View Full Version : Идеалното момче/момиче.
xch0colattegiirlxx
07-25-2011, 13:47
Как трябва да изглежда и какви качества трябва да притежава идеалното за вас момче/момиче? :)
vas4e3to0
07-25-2011, 13:48
За мен е достатъчно да е мил и симпатичен. Останалото е без значение. :)
колкото по-богата, толкова по-грозна може да бъде 8)
SisiStrange
07-25-2011, 13:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=416995
BloodRunsCold
07-25-2011, 13:50
Да е моето момиче :)
SisiStrange
07-25-2011, 13:51
Да е моето момиче :)
Това беше готино. \:D/
LambOfGod
07-25-2011, 14:11
Да изпуска огън през гъза си и да има кунджунджер
tanch3t093
07-25-2011, 14:26
Да е мил, да ме уважава и да си пасваме като характери. Мисля, че това е най-важното.
SeXyMaCka
07-25-2011, 14:28
Идеални хора няма! Всеки има дъски за дялане. На мен ми стига само човека до мен да ме обича и подкрепя.
трябва да има някаква суперсила иначе ще ни е тъпо :(
cigarettekisses
07-25-2011, 15:14
да не е простак,да е умен,да ме уважава,да е себе си..най-вече.
иначе ..различно.
трябва да има някаква суперсила иначе ще ни е тъпо :(нещо като blackzilla ли ? :D
annonimnna
07-25-2011, 15:17
Да е красив, забавен, умен... Да умее да разговаря, а не да мълчи като пукъл когато е с мен :D и най-вече да ме обича истински :)
MissArrogance
07-25-2011, 15:57
Умен, мъжествен, предизвикателен, интересен, чаровен, самоуверен и да знае какво иска, и как да го получи.
againstyou
07-25-2011, 15:59
Да е честен,мамка му.Омръзна ми от фалшиви хора.
BloodRunsCold
07-25-2011, 16:19
Хвани си за гадже Българ... по-честен от него НЕМА!
Да им 3 очи 4 крака 5 ръце и да няма уста. :-o
elizabethg
07-25-2011, 21:37
Според мен не съществува такова нещо като Идеално момче/момиче. :P
да е див.. да можем да си говорим за всичко.. искам да намеря моето момче.. :)
againstyou
07-26-2011, 00:25
Хвани си за гадже Българ... по-честен от него НЕМА!
:D Ще го имам в предвид.
everythingisrelative
07-26-2011, 01:39
да може да ляти
ivcheto0o
07-26-2011, 02:19
Идеални хора няма.Пък и аз нямам кой знае какви претенции-не държа да е красив,просто симпатичен(все пак да прилича на човек :D ),много добра хигиена,да се облича добре (достатъчно е да е с чисти дрехи и да не ходи винаги с еднакви)...за характера да е интересен,да можем да приказваме на всякакви теми,да е искрен,да не се прави на интересен,малко луд,хем добър,хем на моменти леко лош...ахх а още си мисля че не съм с високи критерии 8-)
Kobayashi
07-30-2011, 22:37
хехе,аз го срещнах...беше мил,сладък,с хубава усмивка,с хубав глас и перфектен английски. :D
LambOfGod
07-30-2011, 22:51
бля-бля и перфектен английски. :D
Да може в спалнята да си играете на "Английският пациент"..
ScarlettS
07-30-2011, 22:54
Аз стигнах до извода, че поне при мен винаги зависи от самия човек, излизала съм момчета, които са пълни противоположности и във всеки съм харесвала различни неща. Явно няма определена комбинация от качества или определн тип момче, което винаги да харесвам, пък и така е по - интересно :D
Requisition
07-30-2011, 23:22
Красива, умна, усмихната, добра... ;)
cigarettekisses
07-30-2011, 23:31
различно,понеже нямам 'тип.'
най-вече трябва да е мил,възпитан,чаровен,умен..
+ e ако има нещо,което го отличава от другите..и да има собствено мнение и виждания.
Стига ми да ме прави щастлива . Другото е екстра :)
bub0linna
07-31-2011, 21:12
И аз съм на това мнение...въпреки че няма да откажа на принца на белия кон :D :D :D
И аз съм на това мнение...въпреки че няма да откажа на принца на белия кон :D :D :D
Ще има да го чакаш 8-)
Красива, умна, усмихната, добра... ;)
bub0linna
07-31-2011, 21:29
Ще има да го чакаш 8-)
:D :D Е дано не е много :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
TVDQueen
07-31-2011, 21:34
Ако го обичам наистина..ами тогава каквото и да прави на мен ще ми изглежда перфектно, така че.Ако имам чуства към някой няма да ми пука дали е рус или кестеняв и т.н. А относно характера, просто да не е сдухан или да се държи като най-големият пич. :-o
Да е много красив, висок, строен, с холивудска усмивка, мнооого богат, с най-хубавата къща и най-хубавите коли, да е умен, да добър в леглото, да ме разбира, да не ми изневерява, да не ме лъже, да може да готви, да чисти, да пере, да гледа децата, да сменя памперси, да ме води на почивки с яхти... 8)
Righteousness
07-31-2011, 23:42
То приемливи няма, ти перфектни търсиш :)
Свясно момиче нема! Айде псувайте ме ся :D
да има синя коса и руси очи <3
квадратната глава е бонус
Такова нещо като идеален човек...няма.
Но по темата:симпатичен,висок,ин елигентен,креативен,може би се надявам на човек ,който се занимава с изкуство.Стига ми да е мил и страстен,да обича музиката ^^. :smt007
Идеални хора няма.. а и като дойде любовта не пита дали той/тя/ отговаря на стандартите ти.. на теб просто ти се подкосяват краката :)
Мисли, мислих, мислих.. и реших, че на мен ми стига само да е по-висок от мен и да има чувство за хумор. С всичко друго мога да направя компромис, но с тези две неща - никога.
scandalousLady
08-01-2011, 08:45
Симпатичен,забавен,да можем да си говорим за всичко,да ме разбира,да ме подкрепя в трудни моменти,да не лъже ^^ любовта все пак е и приятелство не само физически действия
мръсница в леглото, домакиня в кухнята 8-)
за всичко друго си имам приятели :D
Симпатична, синеока брюнетка, не прекалено слаба - нормални килца, добра домакиня, немързелива, с характер - това ми стига, на другото ще я науча :P
Търси се ^^
ArchilonShadowheart
08-01-2011, 11:14
Симпатична, синеока брюнетка, не прекалено слаба - нормални килца, добра домакиня, немързелива, с характер - това ми стига, на другото ще я науча :P
Търси се ^^
Пич, желая ти късмет ! :razz:
TVDQueen
08-01-2011, 12:39
Търси се ^^
Ще има да търсиииш :?
sladkishka95
08-01-2011, 12:49
Да е симпатичен, мил, да знае как да ме впечатли, да ме уважава, да е висок и не слаб, но не и прекалено мускулест.
Трябва да ме привлича неизбежно много. Толкова много, че да имам чувството, че освен него няма никой друг, дори когато има 100 000 души наоколо. Да грабва вниманието ми винаги на всяка тема, но не да ме мачка като мнение и да не ме чува.
Трябва да е жив отвътре. Да притежава онзи блясък в очите, който кара и мен да се чувствам жива, да горя заедно с него.
Трябва да има мечти и да се бори за тях с цената на всичко, защото това значи прекалено много неща.
И трябва да имам чувството ,че ме иска ..., както аз искам него.
да е пълна противоположност на Бийбър.. :D това е.. 8)
Идеалният мъж не пие, не пуши, не ходи по жени и не съществува...
:D :D :D
Като цяло идеалът ми за мъж е малко идиличен- на вид тъмен, зеленоок, среден на ръст, широкоплещест, сексапилен; като характер-умен, забавен, с чувство за хумор, да споделя моите интереси, да ме подкрепя, да е добър в кревата и по възможност да говори испански :-D Такъв екземпляр не се и надявам да намеря, затова се утешавам с някви подобия... :D
Знам ли... важното е да усещаш, че човека до теб си е твоя човек... :)
Такова животно,като идеален мъж/жена не се е родило още.
Идеалният мъж не пие, не пуши, не ходи по жени и не съществува...
:D :D :D
Като цяло идеалът ми за мъж е малко идиличен- на вид тъмен, зеленоок, среден на ръст, широкоплещест, сексапилен; като характер-умен, забавен, с чувство за хумор, да споделя моите интереси, да ме подкрепя, да е добър в кревата и по възможност да говори испански :-D Такъв екземпляр не се и надявам да намеря, затова се утешавам с някви подобия... :D
Знам ли... важното е да усещаш, че човека до теб си е твоя човек... :)
тцтц, край край...
Идеална жена няма. Като положителни неща, освен очевидните и баналните качества, трябва да й стиска, да е смела, да знае как да поддържа химията и да може във времето да направи така, че да продължавам да я искам. Друго много важно нещо е да не е просто още едно копие на матрицата, произвеждаща средностатистически тъпи и обикновени жени, а да има нещо в нея, което да ми направи силно впечатление, че да я искам и да я запомня. Да може да внесе нещо в живота ми, което да ми помогне в развитието ми като човек, личност, характер.
