View Full Version : Дайте ми акъл.
DeLaSoul
07-24-2011, 12:48
Главни действащи лица в драмата ми:
аз - на 18.
майка ми.
сестра ми(която ми е полусестра) - на 17, имаме 10 месеца разлика.
гаджето на майка ми(на когото съм доведен син).
Ще я карам по същество. От +/- година имам връзка със сестра ми. Винаги сме били много близки, пазили сме си гърбовете, споделяли сме си и т.н. Естествено, пазихме всичко в тайна, но преди няколко седмици се случи така, че ни хвана баща й. С него отношенията ни бяха като между съквартиранти, които просто живеят заедно. Не сме се карали, не сме се и обичали. Откакто разбра за нас, съвсем му причерня. Все прави някакви планове как с нея да не живеем в една къща, как ще ни премести в различни класове, дори училища. Гледа ме на кръв - ама как да ме гледа все пак. Разбирам го донякъде. Другото лошо е, че започнаха да се карат с мама - сина ти такъв, онакъв, а тя не е склонна да взима страна и виждам, че се мъчи.
Две неща ме човъркат, едното е, че не искам историята да се разчува, защото като го гледам как беснее.. другото е, че аз сега съм пълнолетен, тя - не. Не знам какво ще му скимне, но от това може да стане проблем.
Мисля, че най-доброто решение ще бъде просто да постискаме зъби още година докато завършим, после ще кандидатстваме някъде в Германия с химия и палим джапанките.
Искам да изслушам и чужди мнения как бихте се справили със ситуацията на мое място. Мерси предварително.
Полусестра или заварена сестра ??!! Разликата е огромна...
Полусестра значи, че все пак имате кръвна връзка?
Извратено е, това е единственото, което мога да ти кажа.
Ако случайно се задържите и някой ден имате деца, не знам какви изроди ще се родят. :shock:
Да и аз затова попитах, но май просто не се е изразил правилно... (надявам се).
DeLaSoul
07-24-2011, 12:55
полусестра ми е. и двамата сме наясно със ситуацията. и не планираме да сме заедно завинаги, нито да имаме деца и т.н.
Извинявай, ама...отврат ! :shock: А майка ти знае ли ?
DeLaSoul
07-24-2011, 12:58
^ Знае. А защо всички говорите така, все едно е нещо толкова ужасно? Защото според мен не е.
lamer4e7o
07-24-2011, 13:00
Това е кръвосмешение. Не, не е нормално, ама хич!
^ Знае. А защо всички говорите така, все едно е нещо толкова ужасно? Защото според мен не е.
И как го приема ? Ами защото е извратено и ако беше толкова нормално, за каквото го приемаш, щяха да съществуват повече такива явни връзки. (защото е ясно, че не сте първите, не сте и последните)
И неслучайно интимността между такива хора се нарича "кръвосмешение" и неслучайно от такива връзки се разждат уродливи деца...просто е против природата...
DeLaSoul
07-24-2011, 13:03
Много съдържателни отговори получих. Няма как да не благодаря.
Ами кажете му, че сте прекратили отношенията помежду си, а вие си продъжавайте, но се крийте по-добре. Друг вариант няма, щом не искате да се разделяте.
И внимавайте какво правите, че ако забременее, става лошо вече.
DeLaSoul
07-24-2011, 13:13
И как го приема ? Ами защото е извратено и ако беше толкова нормално, за каквото го приемаш, щяха да съществуват повече такива явни връзки. (защото е ясно, че не сте първите, не сте и последните)
И неслучайно интимността между такива хора се нарича "кръвосмешение" и неслучайно от такива връзки се разждат уродливи деца...просто е против природата...
чак сега ти видях поста. ами как да съществуват явни връзки? аз не искам това да се разчува, защото навсякъде ще ме гледат като изрод. а не смятам, че съм.
вървели сме срещу природата :lol: както написах по-горе, нямаме намерение да имаме деца. пък и според мен хиляди хората на планетата вървят повече срещу природата, когато си изхвърлят отпадъците и вредят на екосистемата, отколкото ние, дето се шибаме веднъж на седмица. сори за израза.
ама аз се отвлякох. исках съвет как да продължа в ситуацията, ако исках обществено порицание - щях да помоля.
