View Full Version : посъветвайте ме.....
Здравейте.
Имам доста сериозен проблем и ще се радвам ако някой ме посъветва.
Не мога да си намеря сериозна приятелка която да ме разбира и да не ме зарязва за това че не и казвам с какво се занимавам......
Работата ми е доста специфична и просто не мога да си позволя да говоря за нея, дори родителите ми незнаят...... рискова е.....
Не съм нито престъпник, нито някакъв изпаднал дилър или тем подобни простотии....
Ще се радвам ако някой ме посъветва как да си намеря приятелка която да не ме притиска да и обяснявам неща които не трябва да знае .....
в задънена улица съм.... :( :o
Причината е в самия теб.Щом всички те зарязват за това,че не им казваш какво работиш.. ние как да ти помогнем ? ..
ами точно в това е проблема че нямам право да говоря за това което работя.
Тогава си намери някое момиче,на което можеш да обясниш нещата и ако те разбере и не те разпитва ще е супер ;) А предишните момичета,които са те зарязвали поради причината,че не им казваш какво работиш.. от една страна имат право,кой знае все пак може да са си помислили за какви ли не работи.. но от друга страна и те грешат.Така че .. всичко остава в твои ръце.. ние няма как да ти помогнем както казах,когато намериш правилното момиче,ще отговориш сам на въпроса си! Успех ;)
ShtrudeL
07-22-2011, 11:51
Какво работиш?
8-)
Все пак благодаря за отговорите :)
надявам се да среща момичето което ще прояви разбиране че някой неща не могат да бъдат разкривани....
Отново благодаря!
BlindedAngel
07-22-2011, 11:53
Не е от работата, явно си грозен 8-)
SeXyMaCka
07-22-2011, 11:54
Проблема на нас жените е, че сме много любопитни, понякога прекалено даже. Просто обясни на следващото момиче, че не можеш да и кажеш какво работиш, понеже ти е забранено от фирмата ( секретно и тн ), но не е нищо незаконно или по някакъв начин заобикалящо закона. Успех.
LambOfGod
07-22-2011, 11:55
Хвани се с някоя колежка..
Няма жени тука :) . само 2-ма човека сме. но няма значение
LambOfGod
07-22-2011, 11:59
Свързано ли е с правосъдната ни система или тероризъм?
:) дори и най-малкото не мога да ти споделя. все пак това е публичен форум и не мисля че е място където да се говорят такива неща.
LambOfGod
07-22-2011, 12:07
:) дори и най-малкото не мога да ти споделя. все пак това е публичен форум и не мисля че е място където да се говорят такива неща.
Ъм...Цял живот ли ще го работиш т'ва? Ако е така ще си умреш девствен.. :( От добрите или от лошите си поне? 8-)
не съм казал че съм девствен. преди да започна да се занимавам с това нямаше проблем. но за това време и хората се промениха..... като ги гледам какви са а и то някои си показаха простотията в тази тема, надали са останали сериозни чак до толкова .....
SisiStrange
07-22-2011, 12:13
Уреди ме и мен там. 8-) Ако си от добрите де... С кеф бих станала таен агент. 8)
marin4itu
07-22-2011, 12:16
И аз мисля, че е с правосъдната система свързано или контраразузнаването, ама няма логика да са само 2ма.. :D
И аз бих постъпила така. :)
Жените се съмняват - нормално е. Никоя жена не иска да е с мъж, в когото се съмнява дали е чист, дали е почтен и т.н.
Така че проблемът си е твой. И кой знае какво работиш, наистина, щом е тооолкова секретно, но същевременно се оплакваш във форум. 0.0 Смисъл едва ли си от Държавна сигурност или нещо такова, понеже тогава най-вероятно нямаше да ти пука, щеше да имаш достатъчно пари, с които да ти се лепят някви златотърсачки и би сметнал за немислимо да се обясняваш по форуми. 8-)
Така че явно просто си дребен мошеник или вършиш няк'ви гадости. Наистина не предвиждам да срещнеш жена, която да се кефи на потайности и да й допада да се измъчва от съмнения дали не се е хванала с криминален тип, който още не е влязъл в затвора (по чудо).
Нещо ме кара да си мисля, че не си "едра риба", мутра или някакъв по-"висш", който не е заплашен от санкции, пандизи, има връзки и т.н.
Това явно си личи, щом никоя ти няма доверие и те напуска заради потайноста ти и високия процент на съмнение дали не си бъдещ пандизчия/човек, тръгнал по лош път/мошеник/дилър и какво ли още не.
Компромисен вариант е съветът на SeXyMaCka, но аз лично не вярвам да проработи. (съдя от себе си все пак, сигурно има различни от мен).
LambOfGod
07-22-2011, 12:29
Аз не си представям как някой ушев или Осама би седнал да пише в тийн форум. Някой си прави чикии според мен или пък работи в Мак Доналтс/Секс шоп/проституира и го е срам.
LightningMcQueen
07-22-2011, 12:34
И аз мисля, че е с правосъдната система свързано или контраразузнаването, ама няма логика да са само 2ма.. :D
Работата е свързана не със съдебната, а с нервната система и не с тероризма, а с Онанизма.
Ква работа, кви 5 кинта, ква майка в тийн форум ве, оНиКс?
За страничния наблюдател е интересно да види, колко лесно може да напълни кутията с личните една такава абсурдна тема. В един такъв форон.
П.П. В случай, че верно имаш познат, който е чувал за човек с такъв проблем, кажи му да напусне работа, като е путка и не става за нея.
DeviL_AsS
07-22-2011, 12:37
Харесва ли ти какво работиш?Защото ако не ти харесва просто напусни,хвани си някаква друга работа,която е по-нормална и така едва ли ще имаш проблем с момичетата.
А ако имаш достатъчно сериозна приятелка,не може ли просто да и кажеш какво работиш,не да и обясняваш какво правиш,ами да и кажеш само професията си,тя ако те харесва ще те разбере.
Харесва ли ти какво работиш?Защото ако не ти харесва просто напусни,хвани си някаква друга работа,която е по-нормална и така едва ли ще имаш проблем с момичетата.
А ако имаш достатъчно сериозна приятелка,не може ли просто да и кажеш какво работиш,не да и обясняваш какво правиш,ами да и кажеш само професията си,тя ако те харесва ще те разбере.
работата я харесвам и няма да я напусна ....
а това че има хора които само гледат как да се заядат с човек тва вече си е друг проблем.
Тея дето са против тая тема ... я кажете вие бе мамини златни в някой сайт за запознанства ли да я пусна тая тема или в някоя социалка.
Просто поисках съвет как да съчетая двете неща . ако исках заяждане и обиди щях да пусна темата с заглавие "напсувай ме" или нещо от сорта.
за пореден път ми доказвате колко е "изпростял" българския народ и колко сте комплексирани всички. човек да не смее да помоли за съвет....
Ако някой модератор иска нека да трие темата. все тая е вече. явно е по интересно да я превърнете в скандал от колкото да помогнете на човек със съвет....
П.П. някой изобщо мисли ли преди да отговаря. може би просто съм поискал съвет от по-малак от мен човек.
LambOfGod
07-22-2011, 12:47
http://sex-love-bg.com/viewforum.php?f=20
Е тук я пусни.
http://gaynewsbg.com/index.php?option=com_weblinks&catid=2&Itemid=4
Тук даже и чат има.
П.С. някой изобщо мисли ли преди да отговаря. може би просто съм поискал съвет от по-малак от мен човек.
Не си грамотен съответно не си и голям.
Ти си част от тримата евреи, дето седят в една стая с един компютър и правят консирация, а?
ХА-ХА-ХА!
Имам два тона хероин у нас. Дерзай да ме намериш. МУАХАХАХАХА!
