View Full Version : брат ми е ГЕЙ !!
Прибирам се вчера в къщи .. и ми трябваше usb кабела на брат ми и му влезнах в стаята .. да го взема и го заварих с един негов приятел . Взех usb кабела и си отидох в моята стая . След това приятеля на брат ми почука на врата ми .. влезна в моята стая и ме попита дали имам гланц за устни и спирала .. попитах го защо му са и той не ми отговори както и да е дадах му ги .. стана ми интересно и отидах при тях когато видях .. брат ми да се гримирва . каза ми , че е на базик .. повярвах му .. но следваштата вечер се събраха 4 момчета и брат ми в неговата стая . Едно от момчетата ме викна .. смееше се и ми каза да влезна да видя какво правят .. когато влезнах всички бяха по боксерки и се обарваха брат ми се целуваше с едно от момчетата .. . потресена съм .. !! ще кажете къде са били родителите ми .. няма ги разведени са живеем с баба :) .. тя е на долния етаж .. а ние с брат ми на горния . незнам днес пак ще правят сигурно " гейски купон у нас " не мога да ги понасям !! говорих с брат ми каза че това не е моя работа какво прави .. сега не си говорим . след няколко часа ще дойдат в къщи .. какво да правя ?!! :-o ](*,)
моля без безсмислени мнения и убиди . !! :)
brutaLxxbunny
07-28-2011, 16:07
Е,какво да правиш?Поговори и се сдобри с брат си,преглътни ограниченията на обществото и го приеми такъв,какъвто е.А тези подбуди понякога отминават и с годините.
ми да мисля да се примиря но се срамувам от това някой да не разбере какво правят и да започнат да ме базикат и да ме гаврят всички все пак ми е ,, брат ..
BrutalPrincess
07-28-2011, 16:21
Колкото и да искаш,не можеш да го промениш ; )
Сдобрете се и го приеми такъв,какъвто е .
wonderwall
07-28-2011, 16:23
Имал ли е такива прояви и като по-малък?Типично женски действия?Може да отмине с времето,но поговори с него.Разбери каква е причината и дали можеш да му помогнеш по някакъв начин да го преудолее.И все пак ако така се чувства по-добре,нищо не можеш да направиш.
cvetitoyoy
07-28-2011, 16:31
Постави се на негово място- и тогава вземи решение какво да правиш. :)
и дали можеш да му помогнеш по някакъв начин да го преудолее..
:lol: :lol: :lol:
Начи щом е такъв приеми го.Гейовете не са по-малко хора от нас и да имаш обратни насоки не е 'изродско".Сдобрете се, недей да го съдиш и когато си правят гей партита, ако ти е неприятно не им обръщай внимание.
VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 18:02
Въпреки всичко той ти е брат.
НЕ забравяй това.Една кръв тече във вените ви.
Не се цепете така,a се опитай да оправиш отношенията с брат си.
А вие на колко години сте?Може да е било чиста проба любопитство... но ако е на 16-17 години...
Мхм значи са си били спретнали оргийка .. еми поговори с него и му кажи ,че не те интересува дали е гей (даже и да те) и ги приеми такъв какъвто е ... 8-)
Мхм значи са си били спретнали оргийка .. еми поговори с него и му кажи ,че не те интересува дали е гей (даже и да те) и ги приеми такъв какъвто е ... 8-) ''даже и да те'' ? Та нали е гей :D
Кажи му, че много се радваш (да, радваш се), че е наясно със себе си, но го помоли да не тика сексуалния си живот в лицето ти и да се държи нормално както преди...
Активно обръщай резбата на всички от хомокомбината му.
Т.е. оправяй им резбата.
Разбра ме.
Е какво като е гей(вярно е гнусно ),но.... ако имаше сестра и тя беше лезби,пак ли щеше да реагираш по същия начин?
ШОКИРАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМОУБИЙ СЕ!!!!!!!!!!!!
gandalfepi4
07-29-2011, 10:43
да си гейства бе! кво ти пречи
xch0colattegiirlxx
07-29-2011, 12:47
пак ще правят сигурно " гейски купон у нас " не мога да ги понасям !!
