PDA

View Full Version : Забавен съм и това е проблем,а?

WesCraven
07-27-2011, 21:34
Първо,това не съм аз ( това е илюзия ) и нищо от това не се случва,това е сън.Не ,не е сън просто не е Уес Крейвън така че ако ТИ ми пишеш на лично АЗ няма да ти отговоря понеже няма да съм онлайн пак с акаунта,а просто ще го преглеждам.Не мисля да си свалям програма ,която да ми проверява правописа,та да може аз 15 годишното лапе да се правя на интелигентен и доста зрял за възрастта си пред хора,дето са доста по "зрели" ..

Така,тази тема е супер незначителна и за мен не значи нищо така че може да не пишете..

Шегувам се,темата е най-важната във форума,по -важна е дори и от здравето и щастието на семействата ви и самите вас.Наах..

Така първо на 15 съм и излизам със 17 и 18 годишни батковци и какички ( Кю кю ) .. Не ми е зле с тях ,понеже съм свикнал да излизам с по-големи от мене и ми е много по-готино от колкото с хора на моята възраст.Не знам защо ,но е така.Няма да обяснявам някакви глупости за живота ми дето вас ЦЕНТ не ви интересува,а ще ви кажа накратко какво е положението.

Момичетата,въпреки че са по-големи от мене,те са тези,които много ми се смеят ( не в лошия смисъл ) и се забавляват с мен като са.Те са ДОСАТА красиви и аз нямам никакъв проблем с това 8-) .

От друга страна момчетата много ме обичат.Какво да ви кажа,голям пич съм и съм супер готин,невероятен човек съм и винаги може да се говори с мене по всякакви теми ,зрял съм за възрастта си и винаги могат да ме викат за всичко .. Нда ,нда .. А когато не съм с тях,се превръщам в ( само момчетата го говорят,те са на 16-17 ) нещастник,пълен лигльо и т.н и т.н..

Не съм нито първия,нито последния човек ,който среща такива хора.И вие съм сигурен,че се срещате с лицемери всеки божи ден..Но да дойдем към темата.Не ме грееше много ,че НЯКОЙ от момчетата ми говорят зад гърба,докато обидите не станаха лични и брутални.Аз не обръщах внимание и просто продължавах да бъда себе си.

Сега едно от момчетата пък казал,че ако ме викат с тях отново той нямал да дойде .. нека ви кажа защо..говорих с един доста добър приятел от компанията,който ми каза че (Слушайте сега детската градина ) когато съм отварял вратата на момичетата,мъкнел съм им чантите ако сме ходили да взимаме неща за събиранията СЪМ ГИ СВАЛЯЛ! ЙЕС БЕ! ..

Бяхме аз,един приятел и приятелката му да взимаме някакви неща..Пича си взе чипс и биричка,почна да си пие,а момичето мъкнеше торби ,тежът ,ма на него не му дреме ( се пак яде чипс с чушка,много ФФФкусен .. ) .Аз взех всичките торби и ги носих до мястото.После казал,че съм я бил харесал и съм я бил свалял и за това съм го бил дразнел.Опитвах се да му обясня как седи положението и той каза,че нищо такова не е казвал.Което е глупост,защото няма смисъл да ме лъжат.

Всъщност те са 3 момчета с 3 момичета,които са обвързани ..Е извинявайте ама те тея момчета се отнасят с момичетата като боклуци.
Бяхме вечерта у едно момче,ама беше много студено. Всички бяхме облечени,само едно момиче не беше и замръзваше от студ..Тоя пича нищо,изобщо не я пита..Не исках така пред него да правя,щот е кофти ама..Свалих си якето ,дадох и го и казах,че на мене ми е топло..Тя го облече и се ухили ( и как няма,то направо се замръзваше ) ..

Никой нищо не каза и продължиха да си говорят.По едно време едно от другите момичета попита приятеля си дали ще може да донесе от долния етаж нещо ( не помня какво ) ,щото и трябвало и той и отговори по следния начин..

"А бе алоу,аз да не съм ти слуга нещУ?кат искаш нещо,хои си го земи "

При което аз бях " :shock: " ..

Един приятел отиде да пуши и аз отидох с него ..През това време слязох долу да и взема това дето иска,говорихме с фр-то ми още малко
и влязохме при което аз и го оставих нали и тя ми благодари ..

И после ми говорят ,че съм ги свалял и не знам си какво , че факта,че съм забавен и правя смях бил просто за да свалям момичетата,щото съм бил ЗАГОРЯЛ..

Нищо не съм казвал нали и вчера излязохме пак у един приятел..Един от най-добрите ми фр-та го нямаше и те отново почнаха да лицемерстват ,но този път говореха за него..

Аз просто им казах..

"Пичове,не знам защо му говорите зад гърба на момчето в момента,но знам,че утре пак ще му се подмазвате,говорите същите и по -брутални неща за мен,а тука просто съм голЕм пич..Не разбирам за какво е тая злоба ? "

И те започнаха да се карат взаимно и да се обвиняват,че видиш ли те нищо не са говорели а "ДРУГИЯ" говорел ( тоест се почнаха да се обвиняват един в друг .. )

Вижте,аз винаги съм си правел смях,за добро или за лошо и винаги един вид съм "уважавал " момичетата ( за добро или за лошо 8-) ) и не мога изведнъж да спра..Просто искам да ми кажат,ако не искат няма да излизам с тях..Но ЗАЩО само ми се правят на първи приятели ,а после СУПЕР ГАДНО обиждат и отправят супер лични обиди ,но само зад гърба..Много тъпо.

Ако пък мислите,че аз съм тъп,няма проблеми.Може така да ме тролвате,че после като се сещате за това да ви става хубаво на душата,няма проблем,няма да се обидя.Само искам някой да ми каже дали има подобни " приятели " .

WesCraven
07-27-2011, 21:36
Ся видях,че изглежда доста дълго,но не е толкова просто пиша на нов ред много неща и ги деля .. Но ако ви мързи нЕма нужда да четете.

jeezloxxy
07-27-2011, 21:58
Нямам подобни "приятели",по простата причина,че тези не могат да се наричат приятели.Не знам защо,но това да клюкарстват и да говорят за някого зад гърба му много-много не им прилича.По-скоро на момиченцата от 4ти клас.
Намираш си пичовете,с които ти е кеф да седиш,а и те не те одумват,и си правиш кеф на МАКС.
Не се променяй,не е в теб проблема.Даже си гоуем ПИЧ,ако това,което си писал е истина.

WesCraven
07-27-2011, 22:04
Що да не е истина?За какво да ви занимавам с глупости и аз самия да пиша такива дълги работи..Просто яко ме дразнят,щото после като ги питаш в лицето и мълчат и обвиняват другите.

YourInspiration
07-27-2011, 22:12
Нищо не можеш да направиш . Лицемерът си остава лицемер..

jeezloxxy
07-27-2011, 22:21
Що да не е истина?За какво да ви занимавам с глупости и аз самия да пиша такива дълги работи..Просто яко ме дразнят,щото после като ги питаш в лицето и мълчат и обвиняват другите.

Когато видиш във форума теми с автори като БлескавотоКотенце,не можеш да вярваш на никого.Не се обиждай.
А и няма защо да им се дразниш,те ще си останат такива,нищо не можеш да направиш по въпроса.Яко игнор му е майката.Хич да не ти пука.