LightningMcQueen
07-22-2011, 12:54
Ок де, явно темата е сериозна.
Строго секретна работа.
Вашите не знаят за нея.
Само ти и партньора ти знаеше.
И приятелка да имаш, тя няма как да знае.
Само в тийн-форум можеш да получиш компетентен съвет.
Скивай ся - веднъж в годината се организира един парад на подобните на теб. Предполагам си в БГ, тогава той се организира в София на 18 юни.
Там ще срещнеш (срещнете с партньора ти) много себеподобни и няма да ти се налага да пишеш в тийн форуми.
Дет се вика, ше изпуснеш парата, като мъж.
Иначе пишейки тук, рискуваш много, нали се сещаш?
LightningMcQueen
07-22-2011, 12:56
Ти си част от тримата евреи, дето седят в една стая с един компютър и правят консирация, а?
Двамата евреи :lol:
така , както го написа , си умирам от любопитство да разбере кво работиш ^^
Нормално е да искат да знаят , защото в 5-6 дни , по 5-8 часа (предполагам) теб те няма до нея , и тя иска поне да знае к`во правиш в това време .. може да намериш и изключение , което да не те пита кво правиш през деня , но искаш ли приятелка , на която не й пука ?
така , както го написа , си умирам от любопитство да разбере кво работиш ^^
Нормално е да искат да знаят , защото в 5-6 дни , по 5-8 часа (предполагам) теб те няма до нея , и тя иска поне да знае к`во правиш в това време .. може да намериш и изключение , което да не те пита кво правиш през деня , но искаш ли приятелка , на която не й пука ?
ами през повечето време съм вкъщи... но звънне ли служебния телефон излизам без да обяснявам.....
наистина е много кофти положението.....
Ами забрави за приятелка тогава, сериозно. : )
Не троля, а съвсем сериозно ти казвам.
май накрая така ще стане... явно наистина двете неща не могат да бъдат съчетани....
може би си избрал за сега само кариера , а след време може и да срещнеш някоя , каквато търсиш , но ..
Всеки мозък достатъчно нагънат, би намерил решение на ситуацията.
Та не се сещам за много секретни професии които да се изпълняват от гладкомозъчни. Няколко предположения само - Баба Яга, Дядо Коледа, Бойко Борисов, Чък Норис, Осама - опа тоя уж го убиха, Тарзан....
'кво подяволите си ти ???
LambOfGod
07-22-2011, 14:25
Та не се сещам за много секретни професии които да се изпълняват от гладкомозъчни. Няколко предположения само - Баба Яга, Дядо Коледа, Бойко Борисов, Чък Норис, Осама - опа тоя уж го убиха, Тарзан....
Кефиш ме.. :lol:
нещо което може да ти донесе само добрина :)
LambOfGod
07-22-2011, 14:52
Дилър?
Дилър?
такива като ги видя не живеят дълго :)
щъркел ?
LambOfGod
07-22-2011, 15:13
Дилър?
Ти ли прави хайката в Обеля?
Дилър?
ей ти ли заключи Киро Лисицата от Х. Димитър бе ???
LambOfGod
07-22-2011, 15:27
Дилър?
ей ти ли заключи Киро Лисицата от Х. Димитър бе ???
И Радо Дебелия шанаджия от Обеля? :(
SomeRandomDude
07-22-2011, 15:37
Хмм.
Нямам си и понятие каква е работата ти, нито ме интересува особено.
Аз лично не бих харесал работа която трябва да крия. Просто приемам че във всеки един момент трябва да съм горд с това което върша. Да крия професията дори от най-близките си хора не е особено горда постъпка, нали?
Ако искаш наистина, ама наистина сериозна връзка, тогава рано или късно ще ти се наложи да нарушиш правилата.
Решението дали и кога ще го направиш си е твое.
Ако не го направиш, резултата почти винаги ще е ясен. Изключения има, но повярвай ми - надали си чак такъв късметлия.