Хармонията е важна.
Разбира се, ако не ме кефи на външност, тва горното изгаря.
едит: И да се е'бе кат животно.
Много ли искам?
FleurDeLys
08-03-2011, 09:00
Моля ти се ..Ти ме описа с две думи :oops: :oops: :oops:
Търси се ^^
Ще има да търсиииш :?
Аз отговарям на описанието , колкото и не скромно да звучи , само , че съм със синьо-зелени очи ;д
RealGangsta
08-03-2011, 20:57
180 см, 50 кила, с дупе като детско барабанче и да готви вкусна помия 8)
да ме бие на цс ..
и да може да цъка wow 8)
Идеал.. хм, че това е моето момче ! Той е мил и същевременно груб ( но не фичизески :D ) достатъчно умен за да знае кой е пътя към мечтите му.. достатъчно амбициозен да ги преследва.. Достатъчно търпелив към моите претенции :D и най-важното --- Обича ме ! въпреки всички мои недостатъци, както и аз него въпреки неговите ! :smt007
mrazqkindergarten
08-04-2011, 10:51
перфектен английски. :D
По-голяма глупост не бях чела... Намерила си за кое да се хванеш. :?
А по темата:Идеални хора няма.На този етап ми е достатъчно някой, за когото съм сигурна, че ме обича, че държи на мен.Искам да ме прави щастлива и да си личи, че е сериозен, мил, добър... От голямо значение е и какво има в главата (:D) и предпочитам да е срамежлив... Сега тия екстри с пиенето и пушенето ги искам, ама нещо не става... Иначе познавам момчета, които не пушат например, но не съм влюбена в тях. :D Тва вече е просто допълнение, ако ми пука за човека, ще ме интересува и здравето му.
kriogenx
08-04-2011, 11:26
стига да е умна и да ми е симпатична друго не искам
Боже,всички се изкарахте едни..''да е мил..''А ако е ебати и грозила,какво ще го правите? :D
Хмм..идеалния мъж си го представям като едър,стегнат и мусколест,но не прекалено,като те прегърне да се чувстваш..защщитена,а не по-дебела от него :D Ии..да има голямо..мъжество 8-)
По характер трябва да е добричък,но да не ми дава да му се качвам на главата,да може да ме търпи и да прави компромиси.Ии да може да се грижи за семейство ,разбира се, това е изключително важно.
ако тръпката я няма, дори да е най - красивия и богат мъж, не мерси. а ако не съм влюбена в никого - тогаа няма да откажа стегнат мъж с красиво лице, поддържан, забавен, умен, БОГАТ и да ме уважава :)
IncendiaSanctus
08-04-2011, 15:02
За мен... перфектното момиче трябва да отговаря на много характеристики.
1. Да е привлекателна, като това включва :
Да има хубаво лице ( тук е малко общо, но да ми харесва ! )
Красиви очи
Дълга коса ( или къса, зависи xD ) и да не е руса.
Хубаво тяло ( !!! )
2. Да има за какво да си говоря с нея , най-различни теми, общи интереси, да е интелигентна.
3. Да обича секс xD
4. Да е тя : http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/47344_1481254124747_1635641895_1179222_5382434_n.j pg
mArMaLaDkA
08-04-2011, 17:01
глух, сляп и глупав, и по възможност, да няма никакви живи роднини. 8-)
kriogenx
08-04-2011, 18:55
глух, сляп и глупав, и по възможност, да няма никакви живи роднини. 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
глух, сляп и глупав, и по възможност, да няма никакви живи роднини. 8-)
Май пропусна ням
:lol:
tonito97
08-04-2011, 19:53
да е мил,да си пасваме по характер и да ме уважава...ии ако може след всичките тези неща да е и хубав...ама май такъв няма да намеря :D :D :oops:
Moderatorius
08-04-2011, 19:54
Като мойто, ма да е мъъъъъъъъъъъъъничко по-сериозен и да не лъже толкоз. :D
забавен,мил,с прилична външност
vakanciqta
08-05-2011, 13:01
Не по-голям от мен (най-много 3 години) . Да е задължително с кафява коса , кафеви очи . Да е прилична зодия (стрелец , риби , лъв) , да не пуши , да не пие . Да е висок поне 1.75 и да е слаб да няма много мусколи но все пак да има някакви . Парите не са от значение. Да е от ЦСКА , да слуша Поп-фолк , да има мил глас . Характер - добър , мил но и забавен :) + Перфектен поне един език , да не яде много месо (защото аз мразя ) , да обича змии (аз ги обожавам) и май е това . Е какво не са чак толкова много .. :)
vakanciqta
08-06-2011, 17:26
up !
