View Full Version : Бихте ли..
BaffaLsc
07-27-2011, 17:57
тръгнали с някой, който е умен, но не ви привлича физически и обратното ? Ако да - защо..
Извинявам се, ако вече има такава тема.
VaMpiRKaTaaa
07-27-2011, 18:00
Трябва поне малко визуално да ме привлече,зада тръгна с някой.
Alabalaportokala
07-27-2011, 18:01
Няма ли физическо привличане не може да се сложи началото на любов
SisiStrange
07-27-2011, 18:01
По-скоро да. Привличането може да дойде и малко по-късно. Особено, ако е наистина умен и то не в нърдския демонстративен начин, а в стил: любознателен човек, който винаги иска да научи нещо ново, т.е. покрай него и аз научавам нещо ново.
NightGuardian
07-27-2011, 18:04
не се свежда до човек да е само умен , може да е умен , но да няма никакво сърце да е егоист и куп други работи.
Също така е абсурдно за мен момиче , което не ме привлича визуално да е моя и да е желая защото била умна.(като е умна не значи , че ще ме разбира и други работи и ще ме прави щастлив) :)
Не бих,щом не ме е привличала в началото,надали ще ме привлече след това.
Смисъл от това няма,ако ми трябва енциклопедия ще си намеря.
Violenza
07-27-2011, 18:10
Не. Ако е само умен и дотам - не ми трябва. Само едно качество не ми е достатъчно, за да бъда с даден човек.
BaffaLsc
07-27-2011, 18:11
Не. Ако е само умен и дотам - не ми трябва. Само едно качество не ми е достатъчно, за да бъда с даден човек.
Ами, ако е умен, интелигентен, забавен, романтичен, т.е. повече от едно качество ?
^и го мързи да влезе във фитнеса за 2 месеца :lol: окей
BaffaLsc
07-27-2011, 18:14
Може да е беден, но с добро сърце.. 8-)
Не са ми сгодни нито един от двата вариант, стремя се към баланс .. (:
Ми не.Кат е умен ше си говоря с него :-o Трябва няква страст да има все пак.
Не бих.. трябва да ме привлича по някакъв начин,пък дали е умен дали е глупав.. е все трябва да има нещо там горе :D
againstyou
07-27-2011, 19:39
Не са ми сгодни нито един от двата вариант, стремя се към баланс .. (:
Ако по характер ми харесва, но физически не ме привлича въобще, най-много да станем добри приятели. Нищо повече.
Не бих. Нужно е да ме привлича поне малко физически, да има страст... както споменаха по-горе.
И обратния случай също не ме устройва. Държа прекалено много на комуникацията, разбирането, споделянето и тн... и ако е няк'ъв хипер симпатичен, но не мога да говоря с него на ниво... също няма да го бъде.
iiordanova
07-27-2011, 19:51
Не бих. Трябва да я има страстта и привличането. ;)
И какво,ако е умен? Ние само за науки ли ще си говорим? Трябва да ме привлича физически,определено.
nepowtorima
07-27-2011, 20:11
В последно време не наблягам на това как изглежда човека към който имам чувства. /поне се опитвам де/
Ако е умен.. даже дразнещо умен какво ще стане. Той постоянно ще те поправя и т.н., не бих го издържала, макар че съм опитвала с такъв вид човек, но пък просто не се получава. На мен просто ми е адски досадно.
И ако твоя те види кви ги пишеш Пете.. не знам кво ще стане :lol: ако не знае де.
тръгнали с някой, който е умен, но не ви привлича физически и обратното ? Ако да - защо..
Извинявам се, ако вече има такава тема.
Ако не ме привлича физически, няма да има тръпка, следователно НЕ. А тръпката си е важно нещо.
Ако не ме възбужда, не искам да го прегръщам, гушкам и мачкам, той ще е просто мой добър приятел, с който разговорите ни вървят много добре.
За любовна връзка е нужно повече....
OnlyMeAndYou
07-28-2011, 06:13
Не бих тръгнала с някой, който не ме привлича поне малко. Както и с някой, който е красив, ако ще и с перфектното тяло, ако нямам никакви общи интереси с него. Винаги трябва да има баланс между двете неща.
По-скоро да. Привличането може да дойде и малко по-късно. Особено, ако е наистина умен и то не в нърдския демонстративен начин, а в стил: любознателен човек, който винаги иска да научи нещо ново, т.е. покрай него и аз научавам нещо ново.
Съгласна съм. При мен привличането дойде такаммм..... след 7 години, но човекът винаги си ме е кефел като човек. Умен и за неща като да се помайтапи (винаги на място), учтиво да поиска да препише домашното или да направи номер на учител Оле!!! Страхотен е !!! Как да не се влюбиш.... :-)
Mishoka93
07-28-2011, 10:18
да бих тръгнала с такъв човек но все пак трябва да ме привлича малко и на външен вид :)
Трябва поне малко визуално да ме привлече,зада тръгна с някой.