах легнала по гръб, а той върху мен, все още притискайки устните си в моите...После изведнъж, сякаш се осъзна и рязко стана от мен и след няколко минути се извини, но когато попитах зашо го направи, той ми призна за любовта си, която е таил към мен от години.И ме попита дали искам да бъдем повече от приятели и се замислих за секунда.Защо не?!Той ме познаваше по-добре и от мен самата.Оттогава отношенията ни се промениха и вече в училище отново вървяхме един до друг, но този път с преплетени пръсти.
Началото на Април.Аз и приятеля ми/още ми е странно да използвам тази дума за най-добрия си приятел/ така и не преминахме границата на първата целувка...имаше доста моменти, в които сме били на косъм да го направим и...нищо.И вината беше моя.Не ме разбирайте погрешно - не съм девствена, но просто не можех да изпитам тръпката към него, както съм я изпитвала с други.Макар да не го показвах, знаех, че никога нямаше да го възприема по друг начин освен като приятел, но не можех да му го кажа.Той ме гледаше с такава любов в очите, че наистина исках да се влюбя, но просто...не ставаше.Напоследък той все водеше един негов приятел, когато се събирахме заедно и се забавлявахме.Анонимния - така ще нарека приятеля му - беше толкова секси, че съжалявам, че ще го кажа едвам го гледах.Имаше толкова секси тяло, че веднъж когато гледахме филм, той явно забеляза втренчения ми поглед и само се усмихна толкова нежно, че сама усетих как почервенях.А по-лошото е че двамата се намирахме между най-добрия ни приятел, който не забеляза нищо от случилото се.Поех си дълбоко въздух и погледнах към ТВ и си повтарях наум, че не съм като някоя курва.Края на Юни се събрахме пак тримата и празнувахме с уиски края на 12 клас.Внезапно явно сме се поувлякли, пиенето свърши и приятеля ми отиде до магазина за още.В момента, в който останах сама в апартамента с Анонимния цялото ми тяло изтръпна.Обърнах се и седнах на компютъра, като му казах, че искам да си проверя пощата.След известно време усетих устните му, които се движеха по врата ми и ръцете около талията ми.Затворих очи и се наслаждавах на сладкото усещане.Колкото и долнопробно би прозвучало м/у нас наистина имаше химия, истинска, нали знаете онази страст, която ви обзема и не иска да ви пуска.Но след малко се овладях или поне така си мислех.Само прошепнах "Спри", а той вдигна поглед и ме погледна в очите и попита "Сигурна ли си?", аз не отвърнах и в следващия момент се случиха две неща - Анонимния опря нежно устни в моите, а приятеля ни отвори вратата.
Мина месец и никога няма да забравя болката в очите на най-добрия приятел, когото някога съм имала.Той не каза нищо, само гледаше, но сякаш не беше тук.Още искам някой да ме накаже, като си спомня като каква уличница постъпих.Оттогава изгубихме връзка и аз се преместих в София.
Съжалявам, наистина имах нужда да си излея душата.И все пак, мислите ли ме за ужасна курва?

Priceless
07-17-2011, 20:35
Мхм.

Biskfitka
07-17-2011, 20:39
За курва не,но си постъпила много гадно...

SisiStrange
07-17-2011, 20:41
Sure... И като се събуди, откри, че краката ти са отвити, а кучето ти ближе лицето. :-o

Сори, ама човек с реална случка няма да я описва като мелодраматична сцена от "Трима братя, три сестри".

jghgh
07-17-2011, 20:44
Не си курва, но просто е трябвало да отблъснеш най-добрия си приятел още на 14 февруари.
Е, човек прави грешки, дано се поучиш от нея. Дано някак и момчето успее да ти прости и да превъзмогне страданието си, да те разбере.. Ако можете да поправите счупеното. Ако можете... Ако не, здраве да е. И не тръгвай никога с човек от съжаление/без чувства. Така винаги нараняваш най-много, дори и да не го искаш.

jeni4kata
07-17-2011, 20:45
да :?

scandalousLady
07-17-2011, 20:47
За к***а не,но си постъпила много гадно...

OnlyMeAndYou
07-17-2011, 20:48
Мила, как да ти го кажа. Щом не си изпитвала чувства към него, не е трябвало да си с него. Така само си го разигравала, което си и показва що за приятелка си. Ако ще те успокои, приятелство в което единия изпитва чувства към другия, не е приятелство. Поне не истинско. А сега до въпроса ти. Да мисля, че си по-скоро кучка, не курва. Но не заради приятеля му, а защото си го лъгала от февруари до сега. :wink:

Zarity
07-17-2011, 20:50
Не си курва,просто си тъпа.От началото не е трябвало да тръгваш с приятеля си.Нямало е любов от твоя страна,само приятелски чувства.Изключително тъпо си постъпила.

