View Full Version : Разделихме се.......................................с бой
cherinka
07-18-2011, 20:07
Разби ми носа, аз му разбих челото.
..и това е краят
и сега рева да си е.е майката, а носа каааааааак ме боли, идея си нямате.
Не мога да си спомня разговора преди цялата случка, не бяха обиди, не беше нищо кой знае кво, кво подпалихме, не знам. Ще се гръмна, бахти.
Целите ми дрехи са в КРЪВ - неговата!!!
Всичко в тях е в кръв - НЕГОВА!
Обиди, псувни, удари, по филмите не съм виждала такова нещо.
И продължавам да рева, ебати тъпата .утка съм.
И няма да мога да заспя, сигурна съм! Ще рева цяла нощ!
Не знам, но съжалявам за всичко. и ма боли окото, и го тъпча с лед, и боли, много. Но поне ме грее, че него го боли повече, и в носа го ударих с тия кекави ръце, нали тряя сме равнопоставени, няма само той да удря, келеш. и има цифра вещи в нас и утре ще бъдат строшени на прах и предоставени му, и ся бих хго направила, но съм заета да си държа леда на лицето, пффффффффф,
ирония....днес бях с баба,леля,мама на плаж и се оплакваха живота колко бил ги смачкал и как мъж удари ли те, бягай с триста, щото на времето са ги били, но не са бягали, и са са на цифра години и съжаляват! бахти иронията,за едно говорим, същото става по-късно вечерта, офффффффф, рева ся, друго не мога да правя, и не знам и за кво рева......
NomNomNom
07-18-2011, 20:16
Еби му майката на копелето , поне го е отнесъл и той ;д
А вярно, защо ти е замахнал той .
Инак, ще те боли сега, ама някой ден ще си спомняш с кеф ;д
SisiStrange
07-18-2011, 20:18
Иииха. Това се вика италианска кръв.
Раните ще ти минат до седмица, а ще спрат да те болят до 2 дена.
Въпросът е, че си се отървала от някакъв пълен боклук и не си му останала длъжна.
FuCKkK13
07-18-2011, 20:23
Въпросът е, че си се отървала от някакъв пълен боклук и не си му останала длъжна. +1 .. боже до къде се стигна.. как може да те удря бе :? :x :-x
fUcKsMiLe
07-18-2011, 20:24
Ще мине, хубаво че всичко е свършило.
Жалкото е, че е свършило по този начин.
На мен момче, ако ми посегне, това което ти си направила, ще му е малко..
Не съжалявай, не плачи.. няма смисъл.
LambOfGod
07-18-2011, 20:29
Случвало ми се е. Послушай семейството си и бягай. Запазих си окървавената блуза от първия път, когато момче ме удари. Сега всеки път, когато някой дори се опита да ми посегне я вадя и знам, че е правилно да напусна този човек. Колебания винаги има, но правилното е да го напуснеш... Колкото и да се извинява и да го обичаш.
Бгяай на далече от такива боклуци!! :( :o
Мисля,че темата е бъзик,но ако не е то тогава разбери,че няма за какво да ревеш.Най-добре е да го оставиш.
cherinka
07-18-2011, 20:41
Пффффф, баща ми идва да ме прибира.
Оно не ме пусна, искал да говори с баща ми къв боклук съм била.
Викам викни го, като изключим факта, че тръгнах да си хидя, хвана ме, блъсна ме, удряхме се още, майка му дойде да ни разтървава и ДОРИ ПОСЕГНА НА НЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!! БРРР много тъпа утка съм, честно
и татЕ дойде и му тегли майните, и ме прибра, сега съм по-спокойна, само ми е дерт, както споменах 13 пъти колко тъпа утка съм, понеже утре ще има клетви, моленки,молби.....цяла театрална постановка
бах окото майна, утре ще гледам само с дясното, явно хахаха, пък той ще ходи цепнат на работа и ще се занимава с клиенти и ще му гледат счупената физиономия!
бр
NeverBack
07-18-2011, 20:41
Хух бахти кенефа ще удря момиче. :razz: :lol:
iiordanova
07-18-2011, 20:42
На мен,ако някой ми посегне (няма значение кой е) ще го пречукам от бой. Поне си се отървала от това момче. Плачи сега. Излей си мъката. И утре е нов ден,а утрото е по-мъдро от вечерта. Логично е да си ядосана,но пий нещо и си легни. И не се занимавай с тоя повече. Край до тук сте били. Не мисли за него,не го търси. Времето лекува(от опит знам).
