Влез

View Full Version : Редно ли е ?

plqki1
07-19-2011, 09:25
Здравейте, на 14 съм и имам приятел от 4 месеца.И той е на 14. И двамата много се обичаме и той никога не ме е притискал да правим секс. Каза когато съм готова да му кажа. Та казах му, че не съм сигурна, но предполагам, че съм готова. Единственото, което ме спира да го направим е възрастта ни. Мисля че, на 15 е нормално, но на 14 сме твърде малки. Въпросът ми е дали да го направим.

ubuntureload
07-19-2011, 09:28
Мен ако питаш си закъсняла трябваше още в детската градина на ти напласкат тутурутката! Аз ли трябва да знам дали ти се е6е или някой друг от форума

SeXyMaCka
07-19-2011, 09:31
Тея неща се усещат отвътре, а не се питат глупости из тиин форумите...

naksdy
07-19-2011, 09:37
Какво е това "чудя се дали да го направя" :? Или го правиш, или не. Няма такива "чакай да пиша в форума, да питам мама дали може" и т.н...
Нещата се усещат отвътре, няма постоянно да пишеш тук тъпи теми от сорта дали да го направиш, колко пъти да го вкара и изкара, много ли ще боли, презерватив да ползваме ли, кво е ескапел, бременна ли съм и т.н. Факта че питаш тук за такова нещо, те прави още малка за секс, така че си стискай краката още някоя друга година. Може да я използваш за подобряване на сексуалната култура, вместо да се чудиш в коя дупка да си го навреш :wink:

NoMore
07-19-2011, 09:55
Малка си той също... рано ви е! Това е моето мнение :?

xXxPrivateLovexXx
07-19-2011, 09:58
Щом си опряла да питаш по форумите такива неща - не си готова - не го прави .

07-19-2011, 10:31
Не е редно!

badsector
07-19-2011, 10:42
И на 15 е рано. Поне 17-18, за да се е развило донякъде тялото. Междувременно, ако не успяваш да си контролираш оргазмите при самозадоволяване, не си готова за секс.

dami666
07-19-2011, 12:44
+1

PaperMonster
07-19-2011, 12:59
Според мен честно да ти кажа ти е рано, дори и на 15 пак ще ти е рано .. обикновено повечето започват своя сексуален живот на 16 - 17, така че не бързай, за да не съжаляваш.. Като за начало, ако го направиш сега едва ли ще усетиш накакво удоволствие - повечето болка .. Пък и за момчетата не е кой знае каква загуба, но при момичетата е различно. Все пак ти ще си прецениш :)

marilyn
07-19-2011, 13:24
Абе, деца, на по 14 сте, разбирам, че е ваканция и че ви е скучно, ама на тая възраст си намерете други занимания, с които да си разнообразявате ежедневието. Сексът е за батковците и за каките, стойте си мирнички!
П.С Ако си готова за секс, нямаше сега да седиш и да пускаш безумни теми във форума, а да си вдигаш краката. :)

TheThinker
07-19-2011, 17:32
Какво го нападате момичето!? Пита ви за мнение, а вие... И аз мисля, че не тия години сте малки, защото почти няма нормални деца на вашата възраст, които да могат да мислят за и да се справят с отговорността и всички други разправии свързани със секса в ,,живеещо-при-и-зависимо-от-родителска" възраст. И аз на 14 не бях дорасъл за секс, нищо, че ми ставаше патката и знаех, че трябва презерватив, "щото иначе - бебета и болести и лоши работи". Зависи изцяло от вас и от това какво имате в главата, но, каквото и да е, според мен нормално е да изчакате до 16-17. Не знам дали ще издържите до 18 без секс и да сте още заедно(4 години са си бая време, ама пък то не е и нужно де), но ако успеете- евалата ви правим- ще си имате една много хубава и истинска връзка. :-D Айде много поздрави!

Fiction7577
07-19-2011, 19:06
Здравейте, на 14 съм и имам приятел от 4 месеца.И той е на 14. И двамата много се обичаме и той никога не ме е притискал да правим секс. Каза когато съм готова да му кажа. Та казах му, че не съм сигурна, но предполагам, че съм готова. Единственото, което ме спира да го направим е възрастта ни. Мисля че, на 15 е нормално, но на 14 сме твърде малки. Въпросът ми е дали да го направим.

