View Full Version : Въпрос към момичетата :)
Днес нещо стана на въпрос с едни приятели и реших да ви питам и вас.
Например се разхождате приятелка и 2 момчета идват и ви заговарят , като предварително не се познавате , какво ще си помислите ? И как предпочитате да ви заговорят ... с здрасти аз съм и т.н. или с някой от изтърканите лафове като, не се ли познаваме и тем подобни ...
Не ме съдете просто ми е интересно, защото като ги гледам са гола вода и ако мога да им помогна с нещо :)
Не , не биха ми харесали клишираните фрази.
cinderella_gugutka
07-25-2011, 20:56
ако момчетата ни допаднат ще ни е приятно
elizabethg
07-25-2011, 21:05
Мен би ми харесало нещо от рода: "Як потник,искаш ли да си ги сменим?" :D Нещо масалско примерно,да пада майтап! :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
Priceless
07-25-2011, 21:10
Е, дай им съвет, бе. Нали ТЕ са кръгла нула. Толкова ли е срамно да попиташ от твое име ? Не хапем, бе. Само по поискване.
По темата: Твърдо против заучените и клишираните фази съм.
ShtrudeL
07-25-2011, 21:28
Бих се впечатлила от откачено запознанство.
Например ако някой дойде до мен (седне до мен или както си вървя започне да върви до мен) и започне да ми говори все едно се познаваме от години...
Или изкочи от някъде и ме гушне. /т'ва ного би ме зарадвало бтв/
Или застане пред мен мирно и мега ухилено/наперено и самоуверено и идиотски без да каже думичка.
хмм илиии ако ми говори идиотски на Вие /мадам, госпожице, милейди/ мхахах ^__
Ебати якото, защо не ми се случват такива неща по-често? ^__
Например ако някой дойде до мен (седне до мен или както си вървя започне да върви до мен) и започне да ми говори все едно се познаваме от години...
Или застане пред мен мирно и мега ухилено/наперено и самоуверено и идиотски без да каже думичка.
++ :-D
JuStElly
07-25-2011, 21:32
На мен пък ми харесват клишираните фрази.. сладки са ;дд
амии ако момчетата изгеждат пичовее бих почнала да сее ебавам, защото съм си такава.. мога да сии говоря с всеки.. акоо почнат да се правят на оборотни биха ме издразнили.. иначее нямам против да се запозная :)
Е, дай им съвет, бе. Нали ТЕ са кръгла нула. Толкова ли е срамно да попиташ от твое име ?
И аз именно това си помислих
Иначе аз не си падам по подобни запознанства - но ако ми хареса момчето, ще е, защото изглежда естествено и непринудено, а не
"Опа, загубих си номера.. може ли да взема твоя? 8) "
cigarettekisses
07-25-2011, 22:51
просто да се представят..
няма да ми направи особено впечатление,че идват да се запознаем.
againstyou
07-26-2011, 00:26
Приятно ни става,че някой ни обръща внимание.
everythingisrelative
07-26-2011, 01:38
:-) това да се чува
ivcheto0o
07-26-2011, 01:56
Зависи от момчетата,дали са симпатични,възпитани и от тона с който заговарят.Клишираните фрази предизвикват смях и подигравка в повечето момичета.Едно обикновено "Здравей,аз съм..." става.
SisiStrange
07-26-2011, 04:10
Мен клишираните фрази ми звучат отчаяно. Освен това идиота, който ги използва обикновено вади някакъв загадъчен поглед като от вампирски филм. Как да не се разхили човек?
MaLkaTa_LaDy
07-26-2011, 04:19
Чесно казано, запознанстното на улицата никога няма да го приема насериозно. Съответно може да си говорим глупости и да си убиваме свободното време, ама по-нататъчен контакт едва ли ще има. Та в такъв случай предпочитам да започне с нещо тъпо, но смешно.
IAmTheRealMe
07-26-2011, 05:44
Яка идейка,но аз не бих предпочела гушкането :D
vas4e3to0
07-26-2011, 09:46
Мен клишираните фрази ми звучат отчаяно. Освен това идиота, който ги използва обикновено вади някакъв загадъчен поглед като от вампирски филм. Как да не се разхили човек?
А, точно! :D
Ако са готини - няма значение как ще ни заговорят. Ако не са ... - също де. 8-)
sian4eto
07-26-2011, 12:51
Ми бих се изкефила на едно "Здрасти аз съм Гошо".
BlueGirl
07-26-2011, 13:10
Не бих се впечатлила от наизустени фрази.Предпочитам нещо спонтанно.
panteragirl
07-26-2011, 13:43
ами ако две момчета ме спрат ше е готино ако първо направят комплимент и после попитат за имената ни разменим си телефоните или направо отидем на кафе или се разходим в парка бих се впечатлила от подхода им и поведението им и един савет момчета не прекалявайте със сексуалните намеци..отпоснете се и предразположете момичето за да иска отново да в исрешне.. ;)
againstyou
07-26-2011, 16:02
++ :-D
Mishoka93
07-27-2011, 13:18
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Хауc
Ми бих се изкефила на едно "Здрасти аз съм Гошо".
MissArrogance
07-27-2011, 17:51
Не бих се впечатлила от наизустени фрази.Предпочитам нещо спонтанно.
OnlyMeAndYou
07-28-2011, 06:09
Клишетата са си клишета. :-D На мен лично ми е яко, ако каже някоя изтъркана фраза веднъж, стига да не съм я чула един милион пъти преди това и да го каже на базик. Добър начин и двамата да се посмеем и да се заговорим, вместо да ми препречи пътя, да хвърли поглед стил "наемен убиец" и да изръси "Аз съм*****. А ти си.....?" :D Ако говори с нормален тон и не нахалства, предпочитам просто да се представи.
autumn666
07-28-2011, 08:32
+1 ^^
Ем какво да си помисля? .. че са доста смели може би? 8-)
Рядко бих ги взела на сериозно и варианта да им обърна внимание е определено с "Здрасти, може ли да се запознаем?" .. или нещо такова, а не клишенца .. ;)
XTREMEFREERIDE
07-28-2011, 09:01
Бих се изкефила на нещо лапешко и дори може би леко идиотско. Примерно както си ходя някой да изскочи и да ми пъхне някакво цвете зад ухото, да се усмихне и да напише номера си на ръката ми. Примерно.
8-)
Мен клишираните фрази ми звучат отчаяно. Освен това идиота, който ги използва обикновено вади някакъв загадъчен поглед като от вампирски филм. Как да не се разхили човек? "Имаш ли си гадже?" "Не " "Ее, такова хубаво момиче пък да си няма.. " Много ме дразни това.. а все повече го употребявате. На мен би ми станало приятно първо да се запознаем и после да си говорим общи приказки и както някой преди мен беше казал все едно се познаваме отдавна.