DeLaSoul
07-24-2011, 13:14
Ами кажете му, че сте прекратили отношенията помежду си, а вие си продъжавайте, но се крийте по-добре. Друг вариант няма, щом не искате да се разделяте.
да, това ми се струва най-доброто решение.
чак сега ти видях поста. ами как да съществуват явни връзки? аз не искам това да се разчува, защото навсякъде ще ме гледат като изрод. а не смятам, че съм.
вървели сме срещу природата :lol: както написах по-горе, нямаме намерение да имаме деца. пък и според мен хиляди хората на планетата вървят повече срещу природата, когато си изхвърлят отпадъците и вредят на екосистемата, отколкото ние, дето се шибаме веднъж на седмица. сори за израза.
ама аз се отвлякох. исках съвет как да продължа в ситуацията, ако исках обществено порицание - щях да помоля.
А защо ще те гледат като изрод според теб ? И под природа, нямах предвид в екологичния смисъл....А и го дадох като пример, иначе прочетох, че нямате намерение за деца. Странно и неестествено е, но така или иначе вече съществува...ще се стараете да се прикривате по-добре пред ва'ще...
DeLaSoul
07-24-2011, 13:30
^ не ме гони някакъв фетиш, просто защото ми е сестра и наистина не виждам какво изродско има в това да призная желанията си. не възнемерявам да имам деца от нея. не завираме отношения ни в ничие лице - това, че някой изобщо разбра за нас беше съвсем случайно. защото знам, каква реакция ще получа.
и все пак не виждам с какво е толкова по-различно от това да имам сексуални отнощения с някое от момичетата, които съм харесвал.
IncendiaSanctus
07-24-2011, 13:44
Никак не е задължително да се появяват някакви... уроди, ако имат деца. Просто се наблюдава засилване на предразположеността им към някакви наследствени заболявания, което не значи, че ще са задължително болни. Просто не е прието... А знаете ли, че преди години благородниците често са страдали от разни болести, например... хемофилия. Защото точно са се женели за братовчедите си доста често, и като я има в рода болестта, няма как да се махне, щом няма друго ДНК...
+++
TheNewReligion
07-24-2011, 13:50
Значи сте от една майка? Нейния баща е бил с твоята майка и тя се е родила десет месеца след тебе, така ли? Нещо ми бие на шмекерия тая тема, ама да видим...
Освен че сте яко гнусни, няма какво повече да кажа. Трошете си главите. Нямате и на идея колко наранявате родителите си. Заради вашето желание да се шибате, проваляте връзката на вашите. Абсолютни егоисти и гнусари сте, не знам как спите нощем. Поне взимайте качествени предпазни мерки, за да не обречете невинно създание на живот.
DeLaSoul
07-24-2011, 13:58
Значи сте от една майка? Нейния баща е бил с твоята майка и тя се е родила десет месеца след тебе, така ли? Нещо ми бие на шмекерия тая тема, ама да видим...
Освен че сте яко гнусни, няма какво повече да кажа. Трошете си главите. Нямате и на идея колко наранявате родителите си. Заради вашето желание да се шибате, проваляте връзката на вашите. Абсолютни егоисти и гнусари сте, не знам как спите нощем. Поне взимайте качествени предпазни мерки, за да не обречете невинно създание на живот.
това е една от причините да търсим някаква алтернатива, чрез която да излезем от тая ситуация. нямам никакво желание да създавам конфликти между майка ми и приятеля й, понеже виждам, че са щастливи заедно.
Никак не е задължително да се появяват някакви... уроди, ако имат деца. Просто се наблюдава засилване на предразположеността им към някакви наследствени заболявания, което не значи, че ще са задължително болни. Просто не е прието... А знаете ли, че преди години благородниците често са страдали от разни болести, например... хемофилия. Защото точно са се женели за братовчедите си доста често, и като я има в рода болестта, няма как да се махне, щом няма друго ДНК...
Факт е, че заради тенденцията благородниците да правят връзки един с друг (братя със сестри, 1ви и 2ри братовчеди) само заради идеята кръвта да е "синя", се е стигнало до много болести и уродства. Това се учи по биология, учителка го е казвала. : ) Тези хора често са били болнави.
И да, хемофилията като болест тръгва точно от такива отношения!
TVDQueen
07-24-2011, 14:04
Ако все пак не е *бавка..
