View Full Version : Проблем ;с
tweettyy
07-22-2011, 11:35
. . .
Честно да ти кажа нищо не разбрах.. може ли да обесниш малко " по-точно" за какво сте се скарали ?! Заради това,че ти си излязла с онова момиче,с което преди не сте се понасяли,а тя е взела друго момиче което харесва въпросното момче,а той е бил с вас ? Тотална обърквация :?
SmilezZz
07-22-2011, 12:04
^ Или пък за това,че си избрала приятелите си ,вместо него ?
Честно казано аз също се обърках. Толкова увъртано. Толкова.. Не знам. Относно сдобряването: не бъди инат. Пиши му. Заговори го. Не знам. Извини му се. Просто поговори с него.
Сега дали те харесва или не - ние тука няма как да ти кажем. Той си го знае. Но защо ли си мисля,че няма смисъл да се занимаваш с такъв човек,който се сърди за щяло и нещяло. Просто ще те задушава и най-накрая ще ти омръзне. Лично мнение,ти си знаеш най-доброто за себе си (:
marin4itu
07-22-2011, 12:19
Егати сериала..
Я да го махаш този сръдльо...
DeviL_AsS
07-22-2011, 12:32
Не би трябвало да ти се сърди толкова много,щом сте само приятели и тва че ти е оставял по 1-2 часа сън през нощта е доста егоистично от една страна.
От друга страна пък,малко не разбрах,но доколкото изобщо разбрах нещо от разказа ти сте му погодили някакъв номер..и за тва е нормално да ти се сърди.
Поговори с него като голям човек,без сърденици,караници и правене на номера и се изяснете.
tweettyy
07-22-2011, 12:36
мм .. скарахме се , защото аз се сдобрих с т'ва момиче .. той си написа по фасе-а До вчера се псуват днеска 1ви приятелки .. нее знам си каквоо .. после тва момиче дето се сдобрих с него почна да го псува и той си помисли , че съм и била в компютъра .. после си направиме хиляди подиграващи се статусии .. в смисъл аз съм виновна също.. ако бях аз на негово място изобщо нямаше да си проста ; д .. но не знаех , че ще започне да ми пука толкова много .. ии преди това също се скарахме защотоо трябваше да му прата една хронология .. аз я променихх , той разбра .. охх не знамм , не знамм ;с
DeviL_AsS
07-22-2011, 12:39
Ако държиш на него му се извини,тва е доста гадно да му се подиграваш..
А това,че ти се е разсърдил щото си се сдобрила с момичето е много тъпо,не е негова работа с кого си приятелка ти и с кого не си,малко уважение е трябвало да прояви.
tweettyy
07-22-2011, 12:46
Ако държиш на него му се извини,тва е доста гадно да му се подиграваш..
А това,че ти се е разсърдил щото си се сдобрила с момичето е много тъпо,не е негова работа с кого си приятелка ти и с кого не си,малко уважение е трябвало да прояви.
Аз много мразя някой да ми държи сметка .. ии трябва да му се извиня за това което аз направих , но не знам кога ще си преодолея ината ;д ;с
DeviL_AsS
07-22-2011, 12:59
Щом толкова държиш на него ще си преглътнеш гордостта.
sasha_90
07-22-2011, 13:01
Детински истории...
Детински истории...
Най - лошото е , че все повече момчета тинейджъри са големи деца =.=
autumn666
07-22-2011, 18:08
Казваш се Диди нали :D
tani4ka1994
07-22-2011, 19:22
Някой ше ми преведе ли, щото НИЩИЧКО не схванах?! :shock:
desito342
07-22-2011, 19:30
майкоо то и аз нищо не разбрах...абе детинщини сигурно авторката е на 12-13 годинки :?
tweettyy
07-22-2011, 19:37
Не позна ;с
tani4ka1994
07-22-2011, 19:38
майкоо то и аз нищо не разбрах...абе детинщини сигурно авторката е на 12-13 годинки :?
Сигурно...някакъв я карал да стои с нея до сутринта на скайп, не знам си какво, бла бла, дрън дрън :shock: да се обърка човек
Като не можеш да си превъзмогнеш ината, свиквай, че този човек няма да присъства в живота ти. Сори ама искаш нещо, ама другия да прави всичко! Като ината ти е по-важен от човека, научи се да живееш без него!
tani4ka1994
07-22-2011, 20:08
Тва ли било? Искала да се извини ама е била "инат"? :shock:
И за кво пишеш теми? Ние как да ти помогнем да си пребориш тоя инат? Леле... :Х
Тва ли било? Искала да се извини ама е била "инат"? :shock:
И за кво пишеш теми? Ние как да ти помогнем да си пребориш тоя инат? Леле... :Х
А ти да не помисли, че е нещо сериозно? :shock: