View Full Version : Помогнете ми!!!
klarinda
07-26-2011, 09:24
Здравейте:) Не видях подобна тема и за това направих нова.Та по въпроса:Момиче съм на 14 години,163см висока и тежа около 44 килограма с една дума слаба съм:))Скоро съм поканена на сватба и преди седмица си купих рокля,но след като се прибрах и я поогледах открих че въпреки хубавия модел тя ми стои ужасно:Х:Х:Х Отпуснала съм много малки паласки,едва се забелязват и бедрата ми са понаедряли....Имам нужда от съвети как да ги стопя,защото сватбата е след 3 месеца....Моля ви помагайте:)))
marin4itu
07-26-2011, 09:47
Според мен си достатъчно слаба, че да отслабваш още. Сигурна ли си, че не си внушаваш?
titinkaa
07-26-2011, 09:54
Достатъчно слаба си,за да правиш диети.За 3 месеца можеш да се стегнеш,тичай и ходи на фитнес.
спортувай и ще дръпнеш бързо,няма нужда от диети .
Само аз ли мисля,че все пак може да има нужда да отслабне наистина?Аз съм почти същите мерки,но съм на 17 и тва че е 44 килограма не означава,че няма нужда да тренира някоя част от тялото си.Все пак на всеки му седят по различен начин килограмите. :-o
За 3 месеца имаш достатъчно време.Трябва не толкова да отслабнеш,колкото да стегнеш тялото си.Ходи на фитнес ,тичай..като цяло спортувай.Не прави никакви диети,просто не прекалява с яденето докато спортуваш и така.
ledenakrasota
07-26-2011, 10:42
Не трябва да отслабваш! 1,64 и 44 кг просто си представям колко си кьощава :shock: :shock: :shock: :shock:
За този ръст границата в теглото е 50-64 кг. :) Просто се захвани да правиш 2-3 пъти седмично някаква програма или ходи на танци. И без това си слаба. Няма как да махнеш нещо. Просто трябва да изгориш по-упоритите масти възглавнички. Имаш достатъчно време без да си даваш зор. :)
klarinda
07-26-2011, 11:14
Благодаря на всички за бързите отговори:)))
Ще пиша как се развиват нещата.
Яж си нормално и спортувай по-често :)
pressiana
07-26-2011, 12:19
Не трябва да отслабваш! 1,64 и 44 кг просто си представям колко си кьощава :shock: :shock: :shock: :shock:
За този ръст границата в теглото е 50-64 кг. :)
Да бе, само 64 ще да е.
За ръст 1,64 и 54 килограма си е предостатъчно, кво да говорим за 64. :?
FuckingFreak
07-26-2011, 12:23
^ А пък ти веднага си представи как стоят тези 64 кг нали?! Хайде само да не пускам снимка каква бях станала за малко почти бях изравнила последните 2 цифри на височинага и теглото си и пак не ми личеше, така че по-добре си мълчете.
krokkrok
07-26-2011, 12:31
^ А пък ти веднага си представи как стоят тези 64 кг нали?! Хайде само да не пускам снимка каква бях станала за малко почти бях изравнила последните 2 цифри на височинага и теглото си и пак не ми личеше, така че по-добре си мълчете.
Пък и то се има предвид мускулна маса,а не 64 килограма сланина :shock:
pressiana
07-26-2011, 12:55
то се има предвид мускулна маса,а не 64 килограма сланина :shock:
Е, тогава може, ама обяснявайте малко какво искате да кажете..
И да, на всеки му стоят различно килограмите, рядко обаче се случва да си 165 при 65 килограма и да изглеждаш перфектно /примерно/.
FuckingFreak, това че ти си била така не значи, че всички други са като теб..
Сигурна ли си, че не си внушаваш?
Според мен е по-вероятно да те ти седи добре, понеже си прекалено слаба,а не защото си "наедряла" . С тия кила абсурд!
ledenakrasota
07-26-2011, 15:44
Това е ориентир! Стига сте се вайкали за глупости! От 50 до 64 кг. Като знаете толкова го кажете на учените!
Всеки в кабинета на медицинската сестра в училище може да си погледне таблицата!
Освен това цифрите винаги са приблизителни! А това е просто статистика!
http://prikachi.com/images/69/3616069f.jpg