Гуш. ^ ^
cherinka
07-18-2011, 20:53
и аз та гуши :-)
ся звъннах на полицията, да видя дали е пуснал жалба срещу мене 8-) 8-) 8-)
Онзи каза,че не може да помогне иииииииии като отпрахме един лаф мохабет за животааааааа...... надъха ме, каза 7-8 смислени приказки за живота...;))))))добре е
NeverBack
07-18-2011, 20:55
Аве тва колко сте годишни ,такова млатене такова чудо преди не съм виждал?Е виждал съм ,но доста по-слабичко беше.
shadow4e
07-18-2011, 22:15
Черо, стягай се, въобще не стигай до молбите, знаеш, че пак ще се случи и че принципно си е такъв.
:-)
xXxPrivateLovexXx
07-18-2011, 22:40
Тоя е баси нещастника...ебавай му майката
SomeRandomDude
07-18-2011, 22:54
Отвърнала си му?
Дори повече - била си се като равна?
Това рядко се вижда в момиче.
Браво!
Харесваш ми!
Случилото се сега може и да е гадно, но след време ще е просто поредния житейски урок. Единственото нещо за което трябва да съжаляваш е че не си му счупила някое ребро.
Biskfitka
07-18-2011, 23:47
Гадно,гадно,но ми харесваш,заради тва,че си го набила;д !
Само един въпрос-защо не удряш м/у краката? Заслужил си е ! :-)
Josefinne
07-19-2011, 06:58
Надявам се темата да е фейк :lol: Ебаси хората.
cherinka
07-19-2011, 06:59
Каква файда, че съм отвърнала, примерно.
То самият бой е показ на неуважение спрямо другия.
Само дето сега ме боли не само сърцето, ами и окото. А на него - тиквата и сърцето.
И се чудя, и се мая едно несходство в характерите до какви неща води.
Иначе съм добре днес, благодаря. Спах като къпана.
И в момента, в който се замислих за него - жив ли е, да не би с тия леви ръце да съм му направила нещо по-сериозно, в състояние ли е да иде на работа, здрав ли е, знам ли го кво друго ми мина през главата, оня ми пише смс ЖИВА ЛИ СИ КАК СИ СЪЖАЛЯВАМ.
аман от тия многобройни предплатени смс-и.
iiordanova
07-19-2011, 07:05
Оставяй го да си пише СМСи. Не му отговаряй,не го и търси. :)
Josefinne
07-19-2011, 07:11
Сериозно, на мен който да ми разбие носа, получава анатема. Никога не бих помислила за него, освен може би да го напсувам наум.
anonymous708973
07-19-2011, 07:26
Защо не пуснеш жалба срещу него?
И наистина... недей да се връщаш. Посегнал ли е веднъж, ще посегне втори път.
Josefinne
07-19-2011, 07:27
не се занимавай да пускаш жалба, до никъде няма да стигне. Пък и той като се появи с разбито чело, никой няма да се занимава с вас.
IncendiaSanctus
07-19-2011, 07:43
Абе, жени, вие на какви мъже сте попадали бе !? Сериозно...
Няколко казаха, че са ги удряли, кръв... Как може такова нещо ? Как ще удариш жена на сериозно... Аз никога не бих. Ако ще и да ме изкара извън нерви. Да ми прави на пук. Каквото и да е... Но да я ударя ?? Еми че аз ако ударя приятелката си на сериозно, ще и направя нещо бе... Не че се правя на много силен или нещо такова, просто съм 1.90, 90-100 кг. и няма как да се бори с мен просто... Това е много долно. В яда си примерно айде, да ти удари един шамар, ако МНОООГО е изнервен... Ама да ти строши носа !?... Решавайте си проблемите по други начини... С думи, с раздяла... със секс...
BloodRunsCold
07-19-2011, 08:40
Нямаш ли приятел, който да разбие неговия нос?
DeviL_AsS
07-19-2011, 08:43
А ти ли си причинила скандала?Да не си го провокирала с нещо?въпреки,че пак няма извинение за това че те е ударил де.
badsector
07-19-2011, 10:32
Хубаво, че си му отвърнала. Направо вземи се запиши на някакъв боен спорт, за да знаеш как да им отвръщаш на такива. Винаги ми е било чудно какви са тези жени, които стоят с някакви мухльовци, които ги бият? "Той ма бие, ама аз си го обичам". :smt078 Отделно и ти си тъпа *утка, защото това едва ли е първият подобен бой, но въпреки всичко си останала с него.
sladur4etyYy
07-19-2011, 16:40
явно сте се разпалили супер много при спора- той крещи, ти- 2 пъти повече; ти блъскаш, той- 2 пъти повече... е, не става така. трябва ти (а и ти трябва да си) по- уравновесен човек. като му падне пердето на някого до такава степен, нищо чудно, че се стига до бой.
