View Full Version : пълна каша..
В момента съм с едно момче. Личи си,че той държи на мен, но просто тръпката я няма. Първа съм му и той влага прекалено много чувства, а сме заедно от няколко дена.
Вчера видях бившия си. Момчето, което обичах с цялото си сърце. Когато го видях той ме извика на кафе, но преди това трябваше да мина през библиотеката. Останах сама с най-добрата си приятелка и бях толкова щастлива, че съм го видяла и че ще излизаме, чак от радост се разплаках. С него всичко беше различно, беше като приказка.
Признах пред най-добрия му приятел, че чувствата ми към него не са се променили. Той каза, че и при бившия ми е така..
Не знам какво да правя.. Да избера този,който наистина ме цени и мога винаги да разчитам на него или този,когото аз обичам? Сърцето или разума?
gummybear
07-26-2011, 10:51
този ,когото ти обичаш.
SmilezZz
07-26-2011, 10:53
А защо сте скъсали с бившия си ? Това,че не е извикал на кафе - не е задължително да означава,че иска отново да сте заедно. Сърцето или разума ? Ти сама трябва да избереш. А и сама осъзнаваш,че щом тръпката я няма - не си щастлива.
Разделихме се, защото беше променил държанието си. В началото на връзката ни излизахме нон-стоп, търсеше ме и ми повтаряше, че ме обича (7 месеца преди да тръгнем се харесвахме и определено тръпката я имаше). Страхувах се, че е спрял да ме обича, а когато му казах, че е по-добре да се разделим той отвърна с добре..
vas4e3to0
07-26-2011, 11:05
Според мен трябва да избереш човекът, когото наистина обичаш. Пък ти самата казваш, че не си щастлива със сегашния.
cvetitoyoy
07-26-2011, 11:19
Ами ако бившият ти не се е променил и само ще си загубиш времето и момчето което те харесва ??... :?
sasha_90
07-26-2011, 11:51
Разделихме се, защото беше променил държанието си. В началото на връзката ни излизахме нон-стоп, търсеше ме и ми повтаряше, че ме обича (7 месеца преди да тръгнем се харесвахме и определено тръпката я имаше). Страхувах се, че е спрял да ме обича, а когато му казах, че е по-добре да се разделим той отвърна с добре..
Грешиш,ако си мислиш,че след едно излизане с бившия,всичко ще е наред.Възможно е да търси близост,тъй като е видял,че те губи.Грешка си направила и като си се обвързала с друг,въпреки съществуващата тръпка към бившия.Не се прави така...Редно бе да си сигурна в чувствата си към сегашния и тогава да започваш връзка с него.Горкото момче,ще е поредният човек с разбито сърце.Така е,като не се мисли навреме.
jeezloxxy
07-26-2011, 12:00
Според мен просто още изпитваш чувства към бившия,защото отскоро си с новия.
Не мисля,че бившия ще се е променил,но ако не изпитваш нищо и към новия,и него зарежи.
В крайна сметка аз ти предлагам да изчакаш и,ако все още нямаш чувства към новия,го зарежи.Но не се събирай отново с бившия.
BlueGirl
07-26-2011, 13:32
Лошо си постъпила,като си тръгнала с момче,към което не изпитваш тръпка,но няма да те упреквам,защото съм попадала в подобна ситуация.Колкото и странно да звучи,мисля,че трябва да се откажеш и от двамата.С единия веднъж не ти е потръгнало и едва ли това ще се случи втория път.А другият те обича безрезервно,но ти не отвръщаш на чувствата му и по този начин го залъгваш и го караш да храни напразни надежди.
VaMpiRKaTaaa
07-26-2011, 18:36
чувства
Точно това пречи най-много.
От тях всеки човек много страда.
Каквото стане,да не ти пука.
Не показвай чувствата си.
Не показвай колко си чувствителна.
Всички като те усетят се възползват от това и те нараняват.
Казвам го от личен опит.Много съм патила благодарение на чувствата.
Бъди силна.Не показвай слабостите си и това,че си чувствителна.
Ще патиш много.
Mishoka93
07-27-2011, 13:24
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Хауc
Разбий сърцето на горкото момче, за да разбере що за същества сте жените и да не храни надежди. :?
този ,когото ти обичаш.
+
само ще нараниш накрая другия ако си с него,без да го обичаш ..
xch0colattegiirlxx
07-28-2011, 16:44
Щом не си щастлива със сегашния си приятел е по - добре да скъсаш с него и да тръгнеш с бившия, но имай в предвид, че много ще го нараниш затова бъди деликатна..
elysunny
07-28-2011, 19:07
внимавай само "от двата стола, да не паднеш на земята" как се вика
rebeccaa
07-28-2011, 19:20
Просто послушай сърцето си, а и както казаха останалите това, че бившият ти , ти е казал да излезнете на кафе не значи, че иска пак да сте заедно :) .
DeviL_AsS
07-28-2011, 19:42
Нито единия. Сегашния-не,защото само го залъгваш и ще го нараниш повече,а бившия-не защото щом е трябвало сте скъсали и едва ли ще се промени.
LoveChocolate
07-29-2011, 02:29
този ,когото ти обичаш.
!!!!