View Full Version : Какви филийки обичате да си правите у дома?
Аз обичам филийка с майонеза,сиренце и вкусен селски домат отгоре :grin:
Mи днес ядох хляб и отгоре снежанка.Иначе като нямам такива работи филия с топено сирене.А в повечето случаи не ям понеже не съм гладна.Много смешна тема :D
SlowDownBaby
07-24-2011, 14:50
На мен пък ми харесва темата,все пак всеки има различен вкус,пък и аз за филия с майонеза и сирене в едно не бях чувала,научих нещо ново :lol:
Аз обичам филия с лютеница и маьонеза в едно :D Но най много обичам филия с кашкавал (или сирене няма значение ;д ) и домат ! :smt007 :lol:
stelSs21
07-24-2011, 15:55
Аз намазвам филиите с маргарин, отгоре слагам салам (нарязан на дребничко), натрошено сирене и домати от бутилка домашно или ся лятото си наст1ргвам някои по мек домат ако има и после си изпичам филиите в скаричката като принцеси, ама не си правя много често понеже ме мързи и като са готови си слагам и шарена сол отгоре. :)
филия с кашкавал на скарата и после шарена сол отгоре..мм..
или филия с течен шоколад нутела..препечена или пържена е по-яко 8-)
или с лютеница, сирене и краставица :lol:
общо взето комбинациите са адски много..
На мен пък ми харесва темата,все пак всеки има различен вкус,пък и аз за филия с майонеза и сирене в едно не бях чувала,научих нещо ново :lol:
Аз обичам филия с лютеница и маьонеза в едно :D Но най много обичам филия с кашкавал (или сирене няма значение ;д ) и домат ! :smt007 :lol: Ем пробвай майонеза и сирене,ного е гоод :D
филийки с пастет и кисели краставички FOREVER !
Ами - 2 филийки пълнозърнест хляб, много пилешко :D , + 2 варени белтъка + 2 резанчета домат и малко кашкавал :D
Гледам да ям качествено сега..
иначе преди със тея дюнери и пици - даже сега ми се яде - или нещо сладичко :D ама няма като искам да качвам качествено трябват лишения :o
Хахах аз съм си измислила разни рецепти, като съм супер гладна: 8-)
филийка със салам и кашкавал (който става като дъвка) в микровълнова/мини фурна
филийка с кетчуп/лютеница и майонеза (обикновенно, но вкусно o.O)
филийка със сирене и маргарин <3
Върху една филия хляб слагам шпек салам и я слагам в пресата за сандвичи за 4-5 минутки, след това отгоре слагам домат и сирене и накрая шарена сол \:D/
Или пък препичам филийка и след това отгоре слагам сирене.. мм ..
Филийка с варено яйце, луканка и шарена сол..
Ние имаме принцесник и си правя какви ли не принцеси :grin:
1.препечена+масло,сирене,до ат
2.препечена+майонеза,кашкав ал
TeDi7yYy
07-25-2011, 07:10
филийка с масло и кашкавал,която си я препичам
Всякакви филийки обичам до сега ядох препечена с масълце, червен пиперец и шенка :D :D
Филийки - с кайма или със шунка и кашкавал на пантигрила :D
Повече сандвичи си похапвам аз :D Обикновено си правя с ТЕЛЕШКИ салам и краставица с малко маргарин,или с домат,краставица,салам,каш авал и сирене и като го натъпча с всичко това,после се чудя как да отхапя :D
Colouring
07-25-2011, 09:37
принцески с яйце и сирене :smt007
WesCraven
07-25-2011, 09:56
Хора,много вкусна тема сте си направили..
Такова де,хубава :Д ..
Отивам да ям,че ми се прияде от вас..Пу пу .
ElizaDushku
07-25-2011, 11:02
Филийки с лютеница и сирене (кашкавал) 8-)
принцеси с кайма или филийки с кашкавал :-P
student456
07-25-2011, 11:36
Хляб със сол
Biskfitka
07-25-2011, 13:50
С каквото има 8-) Сега отивам да си направя с маргарин и доматче :-) :-) :-)
brutaLxxbunny
07-25-2011, 16:50
С майонеза и домат :smt007
филийки с маргарин и кетчуп
също с маргарин и домат
А Когато не ме мързи си правя препечени със масло ,домат ,сирене и кашкавал :P става мнннн хубаво като се разтопи всичко :D :oops:
филийки с маргарин и кетчуп
също с маргарин и домат
А Когато не ме мързи си правя препечени със масло ,домат ,сирене и кашкавал :P става мнннн хубаво като се разтопи всичко :D :oops: И аз си правя с масло домат и кашкавал(без сирене) препечена,става като пица :D ,постна пица без салам :P
Аз обожавам филийки с маргарин и доматче отгоре. :-D
CityLightsxx
07-25-2011, 19:47
Ами със салам/шунка и отгоре кашкавал и после в микровълновата :smt007
Или със сирене натрошено и с домат !! :smt007
Или направо с руска салата отгоре!! :D
Аууу дояде ми се много!! 8-)
Лютеница и сирене
Пастет и домати
Маргарин и домати
Лютеница и кашкавал
Лютеница и луканка :D
с масло
с мед
с лютеница
с топено сирене
с колбас етц.
