View Full Version : Голяма ревност ..
Приятелят ми страшно много ревнува от всякакви момчета. Днес минавам покай едно момче от моя клас и му казах 'Здравей' , и приятелят ми ме изгледа много странно. :? И в момента ми се сърди само заради това. Какво да направя че да ме ми се сърди ?! :-k Ако има някакво значение - заедно сме от 10 месеца :) .. Ще помоля без шеговити мнения. [-X
0фф , кви са тези хора бе ..
Ти не чувстваш ли , че те задушава например ?
0фф , кви са тези хора бе ..
Ти не чувстваш ли , че те задушава например ?
+1
justgirl19
07-21-2011, 20:41
Ами покажи му,че той е единствен за теб,а ако продължава да се сърди за такива глупости просто го остави да се сърди и сам да се осъзнае,че това,което прави е грешно :)
емм то и аз малко го ревнувам , но с мярка ! :smt095 А той за едното 'Здравей' :x '' Казвала съм , доказвала съм че е единствен , но ... :smt107
justgirl19
07-21-2011, 20:45
Виж според мен в една връзка няма как да няма ревност,но говорим за нещо,което да има граници,не за едното " Здравей! " и хайде да се сърдя.. това е тъпо и накрая ще съжалява,защото може да ти писне един ден и ....
остави го да осъзнае грешката си
В същата ситуация бяхме. Опитваше се да контролира всичко. Опитваше се и да ми забранява да излизам, защото имало момчета, не бил спокоен и т.н. Всякакви номера ми е правил .. "Ако отидеш, и аз заминавам за 'другия град' (където е бившата му, която не мога да търпя)" пък и аз си падам ревнива личност и така ме принуждава да не ходя никъде. Накрая след толкова скандали и простотии взех да се правя, че не ми пука и ако продължава така съм готова да го оставя, няколко пъти съм му казвала да не ме търси, защото ми кипна и накрая почна да се променя лека полека. Виждам промяната вече и съм доволна. И той така се дразнеше като поздравявам някой познат или дори съученик, но след като се промени вече не се караме за такива малки работи.
Преди тези случки и аз съм му доказвала, че е единствен, че друг не искам, но пак нямаше полза, той си знае неговата и това е.
Не знам, аз така си оправих проблема. Той сигурно те вижда супер привързана към него, вече те има за даденост и си мисли, че може да ти прави всякакви номера и да ти се сърди за най-малкото. Така ще бъде то.. отначало като ги глезим. 8-)
Айде успех, 'щото знам от опит, че е много гадна ситуацията. :)
Zaharinka
07-21-2011, 22:21
Доказвай му,че ти е достатъчен. :)
SmilezZz
07-22-2011, 05:19
Поговори с него. Убеди го,че няма смисъл да се сърди. Докажи му,че ти е напълно достатъчен и че го обичаш много. Но ако продължава така - честно казано,връзката ви ще пропада от ден на ден.
SisiStrange
07-22-2011, 05:34
За едно "Здрасти!"??? Сигурна ли си, че няма друга причина?
Ако е това. този е патологичен случай.
Може да е било инцидентен случай. През всичките ви 10 месеца ли се е държал така?
sasha_90
07-22-2011, 13:13
На колко години е,че се сърди за такива глупости?Бива,бива ревност,но чак пък толкова.Обясни му,че си му вярна и трябва да ти има доверие.Все пак как ще просъществува връзката ви ако той ти няма доверие...
nirvancho
07-22-2011, 13:29
На колко години е,че се сърди за такива глупости?Бива,бива ревност,но чак пък толкова.Обясни му,че си му вярна и трябва да ти има доверие.Все пак как ще просъществува връзката ви ако той ти няма доверие...
а дали наистина му е вярна?? давала ли си му друг повод да се съмнява в теб? през цялото време ли се държи така?
DoublePleasure
07-22-2011, 18:52
Имах същата случка преди година :? Оправих проблема както insane7,но не се правех,че не ми пука, а просто му казах всичко и той го прие и ден след ден се оправиха нещата :) Успех!! :-)
DiDiChKa
07-22-2011, 20:04
Поговори с него. Убеди го,че няма смисъл да се сърди.
И старото ми гадже беше така.Даже за малко не се сби с едно момче от моя клас,а той тренира MMA и си викам кой знае кво ще му направи само щото сме по-близки приятели. Едвам ги разтърваха. Накрая не издържах и го зарязах.
Ем той и аз сме на 16. Не съм му давала никакви поводи за такава ревност , но ... :?
Ем той и аз сме на 16. Не съм му давала никакви поводи за такава ревност , но ... :?
И аз съм на 16 и наистина имаме много странни набори момчета 8-)
annonimnna
07-25-2011, 21:02
Първо-поговорете... И после се замисли защо те ревнува?! Казвам го на всичките си приятелки-един човек ревнува когато иска нещо само за себе си, когато много го обича! :) Замисли се хубаво е... Аз лично обожавам да ме ревнуват :-D
миличка две години съм била с човек който ме ревнуваше даже от въздуха... бягай от такива , това е моя съвет !!