Влез

View Full Version : Любовните ми проблеми - Помощ ?

eirol
07-23-2011, 16:34
Надявам се, че с тази тема няма да спамя форума и дано съм възможно най-кратък.
Преди повече от три години се запознах с Т, уникално, красиво, забавно, скромно и умно момиче. Не измина много време, след което ние тръгнахме. Започнахме да отрастваме заедно чрез нашата връзка и проблемите, които ни сполетяваха (както и всеки друг тиин). Но благодарение на много компромиси и борба за връзката ни, ние продължихме връзката си за 3 години (от 16годишни до 19). По стечение на обстоятелствата, се разделихме за приблизително 6 месеца (ужасни месеци за мен-започнах да се бия, да пренебрегвам приятелите си и навлязох в доста тъмна част от моето съзнание) Но времето "УЖ лекува". Станах студент, нови запознанства, нова среда, нови компании, намерих нови хобита, като китарата. Но ми липсваше Т. Тя ми даваше смисъла да премина през ежедневните простотии, за да мога вечерта да се прибера при нея и да сме отново заедно.
Не след дълго разбрах, че искам да съм с нея, и че отново трябва да се бора за НАС. През временната ни раздяла, тя е била с определено момче (Утрепка по моя преценка, но не я съдя ). Е тя се раздели с него за да се съберем отново. И го направихме. Отново се зароди нашият романс, течеше на пълни обороти, но...
Дори и да не искам да има едно голямо НО, то си е там и грозее картинката ни ... но тя започна да прави неща, които не и бяха присъщи... Аз виждах това и и го казвах. Отново започнаха караниците. И точно когато всичките ни стари познайници, започнаха с усмивки на лицата си да казват П и Т отново са заедно, нашето П и Т спря да бъде такова. Реших, че няма да преглъщам повече премачкването на моята същност с цел да подхранвам нашето общо бъдеше. Финалните ми думи бяха “Ако искаш отново да сме заедно и отново да сме само Аз и Ти, бори се! Бори се за мен, така както аз се борих, когато трябваше. Промени това, в което си започнала да ставаш“. В отговор получих “Ще се опитам, но не мога да ти обещая нищо. “ Да, но не това беше нужния отговор. Срока за опити отдавна си беше заминал.
И така отново се прекрати нашият романс. Най-голямата любов в досегашният ми 20 годишен живот.
Но големият проблем сега е – не искам да съм с нея, но не мога да бъда и с друга. Никоя не ме превлича по този начин, нито като характер, нито сексуално, никак. Най-лошото е, че прекалено много момичета, на които държа като приятелки, си изпатиха от това и сега дори продължават... Аз не мога да продължа пълноценно живота си...
Дайте ми съвет, по какъв начин да мога отново да се радвам на човека, който е до мен, на ласките му, на чистотата на най-красивото човешко чувство, любовта...

XcwetiX
07-23-2011, 16:58
Момента,в който осъзнаваш,че човекът до теб е се е превърнал в непознат е доста труден.Първата ти Любов предполагам е било това момиче и затова връзката помежду ви е толкова силна.Запечатана е в съзнанието и в сърцето ти.Ще срещнеш много други момичета,но никоя няма да е като нея.Спри да търсиш нея във всяка друга.Може би го правиш подсъзнателно.В момента си в една паралелна вселена между настоящия момент и миналите(силни и хубави)спомени.Объркан си.Само времето може да покаже.Просто седни и помисли реално над нещата.Подреди мислите си.Незнам какво друго да ти кажа,аз така го виждам.
Успех!

Luci
07-23-2011, 17:06
Kакво да ти кажа... хората с променят, независимо дали това ни харесва или не. Може да е за добро може и за лошо... По-добре осъзнай наистина ситуацията... че всичко вече е свършило и след време ще се почувстваш по-добре... Знам че целият ти свят се е въртял около нея и нейният около тебе... но вече не е така. Трябва да продължиш напред, за което трябват много воля и търпение... След време всичко ще бъде наред, просто се опитай да не се връщаш назад :)

marin4itu
07-23-2011, 18:30
Забелязала съм , че почти всичките ми познати, които са имали връзки от 15-16-годишни, станат ли на 18-19 връзките им се разпадат. Както при тях, така и при теб, го отдавам на факта, че като сте тръгнали сте били деца. Било ви е хубаво заедно, били ще щастливи. Но тези деца са станали зрели хора, защото точно в тази възраст хората се променят много, започват да осъзнават какво е животът. И просто сте разбрали, че не сте един за друг, както сте били като по-малки.

Това, което ще те посъветвам, е колкото и да е трудно, да се отърсиш от миналото. Няма да стане на момента разбира се, но се отвори за бъдещето и това, което съдбата, бог, или в каквото там вярваш, ти е отредило. И недей да си втълпяваш, че не можеш да си с друга. Можеш, стига да го поискаш. Всичко е в главата ти и до настройката ти. Успех!

dimdim
07-23-2011, 21:00
Дай си почивка, живей като безделник. Някой ден ще те удари пак като гръм. Още не можеш да свикнеш с липсата.

DeviL_AsS
07-23-2011, 21:12
Може би още не си готов за нова връзка,постой малко сам,няма да ти навреди.Ще усетиш когато си готов за нова връзка.

xXxPrivateLovexXx
07-23-2011, 21:21
Може би още не си готов за нова връзка,постой малко сам,няма да ти навреди.Ще усетиш когато си готов за нова връзка.

+1 ...

alice13
07-24-2011, 13:34
това са били 3 години. Естествено че няма да я забравиш толкова лесно. както казаха по горе може би наистина не си готов на нова връзка...Дайс и малко време и почивка

marti93
07-24-2011, 19:26
хубаво е ,че си обичал и си се борил за любовта в името на всичко ,но тези жертви са оставили траен отпечатък и едва ли ще забравиш толкова лесно!най-добре остани сам за известно време,забавлявай се и най-важното не се връщай назад ,нито към спомените ,нито към живота който си водил .

wallmart
07-25-2011, 01:45
Смятам, че най-важно във въпроса ти е това, което е започнала любимата ти да прави. Защото хората са всякакви и съдят какво ли не в половинката си. Затова моят съвет е да решиш дали наистина те "премачква" с тираничност или е просто слаба и те излага. В първия случай е обяснимо да не искаш да си с нея, второто представляват егоистичните измерения на всяка една връзка (доколко си готов да промениш личната си представа за живота).

BloodRunsCold
07-25-2011, 07:00
Излишно е да казвам досегашните клишета. При една такава раздяла ВИНАГИ единия пропада, другия просперира. По твоите думи... ще ти кажа само едно. Продължавай да вървиш нагоре \:D/
ТЯ ще дойде. :)

Priceless
07-25-2011, 07:08
Абе, виж се какъв си хубав, бе. Я, давай напред и не си и помисляй даже да поглеждаш назад.

iiordanova
07-25-2011, 07:14
Абе, виж се какъв си хубав, бе. Я, давай напред и не си и помисляй даже да поглеждаш назад.

++++
Сългасна съм. Ти сам си си втълпил,че тя е единствена и друга не може да е.