PDA

View Full Version : Разкажете хубав спомен с сегашната/бившата Ви половинка

microice95
07-20-2011, 18:54
Та, разкажете някой хубав спомен с сегашната или бившата ви половинка.

crazyxboy
07-20-2011, 19:24
Ам ко да кажа супер маце :grin: ня забравя първия ми път с нея :oops:

lamer4e7o
07-20-2011, 19:25
Хубави спомени с к*чки нямам!

dami666
07-20-2011, 19:33
Оу,с половинката имаме много хубави спомени заедно за тия 6 месеца :-) Никога няма да забравяя 1вата ни целувка,беше като по филмите- a perfect goodnight kiss :P Много емоционална беше и раздялата ни сега (той замина за чужбина за няколко седмици) Вече ми липсва и искам да се връща :)

IncendiaSanctus
07-20-2011, 19:34
Ех... Толкова много хубави спомени имам с нея <3
Много се сещам, трудно ми е да определя някой... Може би ще разкажа един от най-ярките и най-пресните... До скоро не бяхме спали никога заедно, в смисъл да спим на едно легло... ( главно защото като сме на легло друго правим :д ). Обачеее наскоро се случи, бяхме изморени, беше много жега, иии просто ни се доспа. Легнахме си, гушнахме се, и заспахме.... Това беше най-най-най-хубавото събуждане в живота ми, първото нещо което усетих беше Тя до мен <3 Първото нещо, което видях беше мъничката и ръчичка... <3 Едно от най-страхотните ми преживявания, изобщо ^_^

alice13
07-20-2011, 20:12
мм много хубави спомени имахме.... Единия беше кажи речи първата ни спокойна среща. Отидахме в една горичка.. беше ме ядосал и му се разсърдих и си продължих напред а той ми аза че ще си тръгне. Нищо не отговорих. Вървях известно време и спрях до една чешма, вече осъзнала грешката си и с очи пълни със съзли видях онази бяла шапка.. Той се беше върнал (набързо изтрих сълзите си) и чух следните думи : Знаеше че никога няма да те оставя нали ??? След това намерихме някаква полянка легнахме.. аз лежах на ръката му.. и така. След това в най-голямата жега на шосето (прибирайки се) той махна моита шапка.. както и неговата и се случи.. (първата ни целувка заедно.. ) Всички мигове с него са незабравими... :oops: :oops:

step_up_right
07-20-2011, 23:01
всеки момент до него е вълшебен така че даже да си кажем здрасти за мен е хубав спомен след това :)

fenkaaa
07-25-2011, 10:26
Ох колко много спомени имам с него.. :-) Най пресния е преди 2 седмици близо когато заминах на море на Варна,той не издържа 4 дена без мен и дойде :D Реши да пропътува 300км просто ей така .. И как се гонихме по плажа,пръскахме се,целихме се с пясък.. после се гушнем във водата :oops: Абе беше много сладко :-) Всички моменти споделени с него са ми малки споменчета :smt049

Priceless
07-25-2011, 10:30
Оф, чувствам се тъпо, че нашата първа целувка беше пред някакъв рандом блок, а аз бях много пияна и някак си ... беше далеч от романтичното 8-)

LambOfGod
07-25-2011, 10:40
Веднъж с бившия отидохме на един таван да се напушим и там имаше бележки на стените забити с помпи.. И той каза "Скивай ги тия наркомани к'ви мизерии са правили.. Херци долни!"
Беше много могъщо.
И така бавно ми вкарваше иглата... Полудявах..
Много мило момче, като цяло. 8-)

againstyou
07-25-2011, 10:47
Като скъсахме с бившия ми,той същата вечер се напи, дойде в нас и започна да ми обяснява как не може да си представи живота без мен.Гушна ме и каза,че никога не иска да ме пуска .. незабравим момент.

mrazqkindergarten
07-25-2011, 11:42
Има много, които никога няма да забравя, но не знам дали ще се повторят.....

vas4e3to0
07-25-2011, 11:48
Тъпо ми е, че с бившия първата целувка беше в даскало и най-вероятно "най-голямото" ни преживяване беше това,, че той дойде да ме вземе от училище вечерта. ;дд хихи

tanch3t093
07-25-2011, 15:00
С бившия ми сме имали невероятни моменти ... Помня миналата година януари месец някъде как се разхождахме навън вечерта и валеше сняг... Не беше толкова студено, затова ставаше за разходка.. И си правехме планове за 14 февруари как ще идем на вила само двамата и да си бъдем заедно на нашия празник ... Никога няма да забравя този ден беше уникален, макар и сега с него да нямаме никакви отношения ... Поне имаме хубави спомени :)
А първата ни целувка .. Лелеее като си спомням ме напушва смях :D
Бяхме пред нас тъкмо трябваше да се прибирам, беше късно вечерта ... Бяхме се гушнали и следваше нещо, то се усещаше .. И не знам как стана обаче съм подскочила да го целуна (той беше глава над мен) и вместо устата съм улучила носа му .. :D Стана доста сконфузно, не можах да преглътна срама и избягах в нас ... А и да кажа това ми беше първата целувка .. Още по-зле :D

Taam
07-25-2011, 18:44
С бившия имаше много, ама пък аз от съображения няма да ги кажа.
Със сегашния... едни от най-близките ни моменти са били, когато сме играли заедно. Иначе всеки момент на тишина и взиране в тъмното е хубав.
Някакви нагласено-романтични лиготии не е имало, понеже и двамата не си падаме.

XxInn0cencexX
07-25-2011, 18:54
Имали сме толкова незабравими моменти,първият път когато осъмнахме заедно в колата му,приказвахме си до сутринта,първият ми секс беше с него,първото ни море,как стояхме посреднощ на плажа прегърнати.Когато дойде до нас само и само защото мен не мързеше да отида до магазина,донесе ми лак за коса,целуна ме и си тръгна.Колко пъти сме се целували в колата му докато навън - вали като из ведро,светкавици,гръмотеви ци ..