View Full Version : Един съвет не мисля че ще ми е излишен...
cantstoploveu
07-21-2011, 10:01
като цяло малко съм объркан не знам какво да мисля и как да започна може да ви се стори малко объркано но ето историята на кратко...без да споменавам имена и тн..не мисля че е нужно та имам приятелка от почти 2 години но през този период от време доста често тя отваря темата за други момчета и не се чувствам много добре не съм й казвал да спре мислех че сама ще го направи...не съм показвал напълно ревността си казах й че може би е трябвало да излезне с него и тн исках да видя как ще реагира...не каза нищо или по точно се измъкна с клишето.. " не го харесвам и продължи да си се смее" а иначе бил готин много ставал..та какво да направя писна ми ... имали сме моменти с нея беше прекрасно доста са..карал съм я да се чувства сякаш е Единствена всеки ден съм й подарявал по нещо я цветя я нещо друго създавал съм доста романтични обстановки ...но явно не са достатъчни казва че ме обича но колко...не е ясно и също така мисля че ми изневерява и всички около мен знаят...само аз не та въпроса ми е какво мога да направя ако някой от вас е бил в подобна ситуация моля да даде един полезен съвет... много я обичам и не знам мисля че бих й простил всичко тя е всичко за мен...какво да направя...? Моля без излишни коментари и тн...критиката ми е полезна не знам къде греша...и какво точно и дали грешката е в мен но ако видите такава критиката ще ми е полезна..така че моля ви.. :(
sasha_90
07-21-2011, 10:06
Грешката ти е,че си много наивен,доказваш го с всяко свое действие.Спри да се държиш глупаво и застани като мъж!Как може да търпиш?В очите ти говори за други, а в замяна й купуваш подаръци...Осъзнай се,в противен случай това може да продължи още 2 години,после още 2,....
SuperBadSuperFresh
07-21-2011, 10:07
Ами истина е,има много готини момчета,които се държат добре.И това че е с теб,не значи че тя не ги вижда.Ти също не си сляп,нали?Съмнявам се да е най-красивото момиче,което си виждал.Ако не искаше да е с теб,нямаше.
MissArrogance
07-21-2011, 10:08
Прочетох го само до средата. Знаеш ли, какъв е проблемът ти ? Прекалено си добър! Освен това, много момичета говорят пред други момчета, колко красив бил оня, колко добър и забавен е и тн.
Голяма част, правят това, за да накарат, да речем, истинското момче което харесват, да ревнува. Други го правят, за да видят, дали гаджето им ще се ядоса от този факт. По този начин, някои се успокояват, че гаджетата им, все още не са изгубили интерес, или просто искат, повече внимание. На мен ми се струва, че приятелката ти, говори за въпросното момче, точно заради това. Докажи и, че си заслужаваш, но не чрез подаръци и какво ли още не. Просто и покажи, че наистина изпитваш нещо към нея и , ако някой се опита, да я сваля пред теб, ти няма да седиш, като страхливец и да оставиш на някой, да ти вземе момичето. Дръж се повече като мъж.
ivcheto0o
07-21-2011, 10:23
Грешката ти е,че си много наивен,доказваш го с всяко свое действие.Спри да се държиш глупаво и застани като мъж!Как може да търпиш?В очите ти говори за други, а в замяна й купуваш подаръци...Осъзнай се,в противен случай това може да продължи още 2 години,после още 2,....
+
Я се хвани в ръце и не я оставяй да си играе така с теб,кажи й го директно какво те дразни и я попитай това което те интересува.Как можеш да търпиш да знаеш за други и да продължаваш :-o Според мен най-добре си намери момиче което наистина да те оценява,не да те прави на идиот.
cantstoploveu
07-21-2011, 10:25
мм знаеш ли показвал съм й ревността си не един и два пъти пазех е в началото не обръщах много внимание защото преди това бях доказал че ми пука за нея и не мислех че ще е нужно и това...накрая взех че си изпуснах нервите ... както и да е ..мисля че тя доста добре знае че ми пука за нея и че не съм изгубил интерес показвам й го всеки ден и..не мисля че в това е проблема относно дали показвам ревността си или не ...е правя го а относно мъжкото държание има си моменти за всичко един вид...може да си по мек на моменти и както казах може би не аз а тя е изгубила интерес но просто не иска да седне и да поговори с мен един вид...може би сама иска да си тръгна защото жените..по принцип избягват разговорите относно раздялата а предприемат крайни мерки като изневяра и тн ...бруталните начини...а този също е доста добър като ти пълни главата с глупости за други и тн...не знам може би ще си отида ако не спре в близките няколко месеца..или седмици казвал съм й че не ми е приятно но..без успех... :(
LambOfGod
07-21-2011, 10:27
Според мен иска да види, че я ревнуваш...
antifashionshit
07-21-2011, 10:34
не ги приемай тия неща сериозно, като ти изцепи нещо такова пошегувай се и ти с нещо от рода на 'ми и аз не бих му отказал'.
притеснявайки се от други момчета, ти автоматично ги признаваш за заплаха и опасност за 'мястото' до момичето ти. и обратно - когато не ти пука за другите мъже в живота й - автоматично качваш левел :Д
та според мен ситуацията е не в нейните, а в твойте ръце - защото ти сам можеш да превърнеш това в проблем.
едит: прочетох ти последния пост. може би е добро решение да игнорираш това и поведение, да не се засягаш от него. когато реагираш на нещо, влагаш енергия в него. и то расте.
cantstoploveu
07-21-2011, 10:34
Тя видя..но не спря все още вижда но не спира... :( а и не мисля че иска да види че я ревнувам според мен има друго за цел ..винаги когато отворя дадена сериозна тема тя е затваря мигом със шега...питал съм я каква цел има и защо го прави усмихва ми се невинно..и започваме друга тема..
LambOfGod
07-21-2011, 10:43
Тя видя..но не спря все още вижда но не спира... :( а и не мисля че иска да види че я ревнувам според мен има друго за цел ..винаги когато отворя дадена сериозна тема тя е затваря мигом със шега...питал съм я каква цел има и защо го прави усмихва ми се невинно..и започваме друга тема..
Все едно ходиш с мен.. :lol:
cantstoploveu
07-21-2011, 10:45
има неща които са по силни от всичко...не знам дали точно ме разбираш но държанието ми към нея е съвсем различно от това към другите
Мисля, че и липсват силни изживявания, липсва и живот във връзката..
Какво точно ти казва за другото момче? Какво забелязва в него, което ти не и даваш? От какво има нужда?
Казал си и, че ревнуваш - добре, ами покажи го! Бори се за нея! Не бъди просто момчето, което често прави подаръци, винаги се съобразява и не знае как да я задържи.
Една жена има нужда от мъж.
antifashionshit
07-21-2011, 10:47
^ влюбен до оглупяване. или п!уткопоклонник. или и двете.
до автора, не до поста над мен :Д
cantstoploveu
07-21-2011, 10:59
за путкопоклонника не съм съгласен :D мога да си тръгна и да продължа напред но не мисля че всичко трябва да свършва така по този начин а просто да се разберем а не да се търсим и дебнем като по филмите е^^ не е уместно ;хх ^^ а че съм влюбен влюбен ясно е ^^
ivcheto0o
07-21-2011, 12:39
Не съм съгласна че жените избягват разговорите за раздялата (принципно именно жените държим на тези разговори) и пребягват до изневяра...Просто й кажи че много държиш да си разясните нещата и отношенията помежду ви,защото не можеш повече така.Друго освен да бъдеш настоятелен за истината не виждам.