PDA

View Full Version : Гинеколог

gesturre
07-27-2011, 06:42
Въпроса ми е като девствено момиче отиде на гинеколог какво и правят 8-) Смисъл карат ли я да се съблича и т.н.
П.С Моля без безсмислени коментари просто питам 8-)

07-27-2011, 07:40
зависи за какво отиваш

MlqkoSkakao
07-27-2011, 07:59
Ми когато отидох за първи път на гинеколог, бях девствена и отидох, защото ми беше наложително - бяло течение, сърбежи и се оказаха в последствие гъбички. Та като си споделих болката и мъката :-D обясних, че ми е за първи път и лекарката ми посочи параванчето, каза ми да се съблека от кръста надолу, после на тая специалната кушетка (не й знам името точно) и ми взе секрет за микробиологично. Нито ме болеше, нито нищо, само чувството беше леко неприятно - все пак ме пипа някаква непозната там с разни студени инструменти и ми беше притеснено :oops: ама аз съм си притеснителна
Та ако отиваш с някакви оплаквания, така би трябвало да протече прегледа. Иначе ако просто отиваш за един вид консултация, не би трябвало да те събличат, а просто един дълъг и задушевен разговор :-D
Дано да съм била полезна :)

prettywoman1
07-27-2011, 16:25
ЗДРАВЕЙТЕ...ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО....ДЕТЕТО МИ Е НА 13години, И ЕДНАТА МУ СРАМНА УСТНА Е ЛЕКО НАБЪБНАЛА И Е ПО ГОЛЯМА ОТ ДРУГАТА,.....ВСЕКИ МИ КАЗВА,ЧЕ Е НОРМАЛНО,НО ИСКАХ ДА ПОПИТАМ И ВАС МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ,... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

ThisIsMe
07-27-2011, 16:42
ЗДРАВЕЙТЕ...ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО....ДЕТЕТО МИ Е НА 13години, И ЕДНАТА МУ СРАМНА УСТНА Е ЛЕКО НАБЪБНАЛА И Е ПО ГОЛЯМА ОТ ДРУГАТА,.....ВСЕКИ МИ КАЗВА,ЧЕ Е НОРМАЛНО,НО ИСКАХ ДА ПОПИТАМ И ВАС МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕТО СИ ,... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Това си е генетично заложено и е съвсем нормално.Не е проблем.

prettywoman1
07-27-2011, 17:12
МНОГО БЛАГОДАРЯ :) :) :-) :) :)