пп:и мене нещо ми намирисва на фейк

iiordanova
07-17-2011, 21:29
Ъм.. малко като измислена история ми се вижда.

Bella5
07-17-2011, 21:36
Направила си грешка като всеки на тази възраст. Просто може би трябва да се извиниш на момчето, защото определено то е било най-наранено в ситуацията.

ScarlettS
07-17-2011, 21:37

chronic
07-17-2011, 21:39
Много лоши определения,тъпо е да се съди човек от дадено действие,ако е съвкуност окей ама..
И самия факт че изпитваш гузна съвест,те прави още по-малко такава.

chronic
07-17-2011, 21:41
Ъм.. малко като измислена история ми се вижда. Началото и края на историята ми се виждат,едно към едно като от вестник Лична Драма! :D

stinson
07-17-2011, 21:59
Уличница- не, но безчувствена кръвопийка- определено. Дори да не си имала чувства към момчето, с което си била, той все още е бил най-добрият ти приятел. Да причиниш това на най-добрият си приятел, който те обича... грубо !

BrokenInnocence
07-17-2011, 22:03
Е, вие пък я изкарахте по-черна от дявола. Не мисля, че си курва, кучка и т.н. Направила си глупава грешка (не говоря за целувката, а за това, че си се съгласила да започнеш връзка с човек който възприемаш само като приятел) и оттам нататък нещата са тръгнали към Epic Fail. Най-вероятно ще си платиш за грешката като загубиш най-добрия си приятел, гадно, но е факт, че малко хора биха простили нещо такова ако бяха на негово място, а и дори само това, че м/у вас сега има една приключила (по какъвто и да е начин) връзка означава, че нещата няма да бъдат както преди. Но ще го преживееш.

shoael
07-18-2011, 09:06
Според мен искаш просто да чуеш, че си к**ва, което не те прави к**ва, а зле. :?

Първо - водили сте се с най-добрият ти приятел гаджета, дори не сте се целували. Та вие сте на 18 години, мама му!
Второ - най-добрият ти приятел ти предлага да сте нещо повече, което е изключително сериозна крачка, защото всеки знае, че в 90 % от случаите не се получава връзка между приятели и ти си казваш "ЗАЩО НЕ!?". Толкова ли си загоряла? Нямаш ли други възможности? Ясно е, че не си била толкова влюбена в него, че да кажем, че просто не си могла да сдържиш любовта си. Ако той не е тръгнал да те целува, никога нямаше да го погледнеш. Научи се да отказваш.
Трето - с тоя Мистър Анонимен не само си наранила гаджето си, а и най-добрия си приятел, което е най-гадното.

К*рва не, ама бавноразвиваща се, може би. Сори.

Rebirthing
07-18-2011, 09:23
Не, не си ! Нито си курва, нито си кучка ! Просто малко си сгафила.

anonymous708973
07-18-2011, 10:51
Сори, ама човек с реална случка няма да я описва като мелодраматична сцена от "Трима братя, три сестри".

Ооо, Хуааан :smt007

8-)

Ако тая история е истинска, определено бих ти препоръчала да се насочиш към сценарии на латиноамерикански сапунки.

badsector
07-18-2011, 11:38
...Колкото и долнопробно би прозвучало м/у нас наистина имаше химия, истинска, нали знаете онази страст, която ви обзема и не иска да ви пуска...
Която жените сами си втълпявате в главите. Толкова много ви се иска това да съществува, че вътрешно го превръщате в реалност. Може да се направи към който и да е симпатичен човек. Това, че си го направила към приятел на твоя човек, е курвенска постъпка. Замисляй се повече над връзките си в бъдеще, защото ще се окажеш празна опаковка на 30 години.

sladkabebova
07-18-2011, 11:57
Не си курва,но си направила курвенски номер.
Представи си какво би станало,ако приятеля ти не беше влязъл.. :?

Vrogue
07-18-2011, 12:24

againstyou
07-18-2011, 12:38
К***а не е точната дума.Може би егоистка,която не знае какво точно иска.

nepowtorima
07-18-2011, 13:01
Мале стани писателка.. :o Тва е фейк със сигурност!!

magita
07-18-2011, 14:40
Не си нито тъпа, нито курва... Искала си да обикнеш най-добрия ти приятел както той теб, но явно не се е получило. Това не те прави, както са те описали по-горе. Пробвала си на гледаш на него под различен ъгъл, пак не се е получило и това няма нищо общо с теб. Ако още в началото си знаела, че няма шанс да се влюбиш в него, виж това е малко по-различно.
Не си и курва... :)

