PDA

View Full Version : Оргазъм!!помогнете

kikiiito
07-22-2011, 09:31
Значи от около година и половина правя секс ( съвсем скоро навършвам 19,не съм на 5 спокоино).Никога не съм получавала оргазъм.С миналия ми приятел изобщо,а със сегашния има малка разлика.Докато правехме секс преди няколко дни,за пръв път усетих как ми изтръпват краката и онова усещане го имах,точно казах " ще свърша и той го извади защото и той щеше да свърши (не ползваме презервативи).И усещането отмина веднага.Пак преди 2-3 дни го изпитах същото докато той ме докосваше,казах му да не спира с надежда нещо да се получи,но както имах чувство че съм на косъм да свърша и клиторът започна да ме боли и чувството пак отмина...Кажете какво да правя..Пробвала съм ааааааадски много пози,а само при една съм била близо до оргазъм...В мен ли е проблемът?

TheBeliever
07-22-2011, 09:37
При мастурбация свършваш ли? Ако да значи не е в теб проблемът.

Повече старание от негова страна и повече търпение от твоя. Когато усетиш "онова" чувство не спирайте и ако трябва го напътствай.

И ползвайте предпазни средства, за бога!

krem4et0
07-22-2011, 14:18
Защо не опиташ с клиторен оргазъм първо. Докосване с пръсти или френска любов.....А иначе наред с другите усещания, оргазмът се проявява в пулсиране на влагалището, все едно си усещаш пулса там. по това ще го познаеш и ще си сигурна, че не си сбъркала.

eminem213
07-22-2011, 16:07
Ако си достигала оргазъм сама кажи на приятеля ти да се постарае повече,
а ти се отпусни максимално.

И използвайте презервативи
те са наши приятели ;д !

fenkaaa
07-22-2011, 17:02
Ей,не се притеснявай ;) Има жени които правят секс от 20 години и все още не са получавали ВАГИНАЛЕН оргазъм, все пак той не е като клиторния.. не е толкова лесно ;)

imaginemoi
07-22-2011, 18:00
Ей,не се притеснявай ;) Има жени които правят секс от 20 години и все още не са получавали ВАГИНАЛЕН оргазъм, все пак той не е като клиторния.. не е толкова лесно ;)

Тва не звучи много обнадеждаващо :D :D Ако сама нв си получавала клиторен оргазъм- опитай! Може да не се получи от първия път,но постепенно ще започнеш да усещаш кое и как ти харесва. А щом веднъж свършиш сама, лесно ще научиш приятеля ти какво да прави,за да свършиш. За вагиналния мога само да те посъветвам да пробвате различни пози,докато не намерите тази,при която си най-близко до оргазъм. Може ти да си отгоре, за да се движиш така,както ти харесва.Не се притеснявай,когато придобиеш повече опит и ти ще получиш оргазъм.Най-важното е да се отпуснеш и да се наслаждаваш на момента :)

rork
07-23-2011, 10:06
проблемът не е в теб просто приятелите ти с които си спала си нямат понятие какво да прават :) просто не си попаднала на точния човек :)