PDA

View Full Version : Моята изповед (Още една приказка с лош край)

BloodRunsCold
07-19-2011, 21:58
Смятам, че несправедливо ми се "отне" едничкото щастие в любовта. Но пък кой съм аз да казвам кое е справедливо и кое не е?
Поводът за 180 градусовото обръщане на нещата? Че поисках да внеса положително в деня й, просто да й стане хубаво. (защото нейният живот не е светъл) -Дам, наистина смотана причина... криворазбрана или там каквато е. Може би пък просто не ме харесва и изобщо не изпитва нещата, които говори?
От средата на юни й обещах нещо - всичко ще бъде наред, стига да ми повярва. И така беше всъщност, (страхотен ден с нея - най-хубавия и страхотни дни след това) но явно не е повярвала или пък как да знам? Някакъв измислен лош герой изкочи преди седмица и както каза тя: "нещата няма да са същите". Еми така е, аз го казах само че по-рано през деня. Няма и как по друг начин да е. (става дума не ме търси 4 дни и т.н. - подробности). Толкова пределно ясна ми е тази ситуация - не за първи път изпадам в нея. Пределно ясно ми е какво ще стане оттук нататък, бих искал да греша, но аз грешки не правя. Всъщност може би единствената грешка, която допуснах тук е, че й се доверих и допуснах да се влюбя в нея (не съм влюбчива личност).
Никоя любов не заслужава болката, която ще изпиташ за нея. А повярвайте ми за 1 година наистина малко множко ми се насъбра.
Ако всъщност ви мъчи въпроса "защо не се видите и не поговорите?" - тук влиза факторът "разстояние" и невъзможност за летния сезон да се видим, поради... причини, които трябва да си останат такива. Разстоянието уби всичко. Всичките пъти, в които бях с нея, бяха някак си... вълшебни? Хубави? Прекрасни? Може би вече един хубав спомен.
Все пак не мога да кажа какво ще стане... може нещата да се оправят - ще ми се, но моят живот не работи така.
И така... може би една приказка е към своя край, виждам го. Как да я илюстрирам? Двама влюбени, ненарадвали се един на друг... желаещи се, но разстоянието и времето са злодеите, които попречват за всичко да е идеално. Той е готов да се бори, защото е силна личност, тя...

Всичко ми е толкова банално в момента. Всички знаете за какво говоря. Всички изказани желания, всички неща, които топлят сърцата ни. Знам че съм добър човек и ме чакат много хубави моменти, но просто не съм готов за всичко това. Днес сякаш забравих какво е да обичам. И не, не вярвам в любовта вече. Няма как... за пореден път допускам да стане нещо такова.
Изморих се да съм различен, изморих се да чакам любовта си. Изморих се да вярвам на всички лъжи.
Изморих се приказката за моя живот да се пише в ирония.....

antifashionshit
07-20-2011, 06:02
малко повече ти идват филмите, ноу офенс мейт.

Auriss
07-20-2011, 06:12
но аз грешки не правя.

че й се доверих и допуснах да се влюбя в нея (не съм влюбчива личност).

ще ми се, но моят живот не работи така.

Двама влюбени, ненарадвали се един на друг... желаещи се, но разстоянието и времето са злодеите, които попречват за всичко да е идеално.

Изморих се да съм различен, изморих се да чакам любовта си.

Постът над моя май изяснява всичко ,но аз да уточня. :lol:

BloodRunsCold
07-20-2011, 06:13
малко повече ти идват филмите, ноу офенс мейт.

Филми почти не гледам, но определено тук стана филм, но не съм аз режисьора ;) Както и да е, живи и здрави да са всички.

antifashionshit
07-20-2011, 06:22
аз ще си позволя да вляза в поредната двустранна и пълноценна полемика, щото просто ми се спори и ми се раздава правосъдие.

приемаш нещата твърде насериозно. цитатите, дето аурис ги направи.. как да ти кажа, адски филмирани звучат. и наивни. разсъждаваш в грешна посока, струва ми се. вместо да хвърляш вината върху странични фактори, потърси причината някъде в себе си. във всеки случай ще бъде по-продуктивно.

