Влез

View Full Version : Онлайн пазаруване- обща тема

PullMeCloser
07-28-2011, 11:58
Тъй като доста често се пускат теми за някой сайт за онлайн пазаруване, предлагам да се направи една обща, в която да се пишат по- важните неща, ако някой има въпроси- да пита, може и да постваме снимки на неща, които сме получили. :)

Та... от кой сайт пазарувате най- често? Доволни ли сте? За колко време стигат?

YouAreBitchBaby
07-28-2011, 12:49
Ние пазаруваме най-много от тези два сайта sportsdirect.com и laredoute.fr
Много сме доволни! :grin: Качеството на дрехи,обувки и др. не може да се сравнява с продаваните тук в България, а и са на много ниски цени (заслужава си). Времето на доставка от първият сайт е около 1 седмица или 7 работни дни, а от вторият е около 2 седмици. Тези сайтове за он-лайн пазаруване са доказани, че не мамят и тн. Надявам се и Вие да си поръчате нещичко... :) :) :)

PullMeCloser
07-28-2011, 14:57
Аз също пазарувам от laredoute.fr. Много съм доволна, наиситина има хубави неща, стигат при мен за десетина дни. Последната ми поръчка дойде преди около седмица, може по-късно да постна снимки на нещата. :) Дънки си поръчах, за пръв път си поръчвам дънки от там и са ми тъкмо, перфектни са! 8-) Очаквах да са ми малко големи, но просто по-добре не може да е.

RainbowGirl
07-28-2011, 16:36
Аз доста често поръчвам от sportsdirect.com
Най-вече обувки, но и дрехите са с много високо качество и на достъпна цена. :)

sladkish_14
07-28-2011, 16:56
Искам да попитам, много спешно ми трябва сайт, от който да мога да си поръчам професионални продукти на Schwarzkopf :( Някой знае ли?
Нещо подобно, като zlatnaribka.com?

divacheee
07-28-2011, 18:10
Има друга такава тема :) По-добре намерете нея и я вдигнете.. отколкото да пускате нови теми и нещата да се повтарят .. а другата тема има страшно много информация :)

Fuck0ff
07-28-2011, 20:08
Аз пазарувам от продавалник има хубави неща.Днес пристигна часовникът който поръчах сега чакам доставката на едни много хубави обувки.

zlatit0o
07-28-2011, 20:11
Вчера си поръчах едни четки за нокти, за декорация от продавалник. Чисто нови, момичето каза, че ги купувала на едро. В събота трябва да пристигне поръчката.

bubbety
07-28-2011, 22:01
колко пари излиза доставката от този сайт laredoute.fr

canopy_
07-29-2011, 08:20
колко пари излиза доставката от този сайт laredoute.fr

Условията за доставка до България са 20% такса обработка и задължителна доставка от 5.95 евро.

sladkish_14, провери тук:
http://www.fragrancedirect.co.uk/
доставка - http://www.fragrancedirect.co.uk/Delivery/Deliveries/page/delivery

alwaysremember
07-29-2011, 14:06
canopy_,а ти пазарувала ли си от този сайт?Ако да,как са нещата,защото цените ми изглеждат много добри? :-)

PullMeCloser
07-29-2011, 16:49
Аз пазарувам от там, имам много неща.
Яки са нещата, като на снимката са, до сега не съм попадала на кофти дреха. 8-) Но пък предполагам си и зависи от самата дреха... Има такива, които не са много хубави понякога и то са предимно по-евтините. Има отзиви, може да ги видиш преди да поръчаш нещо. :)

Garvanec
07-29-2011, 17:05
А можете ли да ми дадате някой български сайт откъде мога да си поръчам временни бои за коси ?

canopy_
07-29-2011, 22:54
alwaysremember, aко питаш за fragrancedirect.co.uк, не съм. :)

В една друга тема бях писала за два сайта, от които съм доволна, но и тук ще драсна някой ред.

аsos.com
Toзи сайт е известен на много от вас. От едно известно време доставката е безплатна независимо от това колко артикула ще поръчаш. При по-голяма поръчка пращат и с куриер, иначе си търсите нещата в пощата. Доставката се осъществява за приблизително седмица. Има марки, които не се доставят до България, например mango (под номерацията пише Ships to UK Only).
По време на големите намаления, които достигат до 70% може да закупите неща, които наистина си заслужават. Знам, че марката не е най-важното нещо, но всеки се блазни да си купи нещо марково за дребни пари, така да го кажем.
За да разберете колко е зарибително ще ви дам пример - дънки diesel - 50 лева, намаление от 200, обувки miss sixty - 60 лева, намаление от 200 и нещо и т.н (цените за закръглени, вече не ги помня). Може да попаднете и на роклички, блузки за по 5-6 паунда, но трябва да ровите постоянно, защото се изчерпват наистина моментално.
Може да пазарувате в паунд, евро долар. Най-изгодно е да го правите в паундове.
Може да добавяте в кошницата каквото си поискате, като артикулът ви ще се пази в продължение на 2 часа. Може да обновите и да ви се пази така още 2 часа. Това е изгодно в случай, че се чудите дали да закупите желаната стока, а е на изчерпване.

javari.co.uk
Сайтът предлага обувки и чанти.
Отново безплатна доставка до България независимо от броя на артикулите. Нещата пристигат за около седмица, а при по-голяма поръчка - с куриер. :)
На пръв поглед си е скъпо, но при сезонните намаления можеш да се охарчиш. Неща на известни марки, за по-малко парички, идеално. :)
Добри намаления правят на кецовете, но за жалост има по-богат избор на мъжки - vans, circa, etnies, osiris, converse и дъра-бъра. Поне такова впечатление ми е направило.
За жалост не можеш да си пазиш неща в кошницата, както в асос. :D

LaRedoute.fr
Не е лошо сайтчето, но от както не може да се премахва чрез код доставката, интересът все едно спадна. Не мога да отрека, че имам неща за без пари от сайт, но от последното намаление дори не знам какво са предлагали.
Някои блузи са малко смотани, нищо особено, но нали виждаш, че са по 1-2 евро и се лъжеш и трупаш. Поне се успокояваш, че си ги взел евтино. :-D

Някой ден може да постна някоя друга снимка. Направо, които си е пазарувал от интернет и има снимки да поства.

Hilary_
07-30-2011, 08:08
Признавам си - до сега не съм пазарувала от онлайн сайтове, не защото не искам, а защото нямам карта, с която да пазарувам .. :(

Българските сайтова, на които съм хвърлила око са:
* ягодката
* златната рибка
* продавалника

Други сайтове:
* feelunique
* ihreb
* ebay
* Amazon
* wholesale-dress.net

.. и още милион сайтове, които просто в момента не ми се копват! 8-)

bateman
09-05-2011, 15:05
Аз също пазарувам от laredoute.fr. Много съм доволна, наиситина има хубави неща, стигат при мен за десетина дни. Последната ми поръчка дойде преди около седмица, може по-късно да постна снимки на нещата. :) Дънки си поръчах, за пръв път си поръчвам дънки от там и са ми тъкмо, перфектни са! 8-) Очаквах да са ми малко големи, но просто по-добре не може да е.
има ли английска версия на тоя сайт ,че от френски нищо не разбирам и трудно се оправям в сайта?

Josefinne
09-05-2011, 15:42
има ли английска версия на тоя сайт ,че от френски нищо не разбирам и трудно се оправям в сайта?

Има англисйак версия, но май артикулите са различни там. И цените.

bateman
09-05-2011, 15:53
а каква е цената на доставката и до колко време пристигат нещата? и как става поръчката? :lol: