View Full Version : Моля помогнете ми !!
Здравейте,казвам се Меги на 14 година съм.На скоро една моя приятелка се върна от чужбина тя ме запозна с нейни стари приятели аз си харесах единия от тях но момчето е казало че аз много съм го дразнела.Моля ви кажете ми какво да направя за да му се харесам... :) Благодаря предварително.. :)
Щом така е казал, моят съвет е да не се занимаваш с него... Ако все пак държиш, помисли добре какво в поведението ти може да го дразни толкова, дали е заради начина, по който се държиш, или заради начина, по който мислиш, или... Има много варианти. Разбери какви са интересите му и ако имате общи, съсредоточи се върху тях.
smilelady
07-22-2011, 12:27
Съветвам те да си спестиш цялата болка и да го забравиш :)
Съветвам те да си спестиш цялата болка и да го забравиш :)
VampireGirl95
07-22-2011, 14:06
О, да!Колко умно.Дори не го познаваш, а вече от едно виждане го харесваш?!Не знаеш що за човек е, внимавай ! :smt018
О, да!Колко умно.Дори не го познаваш, а вече от едно виждане го харесваш?!Не знаеш що за човек е, внимавай ! :smt018
Ти никого ли не харесваш от едно виждане? Да нямаш проблеми със секрецията на хормони?
badsector
07-22-2011, 14:35
Щом ти е казал, че го дразниш, значи те харесва. А най-лесният начин да накараш една пикла в пубертета да те харесва е като й кажеш, че не я хресваш.
badsector, такова държание бих казала, че е присъщо за деца 3-4 клас :-o .
Явно отдавна си минал този период и 'модата' по твоето време е била такава. Ще те разочаровам, но вече момчетата са къде, къде по. . по-разумни или просто все попадам на хора, които знаят какво искат и как да го покажат :) .
Иначе на авторката мога да кажа само едно. . първото впечатление много трудно се променя :? . Или трябва да положиш ОГРОМНИ усилия, или просто да се примириш и да превъзмогнеш случващото се 8-) .
superstar33
07-22-2011, 22:45
Ами разбери поради каква причина го дразниш. Може пък вината да не е у теб,а самото момче да си е с особен характер. :)
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 11:13
Недей да го дразниш.
CityLightsxx
07-26-2011, 15:07
Остави го... защо да се променяш , защото някакъв пикльо е казал, че го дразниш?!! според мен не си заслужава! :? но ако толкова го харесваш разбери какво пък толкова го дразни! 8-)
Mishoka93
07-27-2011, 12:26
КИРИЛИЦА!
ShtrudeL
NightGuardian
07-27-2011, 12:35
Не може да се харесваш на всички и все пак дръж се естествено :)
BaffaLsc
07-27-2011, 12:42
Как, по дяволите, да спре, след като дори явно не знае с какво го дразни, омг.. можеш да опиташ да се държиш мило, обръщай му повече внимание, не знам и аз.. 8-)
paralyzed
07-30-2011, 10:28
Един съвет дръж се на цена , не му падай в краката. Той е този от двама ви , който е казал че другия го дразни много.. така че според мен не си заслужава ! :wink:
VampireGirl95
07-30-2011, 11:31
Ти никого ли не харесваш от едно виждане? Да нямаш проблеми със секрецията на хормони?
Аз ли?Ами да, просто трябва да го опозная, да разбера що за човек е.Тя от къде знае, че ще си допаднат?
anonimna1709
08-09-2011, 20:38
не си заслужава дори не те познава ама си го дразнила :?