View Full Version : Естествена коса, треса 180см. - 100лв.
kalpazankaa
07-18-2011, 07:29
Момичета, попаднах на много добри обяви в продавалника и се чудя възможно ли е...
Някаква коса 180см. за 100 - 120 лв, дори една руса за 64лв.....
Бихте ли се доверили на подобно нещо?
http://prodavalnik.com/100-estestveni-bez-primes-vnos-angliya-180sm-tresa-i2238332
kalpazankaa
07-18-2011, 07:32
Пише, че са чисто нови, дори като поръчаш трябва да изчакаш 15 - 20 дена за доставката.. внос от Англия
но някак на снимката изглеждат прекалено лъскави, сякаш имат примери, въпреки че продавачката казва, че са истински... вие какво мислите мацки?
Ами да може да са с естествен и изкуствен косъм :D (ах,само как го обясних)
Не се доверявай без да си я видяла на живо.
страхотни цветове са всичките
Rebirthing
07-18-2011, 08:26
Да ти кажа може и да са истински, в чуждестранните сайтове за търговия има още по-евтини. Нищо чудно да ги е закупила от там и сега да ги продава в БГ с надценка. Пък и опцията е да прегледаш продукта преди да го платиш, така, че ако не ти харесва може да го върнеш. Аз на няколко пъти съм връщала различни продукти поръчани от нета. Нямало е проблем.
Felicityy
07-18-2011, 08:31
А когато я видим как може да разберем дали има примеси или не (говоря още като ни я донесат, без да я обработваме и т.н.) :)
Rebirthing
07-18-2011, 08:41
Ами предполагам на допир ще се усети.
Наложи я до твоята коса, ако не лъщи прекалено найлонено, можеш да си я ползваш спокойно. В крайна сметка, независимо дали е естествена или изкуствена, пак ще се захаби, ако я третираш. Разликата е във времето, което ще я ползваш. Може и да е естествена, защото една фризьорка ми предлагаше същата такава коса, но за 150лв, като предполагам, че има някакво оскъпяване, когато не я вземаш директно от производителя. Пък и дори и да се захаби... това са 180 см, аз не вярвам да я слагаш всичката наведнъж. Можеш да си я разделиш и да ползваш едната половина докато я похабиш тотално, а после и другата половина...
Извинявам се, че питам без разрешение в твоята тема, но някой знае ли колко струват клипсите и евентуално колко ще са ми нужни за да се чувствам добре за една редичка? 'Щото аз моята я закачам с фиби и постоянно ги подпипвам, страх ме е да не изпадат.
mynichka
07-18-2011, 08:50
В Търново по магазините за аксесоари клипсите са по 2 лева, като не знам колко ти е дълга тресата, но за 90 см. (направени на троен ред и така редът става 30 см) ми стигат 3 клипса :)
kalpazankaa
07-18-2011, 08:56
Благодаря Ви за изчерпатъелната информация момичета кокичета :)
Лошото е, че вече правят такива изкуствени коси, че е трудно да се разбере. Но пък те винаги лъскат повече от твоята собствена коса. И като разтъркаш космите се търка по особен начин. На допир си личи наистина. Незнам, тази на снимките ми изглежда леко с примеси, но пъл може и да не е наистина.
А относно клипсите, навсякъде ги има по 2лв, има и по 1.50.
доста си е, не помня но май някъде бях попадала на по 50ст. в някакъв сайт ако го изнамеря пращам
kitten8m
07-18-2011, 09:44
Момичета аз попаднах на тази, мислите ли че като се направи на треса ще и се отнеме много от дължината?
http://prodavalnik.com/estestvena-kosa-i2240327
Явно е възможно , но стоят супер грозно и смешно , според мен! 8-)
kalpazankaa
07-18-2011, 09:58
Вярно е, че някои стоят грозно, но не всички. Например, моята коса е 55см. до под кръста и просто искам една треса да я направя по - гъста. Тогава не би разбрала, че имам коса. За сгъстяване е чудесно :)
Вярно е, че някои стоят грозно, но не всички. Например, моята коса е 55см. до под кръста и просто искам една треса да я направя по - гъста. Тогава не би разбрала, че имам коса. За сгъстяване е чудесно :)
Така е! Ако съдя по 2-3 приятелки те ползват треса и седи супер грозно и изкуствено , но ако тресата е свястна защо не . :)
kalpazankaa
07-18-2011, 10:04
Да, права си. Като се сгъсти само стои добре, понеже ако косата ти е дълга, ще се слее с другата. Но ако ти е до ушите и сложиш коса до дупето, ще стои ужасно. :)