Влез

View Full Version : Ако може съветче...

SillySick
07-19-2011, 12:13
Ми да започвам... има едно момиче, с което сме причтели от вече близо година и си споделяме почти всичко, както знаете, какво се получава в приятелствата между момиче и момче... Аз се влюбих в нея, тя също, разбира се, се отнася по друг начин с мен, по-различно от другите момчета.Тя все още, макар и малко, харесва едно момче, с което са смао познати. Та, въпросът ми е да и кажа ли това, че я харесвам като преварително уточня че ако не ме разбере искам да си останем пак приятели. Който може, да помага :P Благодаря предварително на тези, които прочетоха написаното. :)

nepowtorima
07-19-2011, 12:19
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=416621

Това е по-голям проблем.. Така, че не се оплаквай!! :x

sladkabebova
07-19-2011, 12:33
Ако не си сигурен,че тя изпитва нещо към теб по-добре не и казвай нищо,защото после няма да е същото.
НО все пак ти си решаваш ..

nin0o0
07-19-2011, 13:29
Кажи и го. Няма какво да чакаш. Представи си, че тя почне да излиза с другия само защото той и е казал, че я харесва а ти не. Действай пич няма какво да чакаш. Айде успех.

shushka90
07-19-2011, 15:39
Винаги става така.. прецени много добре ситуацията, защото после няма да е същото. Ако не се получи нищо между вас, никога няма да сте пак толкова близки приятели,колкото сте били до сега..

vakanciqta
07-19-2011, 16:06
Покани я някъде на вън , разходете се ала-бала ..
Седнете на някоя пейка и и кажи ..
- искам да ти кажа нещо ..
и тя примерно - какво ?
- Обичам те ...
нищо повече , според реакцията ще разбереп дали тя си пада по теб или не.

Nestlee
07-19-2011, 20:23
Признай всичко,ако имаш смелостта. Ако не - замълчи си като поредното слабо момиче.. ох момче !

nepowtorima
07-19-2011, 20:49
А как разбра, че и тя те харесва.
Не смея да го повярвам, но може пък да правиш разлика между "обичам те" и "харесвам те". И пак няма как тя да харесва двама. Тебе и тоя. По-добре поговорете с нея за това момче.. и на другия ден и кажи. НО просто прецени ситуацията. Не и го казвай веднага, тъй като ще се стъписа!

edinstvenatasisi
07-20-2011, 06:58
Мисля,че много добре трябва да си помислиш по това.Но не го мисли прекалено дълго.Все пак ти я познаваш,а хората тук - НЕ!Ако ще й казваш нещо кажи й го.Ама...не така отведнъж "ОБИЧАМ ТЕ" ,защото малко ще я стреснеш и може да се дръпне.Ако можеш в рамките на един ден да я накараш да забрави съвсем другото момче,че даже и всички останали значи е твоя(естествено че трябва да ти каже че те обича).Знаеш какво харесва.Използвай го в твоя полза и ще видиш дали чувствата са взаимни :)

MuuSiiiCLooVeerr
07-20-2011, 07:01
Ако не си сигурен,че тя изпитва нещо към теб по-добре не и казвай нищо,защото после няма да е същото.
НО все пак ти си решаваш ..

+ .. нищо няма да е същото ако и кажеш, че я харесваш и се окаже, че тя теб не .. :)

st3finka
07-20-2011, 08:16
Признай всичко,ако имаш смелостта.

antifashionshit
07-20-2011, 09:51
просто намери сгоден момент и я целуни. само не се обяснявай. истинския мъж не се обяснява като някоя стара лелка. лол