View Full Version : ПОМОЩ..помогнете ми..моля!
marynkata
07-23-2011, 12:06
Вчера бях на басейн с приятелите ми и повечето от моите познати бяха там,също така имаше едни момчета.Те бяха доста досадни и не разбираха от намеци.Те не преставаха да ни тормозят.Когато ми кипна аз ги нахраних..и тогава стана всичко...Едното от въпросните момчета се засили към мен ..аз си мислех че ще ме удари..но той ми дръпна долницата на банския...Аз бях в шок..всички ме сочеха,смееха се отвратително и дори някой манияци ме снимаха...беше ужасно и днес ме има във фейсбук и много ме е срам.. дори не съм излизала от тогава и нямам намерение да го правя.МНОГО МЕ Е СРАМ И НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ..?!
cvetitoyoy
07-23-2011, 12:16
удари го на бъзик - ако им покажеш че си безразлична към случилото се и на тях ще им омръзне по-бързо ... :-o
gummybear
07-23-2011, 12:19
удари го на бъзик - ако им покажеш че си безразлична към случилото се и на тях ще им омръзне по-бързо ... :-o
това е ужасно :-k .. и аз бих постъпила така ,както каза cvetitoyoy .. имай воля и всичко ще се оправи!Успех :-)
Нали знаеш, че всяко чудо е за 3 дни и наистина,ако постъпиш както ти казаха ще е най-добре.А този какъв малоумник е,нямам думи. :?
reni7o0o
07-23-2011, 12:39
+1 и докладвай снимката като обида или нещо друго.
marynkata
07-23-2011, 12:45
Еми как да го ударя на бъзик, при положение че целият град ме видя полугола.. ами ако стигне до родителите ми.. няма да видя бял свят.
Еми как да го ударя на бъзик, при положение че целият град ме видя полугола.. ами ако стигне до родителите ми.. няма да видя бял свят.
Нали знаеш, че можеш да съдиш тези,които са ги качили.Никой няма право да разпространява твои снимки без съгласието ти,дори няма право да те снима.А ако обясниш на родителите те сигурно ще те разберат,все пак си им дъщеря....
Бахти гадното!! :( :( Мале, ако бях аз..
Докладвай снимката, да я изтрият, не им обръщай внимание..
:x :x :x
marynkata
07-23-2011, 13:06
Така е, но в момента се чувствам крайно унижена за каквото и да било...а пък ме е страх да кажа на мама и тате.А ти на мое място това ли ще направиш..?
sexa_na_kompleksa
07-23-2011, 16:06
Кажи на родителите си. Освен, че може да те посъветват и успокоят, няма да им стане тъпо като разберат, че те има полугола в интернет. Пък и някой може да им каже, че ти сама си искала да се снимаш така. Според мен няма от какво да се притесняваш, наистина, както казаха по-горе - всяко чудо за три дни.
Passionate
07-23-2011, 19:13
Нали знаеш, че можеш да съдиш тези,които са ги качили.Никой няма право да разпространява твои снимки без съгласието ти,дори няма право да те снима.А ако обясниш на родителите те сигурно ще те разберат,все пак си им дъщеря....
+1
а ако те е срам първо кажи само на майка си
0pAsNooosLaDkA
07-23-2011, 19:37
Точно така.Кажи на вашите :wink: :wink: Иии м/у да имаш пълното право да ги съдиш!!!
Така е, но в момента се чувствам крайно унижена за каквото и да било...а пък ме е страх да кажа на мама и тате.А ти на мое място това ли ще направиш..?
Ако въпросът е към мен:със сигурност ще кажа поне на майка ми и съм сигурна,че по някакъв начин тя ще ми помогне,а не обратното.Разбирам колко унизена се чувстваш.Изключително непохватна съм и много често попадам в меко казано сконфузни ситуации,а понеже бях заобиколена от хора с изключително малък умствен капацитет, често ставах обект на подигравки.Понякога ми е било много гадно,но винаги съм се стараела това почти никога да не проличава пред другите и това винаги ми е помагало... Успех. :)
brutaLxxbunny
07-23-2011, 19:50
Не бих казала на нашите,ще докладвам снимката и ще се държа студено и надуто.Винаги помага,макар да звучи отвратително :wink:
Защо не си вдигна банския веднага щом ти го е смъкнал?Защо после не свали неговия?
marynkata
07-23-2011, 21:18
Едно е да се случи на друг човек..а съвсем различно на теб..тогава изгубваш всякаква представа за всичко и се чувстваш като падащ от пропаст...не го пожелавам на никого..
Colouring
07-23-2011, 21:59
Леле,тоя е егати недораслото и смотано пуберче!
Сигурно се чувстваш ужасно,съчувствам ти.И аз бих се чувствала унижена и засрамена,но колкото и да е трудно щях да се опитам да не го показвам пред другите.
Просто не им обръщай внимание,ако някой ти каже нещо му казвай да си гледа работата и ще видиш,че малко по малко всички ще се забрави.
Все пак предполагам,че до теб имаш един-двама приятели,които да те подкрепят и това е най-важното.Нека не ти пука за мнението на хората,на които не им пука за теб.Плюс това всеки трезво мислещ човек,който знае ситуацията,би бил на твоя страна.Аз никога не бих се подигравала за такова нещо.
И,разбира се,докладвай снимката.
marynkata
07-23-2011, 22:31
Поне от тази лоша ситуация разбрах на кого мога да разчитам и на кого не и за жалост..момчето или по точно бившия ми приятел се оказа един от глупаците,които ми се присмиват..
Нямам думи. . колко изпростя народа :-o !
Първо помислих, че темата е е б а вка, затова и не писах.
И на колко години е този 'кавалер', защото ако е на 11-12-13 държанието си му е нормално, но ако е по-голям :( . Направо ми става жал колко му е малък мозъчния капацитет, а и други неща, щом си вдига самочувствието като се подиграва и досажда на момичетата :? .
Ндам. . няма какво да го мислиш! Станалото станало. Сигурна съм, че тая случка ти е брукнала яко в здравето, но максимално се абстрахирай от подигравките и не се обеснявай много, много, ако те разпитват 8) .
marynkata
07-23-2011, 23:11
Ами не знам..за пръв път го видях през живота си и се надявам да ми е за последен..но искам някой ден да му върне..такива хора това заслужават.А защо си помисли,че темата е ебавка..
NightGuardian
07-23-2011, 23:38
Докладвай във facebook , че тази снимка е качена без твое съгласие.
cvetitoyoy
07-24-2011, 00:09
ем как да го обърнеш на бъзик - може да напишеш коментар под снимката : " е хареса ли ви гледката ?? " или "кои ще е следващия престрашил се да се покаже гол ?? :P ",или "айде следващия път може още " . И слагай повече хилещи се за да разберат че не си лесна ами просто се бъзикаш. Доколкото аз разбрах са искали да те обидят и унижат,така че според мен ако кажеш на вашите (и стане от мухата слон ) или се държиш надуто само ще влошиш нещата. Според мен ще е най-добре ако докладваш за снимката и им покажеш че не са те засегнали по никакъв начин - хем ще приключиш случая хем ще запазиш достойнството си. успех :)
ем как да го обърнеш на бъзик - може да напишеш коментар под снимката : " е хареса ли ви гледката ?? " или "кои ще е следващия престрашил се да се покаже гол ?? :P ",или "айде следващия път може още " . И слагай повече хилещи се за да разберат че не си лесна ами просто се бъзикаш. Доколкото аз разбрах са искали да те обидят и унижат,така че според мен ако кажеш на вашите (и стане от мухата слон ) или се държиш надуто само ще влошиш нещата. Според мен ще е най-добре ако докладваш за снимката и им покажеш че не са те засегнали по никакъв начин - хем ще приключиш случая хем ще запазиш достойнството си. успех :)
аха на бъзик да го напише тва и някои неразбрал да реши, че си сваля гащите ей така и да й излезе име.
Трябваше веднага да си ги вдигнеш и да смъкнеш неговите ама станалото станало.Не са видяли нещо което никой няма, нали ;]
Не се ядосвай и да не ти пука, радвай се на хората, които са останали до теб и нали знаеш - всичко се връща :)
cvetitoyoy
07-24-2011, 11:44
аз давам само пример- времето не може да се върне назад тъка че по-добре да направи нещо сега отколкото да се радва на хората докато и се подиграват и унижават в интернет :)
Бахти гадното!! :( :( Мале, ако бях аз..
Докладвай снимката, да я изтрият, не им обръщай внимание..
:x :x :x