anonymous708973
08-06-2011, 17:44
Не по-голям от мен (най-много 3 години) . Да е задължително с кафява коса , кафеви очи . Да е прилична зодия (стрелец , риби , лъв) , да не пуши , да не пие . Да е висок поне 1.75 и да е слаб да няма много мусколи но все пак да има някакви . Парите не са от значение. Да е от ЦСКА , да слуша Поп-фолк , да има мил глас . Характер - добър , мил но и забавен :) + Перфектен поне един език , да не яде много месо (защото аз мразя ) , да обича змии (аз ги обожавам) и май е това . Е какво не са чак толкова много .. :)
На 13 ли си?
Като ти дойде някой истински мъж, няма да ти пука дали е от ЦСКА или е заклет левскар, колко е висок, дали е "прилична" зодия или дали, за Бога, яде месо!
Пф, и аз имам един папирус критерии, ама поне моите не са нелепи!
BumpyRide
08-06-2011, 18:02
Идеал.. хм, че това е моето момче ! Той е мил и същевременно груб ( но не фичизески :D ) достатъчно умен за да знае кой е пътя към мечтите му.. достатъчно амбициозен да ги преследва.. Достатъчно търпелив към моите претенции :D и най-важното --- Обича ме ! въпреки всички мои недостатъци, както и аз него въпреки неговите ! :smt007
Мхм. И за мен идеалното момче е това, което е до мене и е точно такъв ^ :)
аз съм идеалното момче :)
GoInsane
08-06-2011, 18:49
Идеално момче/момиче няма! Идеалнта половинка е тази които запълва празнотата която всеки има в своето сърце! Така че се чувстваш силен готов да преодолееш всеки проблем в живота и също те прави по добър във всичко което правиш!
:)
Colouring
08-06-2011, 20:49
Айде и аз да не казвам,че идеални хора няма,но си е самата истина.
Да е добър,грижовен и да ме обича.Да го раздава леко лошо момче,но да не прекалява.Да има чувство за хумор.Да е интелигентен.Да има собствено мнение и да си го отстоява,но да не е прекалено инатлив.Да е леко романтичен.Да държи на мен ида ми има доверие(което разбира се се изгража постепенно).
Външният вид е на втори план,но ако трябва да си го представям,то ще е така:Висок поне 180,не много мускулест,но не и хилав-с нормално оформено тяло,кестенява коса,кафеви или пъстри очи,хубави ръце и чаровна усмивка.
Някой,отговарящ на критериите? 8-)
leadyflame
08-06-2011, 20:51
Трябва да има голям жезъл!
Verminaard
08-06-2011, 21:01
Така,да видим...да е мрачен и зъл индивид.Да може да плюе отрова по всичко де що мърда по планетата.Да е ескперт по режещия сарказъм и смазваща ирония.Да носи кубинки и да може да ги изпозлва.Да има извратено чувство за хумор,тенденции на садизъм и социопатия.Да има ниска поносимост към светлина и,за предпочитане,да спи през деня.Да обича да се спукваме от бой от време на време само заради идеята за кърваво насилие.Високо ниво на интелигентност,грамотност и обща култира са задължителни.Също така и крайно десни политически виждания.С други думи - да е копие на мене по параметри.
Ако някоя отговаря на горепосочените критерии да пише.Замислил съм една дяволия и ми трябват отровни хора.
extreme16
08-21-2011, 07:46
Да е лош, леко арогантен, да обича да ме дразни, защото аз обичам да дразня хората. Както се спомена по горе "Да е експерт по режещия сарказъм и смазваща ирония". Мрачен тип, който никога да не ми омръзва. Задължително да е умен и винаги да знае как да действа в различни ситуации. Когато се караме да си крещим в лицата, колко много се мразим, да се гледаме с омразен и убийствен поглед, а в следващия момент да се целуваме много страстно. ДА съм единствената за него ии да е готов да направи всичко за мен, дори и да убие :д. Не искам някакъв тъп романтик. Да е грубиян, да има чувство за хумор, в което през повечето време да обижда мен. Да си отмъщаваме често по някакъв циничен, но забавен начин :д. Да има як стил, да слушаме еднакъв стил музика (hip-hop,rap, r&b, d&b, dubstep, rock може и metal), да играе баскет, да е екстремен тип, да си пада по хип-хоп танците, да кара колело, спортна натура :д и тн...