BloodRunsCold
07-20-2011, 06:45
Е, аз няма да споря за нищо. Просто изразих как се чувствам. Не съм търсил и мнения и т.н. Благодаря все пак, че някой е прочел това, което съм написал. :)

Едит: ^ благодаря, ще те послушам, но след време.

Evterpa
07-20-2011, 09:55
Точно ти си режисьорът, ама айде.

nepowtorima
07-20-2011, 10:02
Не филм ами направо трилър. Егати и скръбта. Егати и чудото.
Такива загубени хора .. /загубени в мрака/ .. просто хем не знаят как и какво да напишат. Опитват се да бъдат съжалявани и всички да са съгласни с техните измишльотини, че такива хора са ми адски жалки!!
Нито си написал нещо смислено..
Абе аджеба защо в последно време доста хора започнаха да пишат в некви тъпи поеми и някакви идиотщини, които си мислят с тях, че са хванали Господ за шлифера. Напишете си темата не като приказка /каквато и не е /заблуждаваш се// ами просто напиши проблема като нормален човек, за да може да ти се помогне!! -.-

LambOfGod
07-20-2011, 10:05
Купи си сладолед.
http://www.youtube.com/watch?v=BQ5KoZvZVBg
Слушай това.
И гледай "Foster's Home for Imaginary Friends"...
Докато си купуваш сладолед гледай небето.
Животът е прекрасен.

sasha_90
07-20-2011, 10:13
Винаги става така-срещащ уж подходящия/подходящата, накрая всичко свършва и остават само болката и спомените.И ни остава само да забравим.След това отново срещаме друг/друга,.....

LambOfGod
07-20-2011, 10:17
Винаги става така-срещащ уж подходящия/подходящата, накрая всичко свършва и остават само болката и спомените.И ни остава само да забравим.След това отново срещаме друг/друга,.....

Аз пък срещна уж Кърт Кобейн, пък се окаже Алис Купър.. :shock: :shock:

sasha_90
07-20-2011, 10:30

Аз пък срещна уж Кърт Кобейн, пък се окаже Алис Купър.. :shock: :shock:
:D

SisiStrange
07-20-2011, 14:56
Леле. Сега си те представям как седиш драматично на скала над морето, зад теб се вее черният ти плащ и звучи трагична музика...

Я пий една студена вода. Всеки е минал през любовно разочарование. От това не се умира. Има толкова много хора, чийто проблеми са истински сериозни и не правят такива драми от тях. Бахти, а какво смяташ да правиш, ако се разведеш един ден (добре, че мама не е мислела като тебе, иначе сигурно щях да съм сираче)? Или какво смяташ да правиш, когато един ден родителите ти починат? Щом се тръшкаш и виеш на умряло за едно късане, при положение, че човека е жив и здрав някъде... А, ако всичко беше чудесно между вас и тя беше умряла? Я, сега вземи се стегни и се зарадвай, че не се е случило нещо такова, което наистина да си заслужава тия трагични писания в темата ти.

Josefinne
07-20-2011, 15:00
http://www.youtube.com/watch?v=FWnYBefvrsc

Dollystar
07-20-2011, 15:50
Стига сте му се подигравали бе! Момчето може наистина да се чувства така,,, подяволите не губи надежда.. както е писано така да става!

alice13
07-20-2011, 19:51
аз нищо не разбрах.... ама предполагам е от настроението ти.. Аз като се чуствам така просто си поствам в Блог.бг ;п препоръчвам ти го ;п

Goddess
07-20-2011, 20:09
Наистина такова формулиране на темите е супер дразнещо. Разкажи историята както си е, пък после напиши и как се чувстваш в следствие от всичко. ( ако изобщо търсиш съвети и мнения, де )

Adda
07-20-2011, 20:15
Евала, обичаш се много!! Много ме радват самовлюбени хора, за какво ти е ТЯ?! Срещнал си любовта на живота си