View Full Version : Редно ли е ?!
Излизам с едно момиче , но незнам дали тя ме приема просто като приятел или нещо повече.Аз изпитвам симпатий към нея , но трябва ли да и го споделя след като не съм сигурен дали тя изпитва нещо към мен ? Ако и го кажа , а тя не изпитва нищо към мен тогава дори и приятелство няма да има .. Това ме тормози .. :(
scandalousLady
07-18-2011, 10:11
Ми не й казвай всичко, първо започни да й правиш намеци и виж как ще реагира.
Защо си мислиш, че като и го кажеш няма да сте приятели? Няма такова нещо. Трябва да си уверен в себе си пич. По-добре и го кажи от колкото да чакаш подходящия момент ( я дойде я не дойде ). Няма как да разбереш дали тя изпитва нещо към тебе. Те и жените не разбират какво искат а за нас мъжете е просто невъзможно, затова трябва ти да и го покажеш.
BaffaLsc
07-18-2011, 10:15
Всички момчета ги е страх да не ги отрежат..
И все пак няма как да разбереш дали има чувства към теб или не, ако не й кажеш..
Май намерих отговора на моя въпрос като се поразрових в скайп ..
" не ми пречи да сме си достатъчно добре приятели .. " - явно съм и намекнал по някакъв заобиколен начин .. ( излизахме доста често след това всеки ден почти само двамата .. може ли да има такова приятелство между момче и момиче ?)
anonymous708973
07-18-2011, 10:21
Да, може. Не слушай какво ще ти кажат, може!
BaffaLsc
07-18-2011, 10:21
Аз съм на мнение, че приятелство между момче и момиче няма, защото винаги едната страна има чувства към другия, независимо дали ще се разбере за тях по - късно или по - рано.. : )
Е да от моята страна има , но съм готов да ги загърбя .. по - добре добри приятели отколкото нищо .. :?
BaffaLsc
07-18-2011, 10:40
След това, което е казала, значи едва ли има чувства към теб, но все пак можеш да опиташ, в крайна сметка ти решаваш.. :]
Не искам да те разочаровам, аз не съм гадателка, за да знам, затова ти казвам ОПИТАЙ.. всички тук могат само да предполагат дали има чувства тя към теб или не..
И аз така си помислих .. мерси все пак , ще реша какво ще правя
slunchoobs
07-18-2011, 10:51
по- добре и кажи ;) нищо не губиш
shanell1
07-18-2011, 11:08
Вие момчетата сте тези, които не трябва да се плашите и да се срамувате, кажи й го, може да очаква да й го признаеш.. Ако нищо не стане, не се прави на луд, а се дръж нормално все едно нищо не е станало и ще видиш, че отношенията ви няма да са толкова различни :)
Всички момчета ги е страх да не ги отрежат..
И все пак няма как да разбереш дали има чувства към теб или не, ако не й кажеш..
След това, което е казала, значи едва ли има чувства към теб, но все пак можеш да опиташ, в крайна сметка ти решаваш.. :]
Не искам да те разочаровам, аз не съм гадателка, за да знам, затова ти казвам ОПИТАЙ.. всички тук могат само да предполагат дали има чувства тя към теб или не..
Аз съм на мнение, че приятелство между момче и момиче няма, защото винаги едната страна има чувства към другия, независимо дали ще се разбере за тях по - късно или по - рано.. : )
Напълно съгласна!! (:
BaffaLsc
07-18-2011, 17:45
;-)
sasha_90
07-18-2011, 17:49
Не й признавай всичко.Както казаха по-горе,намекни й,че ти е приятно в нейната компания,прави й комплименти,и виж как ще реагира.
rebeccaa
07-18-2011, 17:56
Според мен по-добре и признай всичко, но гледай да улучиш подходящото време и място.От опит глава не боли, а и недей да си мислиш най-лошото , туко-виж и тя има същите чувства като теб.Рискувай по-добре :)