Влез

View Full Version : УСЕЩАНЕТО ДА СИ В КЛЕТКА

tseti
07-24-2011, 21:24
Моята история може да не е за тази тема,но ще ме извините. Историята ми се разправя за ревноста. Моя приятел тотално ме е заклещил в клетка , не ми дава да дишам. Той ми забранява да си пиша с момчета или пък да излизам без негово присъствие , защото си втл1пява че ще направя някоя глупост. А от година и половина сме заедно. Аз не искам така да стоят нещата просто ще се задуша. Моля ви помогнете ми ! Благодаря предварително <3

antifashionshit
07-24-2011, 21:26
ама директно го зарязвай.

Dollystar
07-24-2011, 21:34
Как може година и половина да си го търпяла и сега да си стигнала до тоя извод.. Още от самото начало е трябвало да предприемеш нещо, вече си си го научила така! :)

rebeccaa
07-24-2011, 21:39
ЧШШШШШШШ , ЧАКАЙ БЕ ? И ти си човек и ти се нуждаеш от свобода нали ?

tseti
07-24-2011, 22:01
Незнам вече какво да правя. Имах добър приятел и с него ми забрани да излизам защото бил (момче) Не искам да го губя, защото го обичам, много съм объркана спрямо за приятеля ми. Искам ваши съвети... Няма ли начин да му променя отношението спрямо мен .. и да си останем пак заедно... просто не издържам така ..това е объркващо

frozendeath
07-24-2011, 22:51
Кажи му, че няма да му търпиш глупостите и изблиците на ревност. Ти си човек, имаш си приятели и имаш нужда да си общуваш с тях. Това, че той е абсолютно несигурен в себе си е негов проблем. Той няма право да ти казва с кого да се виждаш и с кого не. А ти не знам как си го търпяла година и половина.
А, между другото, той сигурно си излиза с неговите приятелки, нали? Пробвай и ти да му забраниш с тях, да види как се чувстваш.

fenkaaa
07-25-2011, 06:33
Ooo повярвай,щом за година и половина не се е променил.. с думи няма да стане.. и аз опитвах с думи с какво ли не,но не ме слуша и си знае неговата.Сега използвам това,че ходи на работа и имам време и за себе си :D Иначе и аз съм като теб.. прекалено много го обичам,за да го зарежа заради това.. просто се опитвам да го науча,че няма да стане неговата и това е ! ;) ;д

BloodRunsCold
07-25-2011, 06:41
Добре, не сте ли говорили по този въпрос? Та този човек е в болестно състояние и не е правилно... Явно има голям проблем със самочвуствието. Моят съвет е да поговорите ама наистина сериозно, не за 5 минути да кажете - оке, оке и на същото дере(Д)же да сте... ако не... малко ще е кофти, защото ако продължава така с години? Какво правим тогава? Въпрос на време ще е да му кипне на някой от вас двамата, а ти сега като "роба" си просто бомба със закаснител.

kriogenx
07-25-2011, 07:07
МИ овори с него де кажи му това което си написала , че ти трябва свобода и виж той какво ще каже

Priceless
07-25-2011, 07:09
Ooo повярвай,щом за година и половина не се е променил.. с думи няма да стане.. и аз опитвах с думи с какво ли не,но не ме слуша и си знае неговата.Сега използвам това,че ходи на работа и имам време и за себе си :D Иначе и аз съм като теб.. прекалено много го обичам,за да го зарежа заради това.. просто се опитвам да го науча,че няма да стане неговата и това е ! ;) ;д

И аз се възползвам от работата му 8-)

iiordanova
07-25-2011, 07:11
Щом досега не се е променил,няма и да го направи.
Или говори на дълго и широко с него.
Или си прави каквото искаш,пък той да се примири с тази ревност.

beb4yy
07-25-2011, 08:06
Как не са ти изстинали чувствата бе момиче ! Тези забрани биха убили всичко в мен ! Поговори с него кажи че не ти е приятно ако не иска да те разбере тогава майната му какво се занимаваш ? :)

tseti
07-25-2011, 19:07

ние сме заедно от година и половина ,но от няколко месеца ми прави такива номера...
:?

kwadratnaYbik0lkaMissKiss
07-25-2011, 19:12
КАЖИ МУ ЧЕ Е ТЪПАК С ТЪПАК :? КАК ШЕ ТИ ЗАБРАНЯВА ЛЕЛЕЕЕЕ КАКЪВ ЧОВЕК МИ МОЯТ СЪВЕТ Е ЗАРЕЖИ ГО ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ С ТАКЪВ ТЪПАК ОЛИГОФРЕНЯК 8) :oops: :P УСПЕХ :-) :smt001 :smt020 :smt002 :smt026 :smt024 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

xBadxApple
07-25-2011, 19:13
Аз не знам как търпите такива ограничения, сериозно...

tseti
07-25-2011, 20:00
Аз не знам как търпите такива ограничения, сериозно...
когато обичаш много даден човек така се случва .. .а на вас не ви пука не ибавате

xBadxApple
07-25-2011, 20:16
Глупости, това не е до пол, а до психика и нагласа.

И 'пукането' яко ограничаване на свободата на другия ли е? Тоя тип възприемане на другия като частна собственост е точно анти-любов, защото включва липса на доверие, липса на комуникация и какво ли не.

Ето ти отговора на мнението ми за тази 'любов'. :)

SeXyMaCka
07-25-2011, 20:22
Била съм в подобна ситуация с един бивш кретен ( не толкова зле като при теб, но подобно ) при мене изхода беше като го зарязах. Просто ми писна да ме ограничава и след поредната изневяра ( 3та поред ) ми кипна дигнах му един як скандал и го зарязах ( бяхме заедно близо 2 години ). След толкова много време нямаш шанс с думи и разговори да промениш нещо. Най-добре го зарязвай и си живей живота пълноценно - свободна! Не е последният мъж на земята!

Hilary_
07-25-2011, 20:29
Кажи го това на него, а ако няма промяна се замисли какво правиш още с него? .. :?