Ако решиш да се довериш и да нарушиш правилата, тогава трябва да нацелиш момента.
Ако е прекалено рано, то ще е и доста рисковано. По-добре да почакаш докато докаже че можеш да й имаш доверие.
Ако е прекалено късно - ще те зареже преди да си го казал.
Сам си преценявай.
Ето все пак един съвет.
Когато те питат за работата не казвай "не мога да ти кажа" а "един ден може би ще ти кажа". Оставяй им някаква малка надежда. Показвай им че все пак имат някакъв шанс да научат. (Но не ги лъжи - наистина обмисляй този шанс и вариант.)
ами през повечето време съм вкъщи... но звънне ли служебния телефон излизам без да обяснявам.....
наистина е много кофти положението.....
Абсурд. И аз не бих се задържала при такъв човек...не знам дали въобще съществува жена, което би търпяла това....
Хмм.
Нямам си и понятие каква е работата ти, нито ме интересува особено.
Аз лично не бих харесал работа която трябва да крия. Просто приемам че във всеки един момент трябва да съм горд с това което върша. Да крия професията дори от най-близките си хора не е особено горда постъпка, нали?
Ако искаш наистина, ама наистина сериозна връзка, тогава рано или късно ще ти се наложи да нарушиш правилата.
Решението дали и кога ще го направиш си е твое.
Ако не го направиш, резултата почти винаги ще е ясен. Изключения има, но повярвай ми - надали си чак такъв късметлия.
Ако решиш да се довериш и да нарушиш правилата, тогава трябва да нацелиш момента.
Ако е прекалено рано, то ще е и доста рисковано. По-добре да почакаш докато докаже че можеш да й имаш доверие.
Ако е прекалено късно - ще те зареже преди да си го казал.
Сам си преценявай.
Ето все пак един съвет.
Когато те питат за работата не казвай "не мога да ти кажа" а "един ден може би ще ти кажа". Оставяй им някаква малка надежда. Показвай им че все пак имат някакъв шанс да научат. (Но не ги лъжи - наистина обмисляй този шанс и вариант.)
И аз така помислих че трябва да направя. до някъде вината си е моя да за това си прав . наистина не трябва да казвам "не мога да ти кажа" а "някой ден ще ти кажа" . наистина трябва да съм 10000% сигурен че мога да и го доверя. просто ако го кажа на човек прибързано без да съм сигурен че той няма да се похвали "абе гаджето ми е еди какъв си" е все едно да си напиша паролите за банковите сметки на стената във фейсбук. равносилно е.
Благодаря за съвета ще направя всичко възможно да намеря най-добрия начин за това без да се налага да лъжа, също така трябва да се науча и да се изразявам правилно още в първото изречение , това също ми е грешка ... понякога поднасям нещата така че никой не може да ме разбере и се сърди.... някои ме късаха от страх да не ме загубят ... рисковете на професията... не съм имал много гаджета... 4 или 5 не съм сигурен... НО .. наистина ако момичето което е до мен е точно и разбрано и съм сигурен че мога да и доверя такава тайна ще и го кажа ..
Още веднъж благодаря.
Със сигурност е по-добре да не прибързваш да откриваш тайната си пред любимата - няма смисъл да застрашаваш живота й. ВрагО дебне :smt027
щъркел ?
Ангел ?
SisiStrange
07-22-2011, 18:08
щъркел ?
Ангел ?
Цица?
LightningMcQueen
07-22-2011, 18:53
щъркел ?
Ангел ?
Цица?
:lol: :lol: :lol:
щъркел ?
Ангел ?
Цица?
цикъл ? ( мензис ми звучи малко гнусно щото се наядох току-що )
SisiStrange
07-22-2011, 19:29
щъркел ?
Ангел ?
Цица?
Нима цикълът ти носи добрина? :-o
щъркел ?
Ангел ?
Цица?
Нима цикълът ти носи добрина? :-o
ах ако знаеш колко пъти съм му се радвал.... :grin: