Влез

View Full Version : Съфорумци от София....

Auriss
07-23-2011, 14:17
дали ще може да ви помоля да отделите 2 минутки и да драснете набързо имената на магазините ,които посещавате ,когато си търсите дрехи ,обувки и прочие ? Предполагам ще ми отговорят основно дамите ,но и на мнения от мъже ще се зарадвам.
Трябва ми помощ за ... да го наречем проучване ,така че ако не ви е в тежест ,драснете набързо . Наистина ще ми помогнете доста.
Мерси предварително.

LudotoDevoiche
07-23-2011, 14:28
Предимно магазините: Bershka, Calliope, Deichmann, DM, Kenvelo, New Yorker, Tally Weijl, Terranova.

Djuff
07-23-2011, 14:37
Cropp town, House,Tally Weijl,Terranova,New Yorker,Kenvelo,Bereshka,Pull and Bear,Deichman.Влизам във всички магазини, но това са тези, на които най-много харесвам дрехите.

slicky
07-23-2011, 14:40
На мен лично ми харесва Лий Коопър.Иначе йоркера е добър.

Done
07-23-2011, 14:50
tommy hilfiger, jack&jones, nike, adidas
по моловете ги има...

RainbowGirl
07-23-2011, 15:01
Cropp town, House,Tally Weijl,Terranova,New Yorker,Kenvelo,Bereshka,Pull and Bear,Deichman.Влизам във всички магазини, но това са тези, на които най-много харесвам дрехите. Същите. :P

Josefinne
07-23-2011, 15:04
От известните марки - Тайли Вейл, рядко Теранова и Калиопе, Кенвело и няколко квартални магазинчета :)

plamuu
07-23-2011, 15:09
Terranova , Calliope, Bershka , Zara , Principe , House , Tally Weijl, Pull & Bear , Deichman , Shoe Aquarium , Paolo Botticheli , Adidas , Six , Bijou Brigitte 8-)

pitfall
07-23-2011, 16:10
Calliope, Terranova, New Yorker, Adidas, Deichman, Paolo Boticheli, Mat Star, DM, Kenvelo, влизам доста често и в някакви магазини, които си нямат имена , но има доста хубави неща :D

Minerva
07-23-2011, 17:51
Като горните общо взето магазините в мола.Друг е съпроса, че в някой като например New Yorker или Kenvelo влизам, но никога не си харесвам нищо от там. Ужасно много мразя да ходя по центъра, по магазини и като цяло. Иначе си имам любим магазин, близо до блока - Баровки и от там са ми най-хубавите дрехи!

ScarlettS
07-23-2011, 19:13
Ами почти същите като горните - Tally Weijl, New Yorker, Zara, Terranova, Bershka, Jennyfer, Killah..

Alekssandyr
07-23-2011, 19:17
В Сердика Центъра бях днес и до колкото видях 2-3 имаше доста намаления. Иначе пазарувам от : New Yorker, Terranova, Pull & Bear, House, Cropp Town. Чат пат се отбивам и в Дейхман за да огледам обувките, бтв страшен магазин е, има маркови обувки на ниски цени :) От тея магазини си копувам и дрехи и обувки и аксесоари :) (ако се сетя нещо ще го добавя )
А и Кенвело ;д
А и ше те посъветвам преди да си купиш дадена дреха (например риза), която си харесал да речем в Cropp Town-a разходи се до House и виж там кви са цените, щот един фр. си хареса една ризка от кроп-а за 30 кинта, зе си я, отиваме в Хаус-а и я гледаш за 13.90 :shock:

smiirnoff
07-23-2011, 19:22
Cropp Town, House, Contrabanda, Fabric, Insomnia, Converse, Bershka, Pull & Bear, Sprider, Koton, Calliope, Terranova, New Yorker, DM.

CityLightsxx
07-23-2011, 19:26
Cropp town, House,Tally Weijl,Terranova,New Yorker,Kenvelo,Bereshka,Pull and Bear,Deichman.Влизам във всички магазини, но това са тези, на които най-много харесвам дрехите. Същите. :P
+1

Auriss
07-23-2011, 19:32
Мхм ,добре ,супер сте. Мерси. @Alekssandyr ,благодаря ти за съвета ,но не ми беше с тази цел зададен въпроса. Друга е причината.

Ако някой се сети да вметне някой неспоменат да пише. Мерси много :)

Alekssandyr
07-23-2011, 19:41
Е аз все пак да кажа :) Може пък на някой друг да му свърши работа :)

Djuff
07-23-2011, 19:41
А и ше те посъветвам преди да си купиш дадена дреха (например риза), която си харесал да речем в Cropp Town-a разходи се до House и виж там кви са цените, щот един фр. си хареса една ризка от кроп-а за 30 кинта, зе си я, отиваме в Хаус-а и я гледаш за 13.90 :shock:

Верно и аз така веднъж се прецаках и като видях в хауса, че беше по-евтино че и по-хубаво, отидох да попитам мога ли да върна, казаха ми не и аз така се депресирах че легнах на пода и ревнах :D :D :D :D

Alekssandyr
07-23-2011, 19:43

Верно и аз така веднъж се прецаках и като видях в хауса, че беше по-евтино че и по-хубаво, отидох да попитам мога ли да върна, казаха ми не и аз така се депресирах че легнах на пода и ревнах :D :D :D :D

:razz: :razz:
То в Йоркера можеш да върнеш стоката в рамките на 2 седмици, ама треа касова бележка, така че ги пазете :D

brutaLxxbunny
07-23-2011, 19:46
Jennifer,NewYorker,Tally Wajl,Stradivarius,Alexandra и Deichman :)

Infinity
07-23-2011, 21:48
Всички споменати досега ! 8-)

lisi4ety
07-24-2011, 10:51
Дрехиии... Stradivarius, Zara, Bershka, Pull&Bear, Sprider; харесвам Tally Weijl, ама го няма в The Mall, а по-надалеч ме мързи да ходя.
Обувки - оня със сложното немско име.. Deichkdhfman :D