Забравих... да е много красив и да е различен, да има някво различно излъчване. ДА ме разбира и винаги изслушва, подкрепя, познава и да ме приема такава, каквато съм. Пф.. за сега е тва, ако някой отговаря на описанието, в което лично се съмнявам, да пише, хах . Ааа да.. и вечно да се предизвикваме.
ValLoveYa
08-21-2011, 08:44
Идеално момче/момиче няма! Идеалнта половинка е тази които запълва празнотата която всеки има в своето сърце! Така че се чувстваш силен готов да преодолееш всеки проблем в живота и също те прави по добър във всичко което правиш!
:)
На същото мнение съм
GrippingBosh
08-21-2011, 11:00
Да има много търпение ,да ме уважава ,да има акъл ,ако е и симпатичен....ама такова животно нема... :lol:
Uncontrollable
08-21-2011, 12:56
То да имаше идеален човек....... 8-)
За мен идеалното е в недостатъците.
LeprikonA
08-21-2011, 13:20
най-вече да ме обича.. ако го има това всичко друго все ще се нареди някак :)
wutthefuck
08-21-2011, 14:03
Да не търси в мен
"Умен, мъжествен, предизвикателен, интересен, чаровен, самоуверен и да знае какво иска, и как да го получи." 8-)
както и "погледа му да крещи ...." :-x !
vesko555
08-21-2011, 15:24
Вече съм го намерил ;) За да е перфектно трябва да бъде просто себе си :)
powerman
08-23-2011, 15:40
Перфектни хора няма според мен противоположните хора се привличат до известна степен ,но идеалното момиче според мен е умната,красивата и трудната.... един човек ми каза преди време един лаф за жените : "перфектната жена" трябва да бъде 1.добра майка 2.златна домакиня 3.ку*ка в леглото. това е малко пресилено ,но има капчица истина :) Предпочитам момичета ,които си падат по адреналина това и на мен ми допада и мисля ,че ще си правим кефааааа взаимно 8)
bubblef93
08-23-2011, 15:43
идеален човек няма
има само половинка която те допълва
п.п.за мое щастие аз я намерих ^^
MagicSmiles23
08-23-2011, 17:31
За мен идеалното е в недостатъците.
circlesquare
08-23-2011, 18:01
НЯМА такова животно!! ;)
Audiophile
08-26-2011, 14:51
интелигента, да може да се говори с нея на много теми, целеустремена, мечтателка, да НЕ се самоизтъква постоянно, перверзна и да ми харесва на външен вид
ако има такива девойки, да се обаждат
8)
extreme16
08-27-2011, 07:28
Перфектни хора няма според мен противоположните хора се привличат до известна степен
Това не е вярно, точно различията разделят хората, след време.
Нямам си идеал за момиче...
LiveToWin
09-04-2011, 08:44
Най най най-важното е да не е една от милионите кифли коит са плъзнали по супермаркетите ама без шоколад дет са... Трябва задължително да е умна , макар , че повечето момчета се плашат от това... слабите момчета! Характер,но не толкова силен! Вътрешна и външна красота. И да държи на мен. Това е най-важното!
Me4encety
09-04-2011, 09:28
Еми най-важното е да не се държи като някой тъпанар.Да е мил,грижовен,забавен,с топла усмивка,да не иска само секс и да е чаровен.И вече се сещам за едно такова момче. :oops:
Няма идеални хора.Стига да има чувство за хумор, хубава усмивка,приличен умствен капацитет и да знае как да се държи, всичко друго се преживява. :D
За мен това момче трябва да ме обича такава каквато съм,да си имаме взаимно доверие,да е мил и да се грижи за мене,когато имам нужда от помощ да ми помага и да търпи настроенията ми,мисля че това е напълно достатъчно. :smt057
НекЪф пълен уруд тряа да е кЪт мене :Д амИ аз по принцип си тЪрся жИна с трактор 8) :lol: :lol:
интелигента, да може да се говори с нея на много теми, целеустремена, мечтателка, да НЕ се самоизтъква постоянно, перверзна и да ми харесва на външен вид
Говорим на 1 език. Като цяло е това.. Да ми ВЯРВА, и да ме харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ !
sladichko
09-04-2011, 19:27
Кафевичка коса..кафевички очи..да си приличаме..миличко момче..което да знае какво искам..и да не се влияе от мнението на останалите толкова много..
Но всъщност има ли смисъл да се описва човек, който за нас е идеал..да..хубаво е да се намери някой такъв човек..но да е перфектен..може би бихме се чувствали леко недостойни до такъв човек..но вече зависи от самия човек и неговите качества ( и на двамата ) :P :P :smt008 :) :) :wink:
Инче темичката е сладка..(sun)