VampireGirl95
07-18-2011, 14:48
Ъм.. малко като измислена история ми се вижда. Началото и края на историята ми се виждат,едно към едно като от вестник Лична Драма! :D

Така е, но пък си постъпила страшно тъпо!Защо не му каза, не, не те обичам?Явно е бил толкова влюбен в теб, а ти си му дала празни надежди, докато не си видяла Анонимния.И края наистина изглеждаше леко измислен.По-скоро да сте се целунали само, ама такива драми...Говори с приятеля ти, обясни му какво е станало.По-добре да знае истината отколкото да не си говорите, да нямате контакт..

muhtesemfan
07-20-2011, 10:58
Не си ку*ва :) Но си постъпила прекалено гадно,трябваше още,когато започна да изпитваш,нещо към "Анонимния",да се разделите с горкичкия ти бивш приятел :?

rebeccaa
07-20-2011, 11:44

slun4o2
07-20-2011, 12:09

mortor
07-20-2011, 12:39
Ако и занапред така правиш ще си останеш стара мома.. :?

Josefinne
07-20-2011, 15:08
Една курвенска постъпка не те прави курва. Наистина е гадно, обаче всеки човек, независимо мъж или жена, се случва да се държи така. По някой път дори нарочно, дори и без да има огризения. И все пак важното е това да не ти е начин на живот. Що се отнася до твоя най-добър приятел, струва ми се, че си го загубила завинаги. Колкото и велик и добър и нечовек да е, съмнявам се, че ще ти прости. Дори да бъдете пак приятели, никога няма да бъдете най-добри, той никога няма да ти вярва.

alice13
07-20-2011, 19:57
Не си к***а, но просто е трябвало да отблъснеш най-добрия си приятел още на 14 февруари.
Е, човек прави грешки, дано се поучиш от нея. Дано някак и момчето успее да ти прости и да превъзмогне страданието си, да те разбере.. Ако можете да поправите счупеното. Ако можете... Ако не, здраве да е. И не тръгвай никога с човек от съжаление/без чувства. Така винаги нараняваш най-много, дори и да не го искаш.
+++

loca10
07-21-2011, 14:09
Само прошепнах "Спри..."
майко мила :-D

LambOfGod
07-21-2011, 14:22
Не, не си уличница. На твое място и аз щях да постъпя така, обаче нямаше да ме хванат. Просто си направила глупава тактическа грешка. Следващият път ще знаеш. Не те познавам, но наистина не искам да страдаш за такава глупост... Имаш виртуалната ми подкрепа. 8-)

LightningMcQueen
07-21-2011, 15:48
Мина месец и никога няма да забравя болката в очите на най-добрия приятел, когото някога съм имала.Той не каза нищо, само гледаше, но сякаш не беше тук.Още искам някой да ме накаже, като си спомня като каква уличница постъпих.Оттогава изгубихме връзка и аз се преместих в София.
Съжалявам, наистина имах нужда да си излея душата.И все пак, мислите ли ме за ужасна к***а?

Ибасимуи леката тема! :-o

С елемент на срам от общественото мнение. И без елемент на разкаяние.
Решението е елементарно и е в теб. Съвестта не те спира да направиш нещо, а да му се порадваш. Майната и.

Ако ти беше съвестно за тва, че "най, най-" добрия ти приятел, дето е и човек между другото се вкарва в странни филми от тук натам, темата щеше е да по-трудна. Предполагам ще минат години преди да повярва, че и сред жените има хора. А е факт, че има.

Дефиницията за курва /включая мъжка/ според мен е, същество, чиито сексуални емоции, взимат превес над съществуванието му/и на това на околните/.
Някак си изключвам случая, когато се прави целенасочено и осъзнато, защото е и контролирано и може да бъде спряно във всеки един стадий. За това (и сигурно, щото и аз спадам там) изключвам тоя случай.

peace95
07-21-2011, 18:12
гадна постъпка , а и защо ти е да питаш дали другите те мислят за уличница , не ти ли е достатъчно , че най - добрия ти приятел и бившe гадже , един от хората , на които си държала най - много те мисли за такава ? Ние , ако те мислим за такава , това няма да промени нищо , кои сме ние , че да ти пука , но си направила така , че и важен човек те мисли за уличница , това е факт , за него трябва да ти пука и се моли поне да не го загубиш като приятел , ще е трудно да ти прости.

MuuSiiiCLooVeerr
07-21-2011, 19:42
постъпила си адски гадно ... :?