и принцеси с кайма 8-)
LoveChocolate
07-25-2011, 22:21
С маргарин и нещо отгоре , с пастет , с лютеница , с сладко иии още други :D
Принцески с кайма и кашкавал :grin:
vankata5555555
07-26-2011, 09:48
Циганска баницааааа рлз :grin: много олио и 2 пръста шарена сол.
Bonbonchencetyy
07-26-2011, 09:57
Препечена филийка с малко масло и кашкавал,препечена филийка,принцеса с кайма,филия с лютеница,филия с пастет...
принцеса с кайма/кашкавал
Препечена филийка с малко масло и кашкавал,препечена филийка,принцеса с кайма,филия с лютеница,филия с пастет...А принцеса без кайма има ли :D
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 12:31
2 филии с разтопен кашкавал отгоре.Ммм.. 8-)
аз обожавам филийка намазана с маргарин,отгоре с лютеница и най-отгорв сиренце ммм :grin: :grin:
PsychoBitchFromHell
07-27-2011, 13:10
Правя си френските сандвичи Croque monsieur :-)
Правя си френските сандвичи Croque monsieur :-) сподели :D
nasi4ka_1
07-27-2011, 15:45
препечени с масло 8)
Най-обичам с течен шоколад, иначе ям и с кашкавал+домат/краставица/ + някакъв салам
Uncontrollable
08-01-2011, 06:52
Препечена с масло домат и сирене или принцеса 8-)
bebchoOoOoOo
08-01-2011, 07:34
ммм...обожавам ги 8-) Но иначе-препечени филийки с маргарин,кашкавал,домат и кетчуп,принцеси,филия с лютеница,с майонеза,кисели краставички и шунка,филийки със сирене и яйца и тн. 8-)
Обичам сандвичи с лютеница и сиренце отгоре :grin:
Requisition
08-01-2011, 09:58
Попринцип си правя запечени с луканка и топено сирене, ама като ме мързи да си нарежа си правя само с топено сирене и heinz ketchup(другите кетчупи ги мразя). :D
С лютеница,луканка и топено сирене
thecreator
08-04-2011, 08:02
печени .. и отгоре квото има :P
Най-обичам с течен шоколад, иначе ям и с кашкавал+домат/краставица/ + някакъв салам
Препечена филийка с малко маргарин отгоре, който да се разтапя, малко сиренце и домат. Обожавам я тая комбинация!!! :grin:
vakanciqta
08-04-2011, 14:29
ОО .. сите де е с филии ядем ..
Много обичам ;д ама със сичко .. ;д
Аз много обичам препечени филийки, намазани със сиренце :grin: :grin:
Както и принцеси със сирене.. :grin:
Ами в повечето случаи филия с маргарин,домат и настъргано сиренее.. :smt007
Обичам филийка със сирене, домат и риган :) много!!!
а иначе понеже единственото нещо, което може да готви моят приятел са пържени яйца /мразя пържени яйца/ и пържени филийки, започнах да ям и пържени филийки :D присеща се да ми прави закуска един път на 2-3 месеца и не мога да го обидя просто:D
Най харесвам препечени с масло и домат..всяка сутрин преди да спя си правя :P
А когато ме мързи си правя с маргарин кетчуп и шарена сол;;p
smokeit9
08-05-2011, 17:45
филийки с яйце и сирене уникални са {}
1 - Препечени на тостера, отгоре с масло, сирене и домат
2 - С кашкавал > в микровълновата, за да се разтопи и отгоре пак домат :P
nessparty
08-05-2011, 19:02
ммм...вскусна тема :-) препечена филийка със сиренце + домат : ) !! или..лютеница /мешана със сиренце/ илиии...със салам и кашкавал ..ии абе има много варианти, но сиренцето при мен е задълже ;ддд :) оо да ..забравих да спомена и филийките с яице и сирене ;дд /мешани/ : ))
Ами пържени филий с мед и сирене или принцески с кайма и кашкавал и таратор... мммммм дояде ми се ама немога сега да ям тези неща... :(
филийки с яйце и сирене уникални са {}
+1 много вкусно 8-)
lemonademouth123
08-07-2011, 09:49
Ами пържени филийки със салам и сирене, или припечени с лютеница кашкавал и салам 8-)
1.Филийка със маргарин и мед
2. Филийка със течен шоколад
3.Филийка със кашкавал и домат във микровълновата
danibebi
08-08-2011, 10:40
Пържени филии, принцеси, филии с майонеза и кренвирш нарязан, или пък с лютеница и салам.. абе общо взето с почти всичко обичам . :-)
Dismember
08-08-2011, 10:41
Напоследък само препечена филия с топено сиренце :)
оо аз си правя едни мега вкусни :oops:
значиии препичам си филийка черен хляб, намазвам със сирене Филаделфия, ако нямаме такова слагам заквасена сметана , отгоре поръсвам с чубрица, а след това си слагам филе..каквото и да е, важното е да няма мазни неща по него 8-) най-често филето е едно такова от Била..някво голямо и кръгло (там ми го режат) :D и такам :P
филийки с пастет и кисели краставички FOREVER ! +1
babyl0ve
08-11-2011, 10:04
На мен пък любимото ми е филия с пастет и салам Камчия и леко затоплена в микровълновата :P
RRandoMM
08-11-2011, 11:07
Филия с пастет и домат.Голяма филия е това :D Също и печена с кашкавал и едно пуешко филе от метро
BrokenInnocence
08-11-2011, 11:26
Обикновено повече наблягам на сандвичите, но филийките най-често си ги правя с масло и кашкавал (запечени или в микровълновата) или ако ми се яде нещо сладко - с масло/фъстъчено масло + течен шоколад. Не мога да ям филия само с шоколад отгоре, странно ми е.
