View Full Version : Трябва ли да кажа на нашитер че съм "би" ?
SexyChick7
07-20-2011, 18:07
Здравейте, аз съм на 18 и съм имала връзки и с момчета и момичета в момента "ходя" с момиче от 7 месеца и приятелите и брат ми знаят и нямат нищо против та мисълта ми е трябва ли да кажа на нашите, защото досега те са ме виждали само с момчета брат ми е против, ако можете помогнете ...
Thrombocyte
07-20-2011, 18:12
Щом връзката ви е вече 7 месеца - защо пък не?
Много често момичета само се мислят за би, човъркани от някво любопитство, но ми се струва че твоят случай е различен.
SexyChick7
07-20-2011, 18:40
да и на мен преди години ми бяха казвали "Ти само си втълпяваш че си "би" " но вече съм на 18 от 14 годишна започнах да имам връзки и с двата пола и сега с това момиче сме заедно от 7 месеца и мисля, че наистина чувствата ни си задълбочават брат ми и приятелите ни подкрепят, но това да лъжа родителите си за такова нещо изключително неприятно ми става когато майка ми каже "Ще си имаш мъж трябва да му чистиш" или баща ми като ме види с някое момче и на мен ми е адски тъпото е така защото знам че съм с момиче а те се заблуждават
mimsssssss
07-20-2011, 19:16
Много ме дразнят такива етикети като би, хомо, хетеро... макар, че и аз ги използвам понякога.
Не виждам смисъл да им го сервираш. Мое мнение - > изглежда не сте близки, защото ако бяхте още от 14 годишна щеше да им споделиш, че имаш и влечения към момичета. Сега вече си пълнолетна и щом връзката родител - дете се е изгубила, не виждам какво ще спечелиш/загубиш ако им кажеш. Ако за теб е важно мнението им и одобрението им - кажи им. А ако не, не виждам смисъл да изпадате в сериозни разговори и после да ви е криво...
DeviL_AsS
07-20-2011, 19:35
Ако нещата между вас стават сериозни,по-добре им кажи,все пак не е някакво кратъкотрайно влечение и трябва да знаят.
iiordanova
07-20-2011, 21:14
Не е задължително да им казваш. Избора си е изцяло твой,но им кажи,ако чувстваш,че нещата ще продължат,а не е мимолетна връзка.
Не мисля за нужно да им казваш. Но ако искаш да бъдат информирани - давай!
SexyChick7
07-21-2011, 16:57
Благодаря за мненията :)
зависи от родителите,не ги познаваме,за да ти кажем какво да направиш
Ами помисли по два въпроса: Сериозна ли е връзката ви наистина и искаш ли да се задържиш с този човек? и Вашите твърде остро ли ще реагират? Защото това все пак си е твоят личен живот и можеш да го пазиш в тайна от когото прецениш. Ако това е в състочние да развали отношенията ти с вашите, може би не си струва, още повече ако не си сигурна, че тази връзка ще продължи.
BrokenInnocence
07-21-2011, 18:34
Не им казвай, положението може много да се усложни и после ще си блъскаш главата защо си отишла и сама си им казала. Ако връзката ви е много,много сериозна (минимум година поне) тогава може и да се замислиш, но аз не бих докато не съм сигурна, че това е човека, с който искам да прекарам живота си. Но пък ако родителите ти са либерални и мислиш, че ще са ок няма причина да не им казваш.
SexyChick7
07-21-2011, 22:47
не знам дали това е човека но сме заедно от 7 месеца имам силни чувства към гаджето си а и усещам същото при нея досега съм имала страшно много връзки с момичета но най-много да са били месец-два другите са с момчета но с нея е разллично а родителите ми баща ми може би бил по-либерален от майка ми но не се знае, проблемът е там че съм им споделяла всичко но когато разбрах това не знам защо реших да скрия ....
Ами ако те притеснява много им кажи малко по-натам когато събереш сила за това. Според мен няма нищо лошо в това, че си би, но не знам те как ще реагират. Ако мискиш, че си готова да им кажеш им кажи или изчакай още.
SmilezZz
07-22-2011, 05:13
Аз пък съм на мнение,че трябва да им кажеш. Най-вероятно няма много да им се хареса,но по-добре е да знаят.. Според мен. Не знам.
Аз си мисля изчакай поне годинка да стане да си сигурна,че не е краткотрайно! :)
SexyChick7
07-22-2011, 21:37
Въпросът е там че аз на практика живея у тях само дето не спя там а и това е ставало при нея е по-различно защото майка й знае тя ме съветва също да изчакам още поне месец-два даже искала да е там когато им го казвам ...