DarkTemplar
07-19-2011, 19:54
Сигурен съм, че не е за пръв път, дано е за последен. След тоя панаир мандатът му е изтекъл.
Разби ми носа, аз му разбих челото.
..и това е краят
и сега рева да си е.е майката, а носа каааааааак ме боли, идея си нямате.
Не мога да си спомня разговора преди цялата случка, не бяха обиди, не беше нищо кой знае кво, кво подпалихме, не знам. Ще се гръмна, бахти.
Целите ми дрехи са в КРЪВ - неговата!!!
Всичко в тях е в кръв - НЕГОВА!
Обиди, псувни, удари, по филмите не съм виждала такова нещо.
И продължавам да рева, ебати тъпата .утка съм.
И няма да мога да заспя, сигурна съм! Ще рева цяла нощ!
Не знам, но съжалявам за всичко. и ма боли окото, и го тъпча с лед, и боли, много. Но поне ме грее, че него го боли повече, и в носа го ударих с тия кекави ръце, нали тряя сме равнопоставени, няма само той да удря, келеш. и има цифра вещи в нас и утре ще бъдат строшени на прах и предоставени му, и ся бих хго направила, но съм заета да си държа леда на лицето, пффффффффф,
ирония....днес бях с баба,леля,мама на плаж и се оплакваха живота колко бил ги смачкал и как мъж удари ли те, бягай с триста, щото на времето са ги били, но не са бягали, и са са на цифра години и съжаляват! бахти иронията,за едно говорим, същото става по-късно вечерта, офффффффф, рева ся, друго не мога да правя, и не знам и за кво рева......
Някой май тотално се е вкарал във филма.
st3finka
07-20-2011, 08:48
Въпросът е, че си се отървала от някакъв пълен боклук и не си му останала длъжна.
+1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добре,че си се отървала от тоя боклук.. ;х Омг!Как е могъл да те удари? ;х
Това, че посегне ли 1 път ще посегне и 2ри .. не е 100% сигурно. С моя за 1 година се скарахме 1 път много лошо. И двамата пияни той се разтрои.. аз вместо да го успокоявам и да му казвам, че го обичам, му теглих майната... направо така го напсувах като се сетя и ме е срам от себе си. Направи се, че не ме е чул и почна да ме прегръща, пък аз (необяснимо защо) започнах да крещя, все едно ме колят. Тогава му кипна и ме изблъска от себе си (прекали със силата) и паднах и си ожулих коленете. Прибрахме се ревешката. След около 10 дена търсене реших да му простя, щото ако не се бях държала толкова глупаво нищо нямаше да стане. И защото знам, че много държи на мен. Даже мама вика " Като се прибра ревешката бях 60% сигурна, че ти си виновна че сте се скарали " Обаче това е доста по-различно... По-добре го забрави.
едно е да си ожулиш коленцата, друго е да ти разбият носа
Rebirthing
07-20-2011, 10:07
Малко му е било ;о
Бахти балъка сигурно не му достига сиво вещество за да използва устата си вместо тупаник
Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!
еми браво на вас ,с агресия в моргата ще свършите някой ден.радвай се ,че си се отървала с малко бой и най-вече от приятелят си ,защото посегнал веднъж ,ще го направи пак!
anichka12345678
07-20-2011, 18:01
хах като филма госпожа и господин Смит :D :D бой и яко секс :grin: базикам се ,браво на теб само бой това заслужават мъжете :grin:
Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!хич не ви прави по слаби неее..
Тва, че сме жени не ни прави по слаби в боя.На удара се отвръща с удар.Бой по каската и тва е.!!!хич не ви прави по слаби неее.. ...не знам за другите, но това е моя гледна точка и аз лично мога да твърдя, че не съм по слаба. Вярно, че с бой не се решават проблеми,но когато се стигне до там - трябва да се отвръща, пък ако ще да ме спука от бой, поне мен не ме страх от тва. :) :) :)
боклук ;x не те заслужава. Браво че си му разбила физиономията :) :)