Nestlee
07-21-2011, 19:54
Уличница- не, но безчувствена кръвопийка- определено. Дори да не си имала чувства към момчето, с което си била, той все още е бил най-добрият ти приятел. Да причиниш това на най-добрият си приятел, който те обича... грубо !

loca10
07-21-2011, 20:15
Историята наистина ме разчувства... Авторке, пиши още!!!

echii
07-21-2011, 20:37
това е гадно.. :shock: :?

NomNomNom
07-21-2011, 20:50
Лол, като е бил толкова тъп да се хване- негов проблем . То е било ясно, че няма сексуално привличане, или просто не е било голямо де. А това е важно. На 17-18 никой не се жени вече.

kaRamella
07-21-2011, 22:02
He

tanch3t093
07-21-2011, 22:31
Най-голямата ти грешка е била да тръгнеш с най-добрия си приятел, въпреки че знаеш какви са твоите и неговите чувства. Станалото - станало, не можеш да върнеш времето назад и да оправиш нещата. Продължи напред и се опитай да не мислиш за тази случка .. Горкото момче! Трябваше за него да помислиш, при такава връзка винаги този, който обича е най-наранен.

gerry93
07-21-2011, 22:46
много тъпо си направила,но какво да се прави,човек не може да се владее понякога

LightningMcQueen
07-22-2011, 09:00
човек не може да се владее понякога

Toва звучи странно.

Има мъже, които посягат на жени, със същото обяснение.

П.П. Добре, че естествения подбор си върши работата.
И жалко, че не си я върши по-добре.

smehuranka
07-22-2011, 10:17
Мила, в този форум всички те изядоха с парцалите за постъпката ти, когато вероятно ти отвътре се обвиняваш за ситуацията къде-къде повече. НЕДЕЙ!
Да, случило се е адски тъпо, да - виновна си, да, пичът, който цял живот ти е бил приятел в момента е адски наранен, самотен, излъган.
И знаеш ли кое е най-якото? От това не се умира! Животът продължава, и за трима ви! Идват годините на университета, нова среда, нови емоции, и времето наистина ще омекоти болката и ще поизбледнее спомените.
Споко, не е края на света, но наистина можеш да си запомниш някакви изводи, които да ти помогнат да си спестиш подобни драми занапред, и първото, поне според мен е:
НЕ ЛЪЖИ СЕБЕ СИ! Ако знаеш, че нещо вътре мълчи, не лъжи себе си, а оттам и другия. Ако си честна към сърцето си, няма да нараниш своите и чувствата на близките ти хора.
И да, пожелавам ти да си щастлива! А пичът, който ти е бил най-добър приятел ще се справи, сигурна съм. И след месец, 6 или година ще намери момичето, което ще има пеперуди в стомаха докато го целува.
Просто нищо никога не е крайно и необратимо.

IncendiaSanctus
07-22-2011, 10:29
Meh, вие пък какво я храните, дори и да беше му отказала на най-добрия си приятел, нали се сещате, че никога не би могла да го погледне по същия начин, просто нещата щяха да се променят, и пак щяха да се отчуждят... Каза, че всичко си му разказвала, мислиш какво би му било, следващия път когато му разкажеш с кого си спала и колко хубаво е било... Появят ли се чувства, или и двамата са влюбени и имат успешна връзка, или повече не са приятели.

xXxPrivateLovexXx
07-22-2011, 10:38
Малко на фейк верно прилича , и ако е , браво , много е добро .

terii
07-24-2011, 14:42
Доста тъпа постъпка ..

therichbitch
07-24-2011, 17:50
чак кyрва не, но мнооого лоша и предателска постъпка, по- скоро кyчкa

DevilWish
07-24-2011, 18:41
Aууу супер гадно си постъпила ;) не е трябвало да го използваш като нямаш чувства към него.По-гадно е така, от колкото ако просто му беше казала не аз не мога да те възприема за повече от приятел ;)
А 'анонимният' ... тоя пък егати идиота .. уж му е приятел бил... нямам думи..

peace95
07-24-2011, 18:55
Aууу супер гадно си постъпила ;) не е трябвало да го използваш като нямаш чувства към него.По-гадно е така, от колкото ако просто му беше казала не аз не мога да те възприема за повече от приятел ;)
А 'анонимният' ... тоя пък егати идиота .. уж му е приятел бил... нямам думи..
Все по - често забелязвам , че думите "вярност" и "приятелство" не съответстват на истинското си значение ..

GunSnSteelflowers
07-24-2011, 19:03
Човек прави дадени избори в живота си - понякога се оказват правилни, понякога не. Не мисля, че има смисъл да се успокояваш от мненията на хора, които не познаваш. Безчувствена кръвопийка бля-бля. Ако беше такава, нямаше да пишеш тук. Сигурно 50% от хората, които те изкараха такава са правили същото. Продължи напред и си сложи обеца на ухото от грешката си.