А той девствен ли е?

Иначе.... рано ви е бе, хора. Гледайте си уроците, стига сте мислили за секс, да не съжалявате после....
Че от сега предусещам новата тема "Бременна ли съм".... недейте.

Сега.... ако не се сдържате..... и сте наясно с рисковете и имате обща сексуална култура (не след като се оправите, да питаш "той ми свърши на корема, възможно ли е да съм бременна, да пия ли ескапел?").... тогава, давайте....

Но моят съвет е да не го правите. Стискай си краката още 2-3 годинки. То не се мре, ако се изчака.

stefko1996
07-19-2011, 19:39
Край това беше закъснява ли на цели 14 години о боже.Трябваше още е 1клас в тоалетните.Ами сега......

Баси хората хванали са си гадже и да правят секс...
Не знам аз също съм на 15 и маи съм остарял модата ме е задминала.Защо не седнете да си учите уроците та може да стане хора от вас ,а не...

Korrnyy
07-19-2011, 19:47
Щом питаш непознати хора да го направиш ли, значи не си готова. Сега си на 14 и си твърде малка, а след няколко месеца като станеш на 15 вече ще си голяма така ли?

Значи от мнението на група непознати зависи това дали ще правиш секс?

Твой си е живота, каквото искаш прави.

jakkiee
07-19-2011, 21:50
+1

+1 :)

bubblef93
07-20-2011, 09:01
И на 15 е рано. Поне 17-18, за да се е развило донякъде тялото. Междувременно, ако не успяваш да си контролираш оргазмите при самозадоволяване, не си готова за секс.

Hilary_
07-20-2011, 09:57
И двамата много се обичаме и той никога не ме е притискал да правим секс.
:lol: :lol:
Да уе .. тва с обичането всички го знаем! И това "никога" от 4 месеца хич не ми звучи убедително .. :lol:
Каза когато съм готова да му кажа. Та казах му, че не съм сигурна, но предполагам, че съм готова.
Последно?
Мисля че, на 15 е нормално, но на 14 сме твърде малки.
Е то нали 14 е на светлинни години от 15 .. :lol:
Въпросът ми е дали да го направим.
НЕ!!!

Един съвет:
Изчакай още 2-3 години и тогава почни да мислиш дали ти се е*е или не .. иначе съм почти сигурна, че ако го направиш сега ще съжаляваш!! ;)

imaginemoi
07-20-2011, 11:58
Щом питаш непознати хора във форум, дали да правиш секс, значи още не си готова....изчакай поне 1-2 годинки и ,когато станеш готова,няма да се чудиш изобщо,просто ще го усетиш.

darinnkaa
07-21-2011, 21:11
Avtorke horata go pravqt na 11 dori . Az sum po4ti na 15 i 4estno da ti kaja ,nqma razlika dali sh e na 14 ili na 15 :))

val181
07-21-2011, 21:19
То аз като бях в детската градина казах на едно момиче че искам да се оженим ама не съм я ебал. Изчакай поне още 2 години.

mmnn22
07-25-2011, 15:21
И според мен недей ! Те момчетата на тая възраст са си така . Хормоните ги бият здраво у главата и са си длъжни да питат туко виж някоя им пусне. И аз помня като бях на 14 и моя постоянно ме канеше у тях и ми правеше тъпи намеци, но му отказвах . Нито се е сърдил, нито нищо :lol: . Както ти казах те си се чувстват длъжни да си го искат :D. Аз го направих на 17 и тогава си мислех, че съм готова, но сега съжалявам, а не си представям ако бях още на 14... След това ще се чувстваш ужасно повярвай ми, колкото и да си мислиш, че си готова. Просто изчакай и няма да съжаляваш след години.

Beer
07-25-2011, 19:34
Според мен, моя оглед въргу хората и планетата като цял, не съм сигурен дали ще мога да изкажа наистина великолепно, целенасочено и достатъчно устремено към верният отговор мнение, но се пак ще се опитам по някакъв начин да ти кажа, че всъщност ти се пишка.
Надявам се да съм помогнал.
Успех :-o

peace95
07-25-2011, 19:37
Ми и аз се чудя дали да го направите.