View Full Version : Някакви съвети?
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 12:28
Такам..бях поканила братовчедка си на миналия ми рожден ден и тя дойде нали..обаче ми подари едно дребно сърце(а пък аз на нея и бях купила доста по хубав подарък за нейния рожден ден).Леля ми(майка й) щеше да ми даде 10 лв. като допълнение към подаръка, но братовчедка ми от злоба не й даде да ми ги даде :o .И така де.. рождения й ден наближава и приятелките ми казват да й купя някакъф смотан подарък, но аз нямам срам за това и ще ми е много гадно.Мисля да не ходя, но пък няма да е честно, защото тя дойде на моя рожден ден и успя да се наплюска. :o :D Надявам се, че сте ме разбрали.
Е..? Някакви съвети? И ви моля да те отнесете сериозно с темата :)
Благодаря предварително! :-)
Ще ти кажа само едно нещо :) Не е важно , колко е голям подаръка , а че е от сърце ! Преценявай :)
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 12:33
Нейния подарък не беше от сърце повярвай ми!Беше нещо ей така колкото да ми подари нещо да не се изложи :cry: .Познавам я добре.
И така де.. рождения й ден наближава и приятелките ми казват да й купя някакъф смотан подарък, но аз нямам срам за това и ще ми е много гадно.
wtf.
Все едно чувам приказките на някой от втори клас.
Не всеки има възможност да подари нещо голямо, а пък и как разбра, че е забранила на леля ти да ти даде парите?
cvetitoyoy
07-26-2011, 12:45
ами щом си толкова убедена че го е направила от злоба , подари и нищо тъпо за да види как си се почувствала ти . :)
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 12:58
И така де.. рождения й ден наближава и приятелките ми казват да й купя някакъф смотан подарък, но аз нямам срам за това и ще ми е много гадно.
wtf.
Не всеки има възможност да подари нещо голямо, а пък и как разбра, че е забранила на леля ти да ти даде парите?
Тя каза:
- Не няма да й даваш 10-те лв.
и то пред мен..
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 12:59
ами щом си толкова убедена че го е направила от злоба , подари и нищо тъпо за да види как си се почувствала ти . :)
Не мога.. не съм такава :(
zlatit0o
07-26-2011, 13:18
Като не си такава и купи нещо хубаво :?
Не мога да разбера какво искаш?!
Biskfitka
07-26-2011, 13:24
Купи и книга 8-) ама такава скучна,гадна и тъпа...
Сериозно,не ходи ;) при такова отношение от братовчедка ти какъв е смисъла,за едното ядене?! 8-)
wtf.
Тя каза:
- Не няма да й даваш 10-те лв.
и то пред мен..
и майка ѝ не ти ги даде О.о
xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 13:50
Не ми ги даде..
cvetitoyoy
07-26-2011, 13:56
ем.. тогава и купи нещо супер готино и се надявай на следващия ти рожден ден да ти върнат жеста ... :P :)
SmilezZz
07-26-2011, 14:03
Твоето е хем боли,хем сърби.
Хем не искаш да купуваш нещо по-"смотано",хем не искаш да й купиш нещо по-"яко". :? Как искаш да ти помогнем при такъв случай ? Като не искаш да купиш нещо смотано - купи нещо готино и това е.
thegreenzombie
07-26-2011, 14:12
WTF?? ам вие на колко години сте? :shock: ако толкова те дразни, просто не ходи и готово :-o ебати ;х да ви имам драмите 8-) а доколкото знам, жеста е доста по-важен от това колко ще ти е "смотан" подаръка :?
iiordanova
07-26-2011, 19:41
Звучиш ми като детската градина. Хем така,ама пък еди как си,ама не точно... последно? Купи и нещо яко,много важно като тя е злобна. Ти не си,нали?!
Мразя материалистките :?
Била й подарила по-евтин подарък,после казала на майка си да не й дава 10-те лева ...
А и като знаеш,че не се имате за к'во си я поканила?!За да имаш повече подаръци ли?!
Тъпа работа ... Лапешка работа ...