Опитвам се да не съм тесногръда и разбирам че любовта е сляпа.Изтрайте година като през това време кажете на вашите, че е било грешка и пред тях се дръжте сякаш нищо не е станало.После си заминете и си бъдете щастливи, но без деца, защото последствията няма да са хубави за тях. :)
xXxPrivateLovexXx
07-24-2011, 14:11
За мен е странно , но всеки човек с вижданията си .Наистина , правете се ,че нищо не е станало за пред вашите и си правете после квото искате.Няма смисъл да те предупреждавам да се пазите , ти си знаеш.Щом пък ви харесва да не ви пука за мнението на другите.
tanch3t093
07-24-2011, 17:40
Не дай си Боже след време ако сестра ти забременее, детето може да излезе с някакви хипер увреждания... Майка ти знае и не предприема нищо?!? Баща и е взел правилни мерки според мен .. Връзката ви няма бъдеще...
От една майка сте ? Искам само да ми кажеш дали съм разбрала : баща ти и майка ти не са заедно , откакто си се родил и майка ти 1месец след като те ражда отново е бремена от приятеля си , с който са вече 17години ?
therichbitch
07-24-2011, 17:58
.........
anonymous708973
07-24-2011, 18:21
Според мен не знаеш какво е полусестра. Питаме те за трети път сигурно:
Една и съща майка ли имате?
От една майка сте ? Искам само да ми кажеш дали съм разбрала : баща ти и майка ти не са заедно , откакто си се родил и майка ти 1месец след като те ражда отново е бремена от приятеля си , с който са вече 17години ?
:shock:
DeLaSoul
07-24-2011, 19:24
да.
да.
извратенооо 8-[ 8-[ !!!!!
Violenza
07-24-2011, 19:32
И вие в опита си да бъдете "широко скроени" сте склонни да подкрепяте подобно извращение?! А когато се говори за голяма възрастова разлика (примерно) веднага скачате.
Болни мозъци.
Искрено се надявам темата да е някаква ебавка.
Не че нещо, ама не мислиш ли, че трябва наистина да прекратиш тази връзка? Каква е разликата между сестра ти (била тя от друг баща или не) и някое друго момиче. Може би фактът, че НЕ Е СЕСТРА ТИ?! :shock: Стига човек наистина е извратено. Попринцип не съм тесногръда, ама това си е извратено!
lamer4e7o
07-24-2011, 19:33
Авторът на темата е болен. :]
Авторът на темата е болен. :]
може да е от жегата ;)
antifashionshit
07-24-2011, 19:36
null
фак шит издадох си тролщината
lamer4e7o
07-24-2011, 19:37
Абе не знам от какво е, но със сигурност това не едно от най-хубавите неща в живота!
kitti123
07-24-2011, 19:47
О Боже до къде стигна народа ... :shock:
За милионен път ИЗВРАТЕНО Е !
В едно от по-горните мнения се каза , че проваляте връзката на родителите си и автора отговори,че били щастливи....WTF ??? :?
К'во е т'ва щастие бе ?
DeLaSoul
07-24-2011, 19:51
^ виж, и на мен тролването нещо ми фейлва, ама ти не можеш и да четеш. srsly.
TheBeliever
07-24-2011, 19:51
Фейкче. Горе-долу добре скалъпено, но с няколко слаби точки. :D
DeLaSoul
07-24-2011, 19:52
да, може би най-слабата е, че поствам от редовния ми рег без да искам? тежко е да си шматка. 8-)
TheBeliever
07-24-2011, 19:56
да, може би най-слабата е, че поствам от редовния ми рег без да искам? тежко е да си шматка. 8-)
Честно? Не изчетох темата :lol: Е другия път внимавай повече
8-)
DeLaSoul
07-24-2011, 19:58
^ скила идва с практиката :lol:
SoloHaterWehrmacht1945
07-24-2011, 20:12
Искам да изслушам и чужди мнения как бихте се справили със ситуацията на мое място.
Ами бих кандидатствал с математика. Другото което е, че ти, приятелю, имаш връзка със сестра ти, малко или много във вас двамата тече една кръв. Откажете се и си живейте живота нормално!
treisi90
07-24-2011, 20:19
Само с това, което започна, че имате намерение да следвате заедно и толкова много се обичате.. няма как да се заричаш, че не смяташ да имаш деца от нея, тъй като не знаеш как ще се развият нещата и до къде ще стигнете. Не те съдя, но и според мен това не е редно и колкото по-рано го прекратите -толкова по-добре.. :shock:
DeLaSoul
07-24-2011, 21:13
айде бе хора. няма ли някой да повилнее малко. тамън почна да ми става кеф.
