PDA

View Full Version : Няколко проблема

mackataa
07-26-2011, 10:26
Здравеите искам ви попитам нешо
Значи перди няколко седмици обърнах внимание ,че имам по 2,3 мъхчета на гърдите.
Първо като ги видях се паникюсах,казах на маика ми че имам косми и тя вика абе тва не са косми и мъхчета и каза да си ги махна с пинсета ,така и ще направя
Искам да попитам Дамите в форума..ие имате ли мъхчета по гърдите те са 2,3 но ме дразнят,а попринцип и на ръцете имам но само аз си знам не се виждат тънки са такива едни :D
По краката също,махам си ги до коляното ,но и над коляното също имам :( ...И тук да спомена,че цикъла в началото ми беше нередовен ходех на гнеколог каза да ми да пия Дуфастон и имаше ефект не беше кои знае какъв,но в началото ми идваше през 6 месеца,.нещо ужасно споделихме на личния тъи като сме и приятелски семеиства,но аз тогава бах малка и тои каза ,че ще се оправи ,и че съм малка да ходя по доктори(защото тогава наистиан бях малка)..
И след около година се оправи малко положението ...идваше ми през 2,3 мсеца и след това на доктор и така ,цикъла ми се оправи..Исках да кажа подробно ако някое момиче има подобне проблем да знае..
А за мъхчетата като цяло космите ме дразнят мисля да ги махна но ,първо искам да видя има ли момичета в моето положение и попринцип нормално ли е за краката-над коляното (но не целия крак да ми е в косми,просто няколко косъмчета над коляното) и за гърдите там имам по 2,3 ..

SmilezZz
07-26-2011, 10:29
1. Наистина не бива да се паникьосаш. Щом искаш - махни си ги с пинсета,но ще има болка - но все пак няма да е болка за умиране.
2. Нередовният цикъл почти всяко момиче си го има. Не се притеснявай толкова много.
3. Защо да не е нормално ? А и все пак на колко си ?

CristiaNoAL
07-26-2011, 10:31
аха