View Full Version : Не знам как да реагирам и какво да направя.
Здравейте.
Имам следния проблем.
Харесвам едно момиче, което.. малко е асоциален тип и не говори много, страни от хората и т.н.
Когато стане въпрос за взаимоотношенията НИ тя избягва темата.
Аз и казах директно в очите, че я искам и че ме интересува.
Тя каза също, че и харесвам, но за момента нищо не можело да стане.
Когато се приближа към нея, или просто я докосвам, не се дърпа.
Не обича да отговаря на въпросите ми. Когато я питам "Ти мислиш ли си за мен" .., или "Ти какво си помисли онзи път" ми отговаря винаги с един и същ отговор: "Няма да ти отговоря на въпроса"
Днес ми каза, че си имала приятел, а после ми писа смс, че се била шегувала с целувка накрая.
Какво мислите, че има или няма към мен и как да процедирам нататък?
По принцип тя е доста мълчалива, а аз съм точно обратното.. дали това трябва да променя? И дали трябва да правя това, което искам без да я питам.. ти искаш ли това, ти искаш ли онова..?
Благодаря предварително за коментарите.
Може би не трябва да я питаш постоянно дали иска да направиш това или онова. В крайна сметка, ако не и харесва, това което правиш, ще го усетиш. Не мисля, че трябва да си променяш характера, да си асоциален е доста кофти. По-добре и вдъхни от твоята енергия, може да се поотпусне малко.
Тази работа с усещането малко е проблемна, защото, както казах вече, тя не отговаря на въпросите ми... избягва ги просто и това е. А иначе не се дърпа, като съм до нея. Другото, което е, че само АЗ я търся. Тя не го прави. Днес я питах дали мисли за мен и получих отговор" Няма да ти отговоря на въпроса" - Какво, по дяволите, означава това? :....(
Или е много срамежлива, принципно асоциалните хора са такива, или не изпитва това което ти изпитваш към нея (което ме съмнява, след като не се дърпа от теб). Може би просто я е срам да отговаря на такива въпроси. Като я питаш "Мислиш ли за мен." По някакъв начин я поставяш в неловка за нея ситуация. Може да не се чувства сигурна с теб, все още. Трябва да се постараеш, да и покажеш, че я харесваш и че не би я наранил по никакъв начин.
Не съм се замислял за този вариант.
Благодаря Ти.
Ще се постарая, пък да видим... :)
Няма за какво. Успех, дано се отпусне.
Милена Савова
"02:20
leka no6tt :))))))
utre ako mi stane sku4no sledobqd moje da ti vrytna edin telefon "
Това не е ли малко грубо? :/
Забравих и да спомена още едно нещо.
Работим заедно и аз съм й пряк началник.
Еми, малко е грубичко. Знаеш ли, може би това,че си и началник е причината. Може да се страхува, че ако не се получи между вас, ще се опиташ да я прецакаш.
Никога няма да я прецакам.
Аз съм достатъчно широкоскроен човек, за да правя лошо, когато и на мен ми е лошо.
Просто я искам, това я.
Ако се получи, ще бъда особено щастлив.
Ако не се получи, ще продължа напред, без нея.
Винаги идва следваща.
Точно за това се опитай да и покажеш, че може да ти има доверие и че не би направил нещо лощо, защото между вас не се получава, примерно. А когато се почувства сигурна с теб, нещата ще си дойдат на мястото.
NightGuardian
07-27-2011, 01:07
не я притискай , дай и сега малко време , не я търси постоянно , тя ще прояви интерес да те потърси.
Ако ли не , то каузата е загубена(според мен) :)
OnlyMeAndYou
07-27-2011, 06:19
Ами щом не се дърпа, когато я докосваш или се приближаваш до нея, защо не пробваш да я целунеш?/ако не си де/ Не забравяй, че тихите води са на- дългоки. :-D
П.П. Все едно чета моята история от преди 8 месеца, обаче в обратен ред. Аз бях тази,която много говори, а приятеля ми беше асоциалния. Съчиствам ти. Наистина е гадно да вадиш на хората думите с ченгел от устата. :)
Mishoka93
07-27-2011, 12:11
az mislq 4e trqbva da deistvash predpazlivo ako iskash da si s neq za dulgo i da ne q pitash dali iska ili ne iska ne6to ili da li dadeno ne6to i haresva ili ne zashtoto ako ne go iska tq 6ti kaje i ako ne i haresva pak 6ti pokaje ili kaje Ne q pritiskai davai i svoboda da moje da se otpuska pove4e kato ste zaedno i taka - USPEH! :)
Там е работата, че мен ме е страх от разочарованието. То даже и страх не мога да го нарека, не знам какво точно е. Всяко разочарование го приемам доста, доста гадно и затова не искам да се случва отново. За целувката... мисля си го, мисля си да пробвам да я целуна ей така.. изненадващо, но не знам дали по този начин няма да я отблъсна. За първи път ми се случва да не мога да разбера какво се върти в главата на една жена. Всичко е супер трудно и това ме привлича още повече.