айде бе хора. няма ли някой да повилнее малко. тамън почна да ми става кеф.
Смисъл?
DeLaSoul
07-24-2011, 21:25
^ викам няма ли още някоя праведна душа да се тролне и да напише някой гневлив и справедлив пост, че да се покефя.
Това е Богохулство! Вървите срещу природата! Направо изродска история! Трябва да дойде папата да ви АНАТЕМОСА! Направо нямам думи!!!!! :shock: :shock: (как е?)
DeLaSoul
07-24-2011, 21:34
има какво още да се желае де. ама все пак постарала си се - пишем ти го кредит.
чудя се сега, дали да хвърля форОма в некви размисли и страсти, или да си трайм.. >.>
Размисли и страсти! И без това е доста скучно... трябва да се размишлява!
DeLaSoul
07-24-2011, 21:39
^ ми ай размишлявай за (лъже)моралния казус тогава. защо си толкова склонна да съдиш фиктивните герои, които описах? а не са ли един вид те като хомосексуалистите, т.е. никой не ги приема защото минават една граница на различност?
п.с. опитвам се да троля с темата за толерантността. госпожата ми по етика и право би се гордяла с мен
Един вид е едно и също но с някои доста сериозни разлики. Примерно хомосексуалистите не извършват кръвосмешени, те просто харесват хора от същия пол. Докато това в момента е кръвосмешение. На мен лично не ми е терсене, кой какво прави, но е малко кофти когато се поставиш на мястото. Примерно аз ако имах брат, никога не бих помислила за него по този начин. Въпреки, че в доста форуми и разни такива се оказва, че има доста подобни хора. Кой мечтае за майка си, кой за баща си, кой за сестра си, кой за брат си. Извратеното е, че една майка ви е раждала (за братя и сестри) А това да си влюбен в баща си или мака си, и да изпитваш сексуално влечение към тях, си е доста преебано. Даже някъде четох че сестрата на някакво момче, го карала да правят секс иначе щяла да каже на майка им, че се друсал.
Пич,толкова ли няма други момичета,че сестра си си хванал ;)
Dyany10000
07-25-2011, 06:55
Гледайте "Not another teen movie" и 4е видите, 4е има и по-извратени ора! :D:D:D
fLoweRrR
07-25-2011, 15:12
И ти си болен, и сестра ти е болна, че се е съгласила да сте заедно ! Извратено е .. : \
sh3_1s_7h3_0n3
07-25-2011, 16:58
Яка история. ;)
Ако историята е истина, което малко ме съмнява, родителите ви са малоумни, а най-вече майка ви. Трябваше да ви заведе на някъв терапевт, психиатър, психолог.... такива работи.
Ама понеже цялата работа е тшак... чукай сестра си и да не ти пука. Ние нямаме толкова акъл като теб, кво да ти дадем? ;)
xBadxApple
07-25-2011, 18:54
Правете квартет с майка и татко.
Да, знам, че е трол, видях. Добре го беше конструирал, мааалко повече пипане и щеше да е перфе. 8-)
VampireGirl95
07-25-2011, 21:13
Аз просто нямам коментар. :) Правиш се на интересен с 'уникалната' ти измислена история.Точно за това си направил/а друг профил.Явно ти е много забавно.ЕДНА ДУМА - ИЗВРАТЕН/А СИ !
DeLaSoul
07-28-2011, 08:17
^ даже в паданието на тролщината си продължавам да троля!1!!!
:lol:
повервах си
Гледайте "Not another teen movie" и 4е видите, 4е има и по-извратени ора! :D:D:D
онази разгонената сестра .. :D
VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 15:10
Защото ще се роди хермафродит..
Звучиш крайно убедена. Някакъв предишен опит?
VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 16:56
НЕ.Просто а3 съм енциклопедия със цици....
НЕ.Просто а3 съм енциклопедия със цици....
Трябвало е да те издадат в поне 3 тома.
Priceless
07-28-2011, 19:38
Учените щяха да бъдат доста странни хора :?