View Full Version : "Help"
hazarten
07-23-2011, 20:13
Здравейте, на някой може да им се стори, че съм голям глупак, но аз смятам, че имам проблем...
Напоследък приятелката ми, се държи много странно...
Казва ми, че не ме понася и иска да се разделим скоро (зеадно сме от 2год.). Забравих да кажа, че братовчедка и и гостува, а тя спи с който и падне... От както е тук всяка вечер е заедно с нея и още 3-4 момчета, канат я на купони, тя ми казва че ходят на кафе и стоят до късно. Под късно имам предвид 1 - 2 часа през ноща, а тя е само на 15 дори и сега е там... Напоследък също започна да пува, да ме обижда, да лъже и какво ли още не... и понеже тя живее доста далече, не мога да я видя какво прави... а като и звънна ми казва "глей си работата бе" и изключва телефона... А кажете ми к'во да я правя ?! :smt013
SisiStrange
07-23-2011, 20:16
Аз на секундата бих я зарязала.
thegreenzombie
07-23-2011, 20:16
братле, всичко около тебе крещи "Зарежи Я!!!" не го ли осъзнаваш?? не вярвам да си заслужава чак толкова, че да и търпиш отношението :?
Бий и шута. Има много по-яки, които няма да се влияят от нищо и ще те обичат независимо кво става. Не ти трябва тази :?
братле, всичко около тебе крещи "Зарежи Я!!!" не го ли осъзнаваш?? не вярвам да си заслужава чак толкова, че да и търпиш отношението :? \:D/
sapphire5
07-23-2011, 20:23
заеби я.. не е единствената :P
whiteowl13
07-23-2011, 20:30
Разкарай я тая !!! Само ти трови живота. К'ви момичета има навън, а ти се хващаш на някаква глупачка, която не те оценява.
justgirl19
07-23-2011, 20:34
Зарежи я ! Няма смисъл да търпиш такова отношение :)
Жалка работа, срам е, че съм момиче по някой път, като ги гледам тия индивиди, честно ....
На такива им бия шута на втората минута. Няма какво да чакаш. Има къде къде по-добри от нея.
DeviL_AsS
07-23-2011, 20:43
Само те разгирава.Не си струва,зарежи я,явно не държи на теб.
hazarten
07-23-2011, 20:54
Как да я зарежа като толкова много държа на нея и я обичам. дори напоследък и в леглото я няма... За тая връзка съжалявам повече от всичко... но вече е прекалено късно, Обичам я..
SeXyMaCka
07-23-2011, 21:08
Разбирам те, че я обичаш и ти е трудно, но не виждаш ли че тя само те разиграва и се държи отвратително с теб. Явно тази нейна братовчедка и влияе твърде много и то в отрицателна посока. Накрая ще я направи като нея - курва! Не те заслужава, имай малко себе уважение!
jeezloxxy
07-23-2011, 23:22
Как да я зарежа като толкова много държа на нея и я обичам. дори напоследък и в леглото я няма... За тая връзка съжалявам повече от всичко... но вече е прекалено късно, Обичам я..
Какви легла,какви 5лв,бе?Нали уж е на 15?
Иначе да,зарежи я на секундата,ще ти е гадно отначало,ама после ще ти е много по-добре,защото ще си намериш къде-къде по-добра.
TheNewReligion
07-24-2011, 00:20
Само те разгирава..
Разиграва го? Понеже е пряма и му казва, че иска да се разделят и че не го понася? :smt017
Т'ва, че той не иска да приеме истината и се филмира, не значи, че тя действа подмолно. Може да е грубо, ама без съмнение казва истината.
И авторе, само за протокола: вече сте скъсали. Със или без твоето съгласие.
jeezloxxy
07-24-2011, 08:27
Само те разгирава..
Разиграва го? Понеже е пряма и му казва, че иска да се разделят и че не го понася? :smt017
Т'ва, че той не иска да приеме истината и се филмира, не значи, че тя действа подмолно. Може да е грубо, ама без съмнение казва истината.
+1
Грубо,но правилно казано.
MuuSiiiCLooVeerr
07-24-2011, 09:41
Разкарай я тая !!! Само ти трови живота. К'ви момичета има навън, а ти се хващаш на някаква глупачка, която не те оценява.
++++++
DeviL_AsS
07-24-2011, 09:48
Само те разгирава..
Той казва,че тя го лъже,което за мен си е разиграване.
rockstar1
07-24-2011, 10:37
Веднага я зарязвай :-D
Може момичето да иска да е с теб, но да не го осъзнава.Може прост да й се живее, да ходи по купони и т.н, а ти по някакъв начин да я ограничаваш. Всеки иска да си изживее младостта.
TVDQueen
07-24-2011, 11:48
Аз съм на мнение, че не те заслужава, щом ти прави такива номера. :?
Зарежи я, защото само те наранява.Просто не си струва
Грешката е в теб. Как може една малка дрисла дори да си помисли да ти говори така? Ти си го позволил. Ти си виновен. С държанието си, си и показал, че може да се държи с теб както си иска. С времето се е стигнало до там, че и да те псува. Ми като си шибан идиот как няма да те псува? При следващата връзка си опичай акъла.
hazarten
07-24-2011, 12:32
Живяло и се, та аз не я ограничавам, не се налагам и винаги съм много търпелив към нея :shock:
ЗАРЕЖИ Я ТАЯ МАЛКА ******* .. :-x
а като и звънна ми казва "глей си работата бе" и изключва телефона...
и още я търпиш ?
DevilWish
07-24-2011, 18:51
И аз бих я зарязала на секундата ,обаче и друго има... на 15 е и викаш напоследък и в секса я няма =) Пък и момичето ти е казало, че иска да се разделите, за какво й се натрапваш?100% разказваш само половината от историята ;) Ако го чуем от нейната уста ще е по-различно :)
hazarten
07-24-2011, 20:23
И аз бих я зарязала на секундата ,обаче и друго има... на 15 е и викаш напоследък и в секса я няма =) Пък и момичето ти е казало, че иска да се разделите, за какво й се натрапваш?100% разказваш само половината от историята ;) Ако го чуем от нейната уста ще е по-различно :)
Разбира се !! Аз съм виновен за всичко... когато се кара с майка си, скара се с прителка, когато се счупи пресата... за всичко !!
Разбира се !! Аз съм виновен за всичко... когато се кара с майка си, скара се с прителка, когато се счупи пресата... за всичко !!
миреше ми на кифла ^^
antifashionshit
07-24-2011, 21:23
Само те разгирава.
никак даже. той сам се разиграва. има разлика де