View Full Version : смс за събуждане
Кажете някой готинсмс за събуждане , не сме гаджета , но да е с някакви коплименти ала бала, нещо което като прочете да се усмихне и да й тръгне добре деня .. :)
XTREMEFREERIDE
07-27-2011, 08:21
w0sh, you green bastard! 8-)
Има толкова много неща, които можеш да измислиш...
По-готино е ако е нещо, което само вие двамата ще си разберете, нещо, което е избрано точно за нея, а не някаква лиготия тип "Отвори сладките си очички и погледни навън - слънцето ти се усмихва от мен". С такива в интернет е фуллллл.
smilelady
07-27-2011, 13:03
w0sh, you green bastard! 8-)
а не някаква лиготия тип "Отвори сладките си очички и погледни навън - слънцето ти се усмихва от мен". С такива в интернет е фуллллл.
охх повръща ми се от такива SMS-и :? много са захаросани :booooomb: колкото и странно да звучи, по-скоро бих се ядосала, ако някой ми прати подобен лигоч :booooomb:
Fiction7577
07-27-2011, 13:42
Ставай, пожар!
:lol: :lol:
Zaharinka
07-27-2011, 13:57
Хич не сте оригинални младежите в днешно време,едно време какви писма пишеха мъжете,и им ставаше само като си покажеш по къси ръкави,а сега всички са импотентни :(
Хич не сте оригинални младежите в днешно време,едно време какви писма пишеха мъжете,и им ставаше само като си покажеш по къси ръкави,а сега всички са импотентни :(
:razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D
LambOfGod
07-27-2011, 14:26
"Добро утро, красавице!
Ще ми купиш ли една ролка тоалетна хартия, 2 литра боза и вестник? СПЕШНО Е!"
" Аре ставай кучко, пак ли те ебаха като прасе снощи ? "
SweetAngell
07-27-2011, 14:30
" Аре ставай кучко, пак ли те ебаха като прасе снощи ? "
Твърде грубоо :shock: :lol:
поне темата се превърна във забавна :D :D давайте още такива идейки , и morе trolling please
"снощи пуснах 3 скорпиона в леглото ти"
"платих на бездомник да те гледа докато спиш"
"снощи пуснах 3 скорпиона в леглото ти"
"платих на бездомник да те гледа докато спиш":D :D :D давай още наистина ще ги ползвам бтв .. всмисъл радват
cigarettekisses
07-27-2011, 14:50
по-добре нещо от теб.
дразнещи са баналните от интернет.
iiordanova
07-27-2011, 19:45
Защо просто не и напишеш едно "Добро утро! :) " ?
Мен ако ме събуди някой майна ще му тегля голяма ;) :-)
SisiStrange
07-27-2011, 19:58
"То е под леглото ти... "
Ставай скучибра такава,да не прибираш ножките.
DiabolicalSoul
07-27-2011, 23:20
Ако някой ми прати смс за събуждане ще му/й счупя главата!!! :-x