Colouring
08-17-2011, 17:27
Принцеси с домат и кашкавал.ААА! <3
Сандвич с кашкавал на скара и когато кашкавала се препече си слагам домат и запичам и с доматчето и става супер вкусно.
Happiness1
08-24-2011, 08:06
аз много обичам да си правя сандвич със запечен кашкавал, шунка или луканков салам, царевица, топено сирене ии отгоре доматче, краставичка и маслинка... аранжирано в чиния със свежа марула и за пиене фреш от портокал :grin: Много свежо меню за през лятото.. и преди сандвича 1 тараторче :D
buXti4Ka
08-24-2011, 09:13
отварям хладилника и каквото има подходящо за сандвич го трупам на една филийка.Винаги се получава.Сандвич с подръчни материали :D
chereshka7
08-25-2011, 13:53
с яйце и сирене мн обичам (печени) :) :) :)
teen4e55
08-25-2011, 14:14
Оо обичам всякакви филийки <3 Най-вече тези с масло, пастетче, лютеничка и доматче отгоре, както и принцеси :)
h0usen3v3rdies
08-30-2011, 15:42
Най-обичам филийки с масло, домати и сол ммм :D също с пастет и на тостер :-P
dessyfreak
09-01-2011, 13:11
.. с шунка и майонеза .. с фъстъчено масло .. с лютеница и сирене 8-)
Обичам всякакви филийки - с лютеница, пастет, топено сирене. Напоследък по-често си правя с масло, кашкавал и шунка или и домат. Зависи от това колко време ми е останало да ям.
Принцеси с шунка и кашкавал, с луканка и кашкавал, с яйце и сирене, с яйце и кашкавал, пържени филийки, филийки с мармалад, с фъстъчено масло, с пастет, с хайвер, с лютеница, с майонеза... списъка ще стане безкраен скоро... 8-)
Силно препечени и обилно нажулени с чесън 8-) Изпитана рецепта срещу грипове и настинки през зимата.
С кайма и от двете страни.
Две филии и между тях всичко, което се намира в хладилника.
С майонеза и кетчуп, смесени.
Grozddence
09-01-2011, 20:37
Ами баща ми има една интересна рецепта върху пържени филийки с яйца да слага шпек салам.. колкото до темата .. ами обичам филийка с маргаринче , от едната страна кръгло отрязано доматче а от другата страна салам или шунка :---) :smt007 :smt007 ... върху тях слагам кашкавалче ии го запичам за 10-20 минути и става деликатесче :D .. общо казано приницеса с шунка и кашкава + доматче . :)
keepsmiling66
09-01-2011, 20:39
пържени филийки, филийки с лютеница, оо и с шоколад :grin:
Ох, забравих да добавя - NUTELLA! :smt007
Sarafina
09-02-2011, 17:29
1.Фъстъчено масло и сладко от ягоди
2.Лютеница и сирене
3.Масло, сирене, босилек, маслина
4.Принцеса с яйце и сирене
5.Принцеса с яйце и кашкавал
6.Принцеса с домат и кашкавал
:lol:
Despicable95
09-03-2011, 15:50
ухх мале като четях и ми се доядоха тоолко много ... Емиии аз обичам да си правя филийка с маргарин и отгоре с домати нарязани на кръгове :D и солчицА ... обииичам ии само с снежанка илии с руска салатаа. .. или па с маргарин и отгоре с настърган кашкаваал ... може и и с лютеница и отгоре сиренце .... също обичааам с салам и кашкавал така запечении .. аууу :razz: и да ям и да не ям пак ще си остана толко слаба :-D
Оообичам със сирене чедар и отгоре кръгло нарязан домат, с пастет, със запечен кашкавал, със салам и кетчуп <3