Кажи на брат ти да си води гейовете у тях когато теб те няма и готово.А също така си крий гримовете ;д.И все пак това, че е гей не е никак лошо според мен..Така все едно си имаш сестра само, че в мъжко тяло.^__^
runway27
07-29-2011, 13:01
Кви акъли и давате значи.. Ако моя брат е гей и всяка вечер се събират с други педалчета у нас, ще ги разхвърлям един по един. Тя не е длъжна да го търпи и да се съгласява с всичко само, за да запазят добрия тон. Кажи му или да спре с гей партитата или да ги правят на място, където няма да пречат на нормалните хора.
Е в този случай най-доброто,което можеш да направиш е да намериш някоя кака да му обърне резбата към нормално,ако не...или си траеш,или бои,не ти знам принципите.
KremProtivBru4ki
07-29-2011, 15:53
Ами щом е гей скоро ще се превърне в травестит а травеститите са лоша работа много лоша. Той ще те наебе заебе ограби и оплоди.Съжелявам че ти го казвам.Чао
MissArrogance
07-29-2011, 17:47
Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.
believemeimlying100
07-29-2011, 22:28
Какво можеш да направиш - нищо. Приеми го. Спокойно, няма да се "превърне" в травестит и няма как да го направиш, хм.. нормален. Пък и не драматизирай толкова, никой не е умрял.. За пореден път се убеждавам колко е малкоумен и забавен този форум.
Ами щом е гей скоро ще се превърне в травестит а травеститите са лоша работа много лоша. Той ще те наебе заебе ограби и оплоди.Съжелявам че ти го казвам.Чао
:lol: :lol: :lol:
Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MissArrogance
07-30-2011, 09:44
И кое му е смешното ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :razz: :razz:
както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е . ;) .. явно няма да се промени :?
както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е . ;) .. явно няма да се промени :? Остави го да прави каквото иска,правилно :)
jeezloxxy
08-15-2011, 20:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :razz: :razz:
:D :D :D :D :D :D :D :D
SmilezZz
08-15-2011, 20:51
Той ти е брат - приеми го такъв,какъвто е. Просто няма друго какво да правиш,а и нямаш правото. Всеки си живее собствения живот: на него му харесва да е такъв - нека е такъв.
Уважи мнението му и просто това е.
badsector
08-16-2011, 14:39
Споко бе, като си хванеш гадже, ще ви клати и двамата :)
someonerandom
08-16-2011, 15:38
както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е . ;) .. явно няма да се промени :?
Кажи му,че нямаш нищо против,че е гей,обаче предпочиташ да не си правят оргии,докато си в съседната стая...
Sarafina
08-16-2011, 17:13
ШОКИРАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМОУБИЙ СЕ!!!!!!!!!!!!
+1 :?
Остави го да си прави квото си иска бе, много си зле :lol:
SonataArctica
08-16-2011, 17:50
Аз бих го убил... Сериозен съм! 8-)
againstyou
08-16-2011, 19:10
Кви акъли и давате значи.. Ако моя брат е гей и всяка вечер се събират с други педалчета у нас, ще ги разхвърлям един по един. Тя не е длъжна да го търпи и да се съгласява с всичко само, за да запазят добрия тон. Кажи му или да спре с гей партитата или да ги правят на място, където няма да пречат на нормалните хора.
RipTheChain
08-16-2011, 19:13
Ако е на по 12-13 години е нормално.Повечето момчета си играят на гейове,въпреки че не знам причината за това...Онова,че са се натискали малко ме стресна,а и това че са по слипове е малко смущаващо,но освен да почакаш докато порасне и да видиш какво става,не се сещам за друго.Ако не е на 12-ина години (+/- 2 години) значи имаш основа за съмнения...И то големи...
IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 07:32
гейовете да мрат!!!!!!!! :-x :-x :-x Бъзикам те бе (донякъде....) нзз просто са ми странни с чантичките парфюмчетата......Напр. хар някого и после разб че е такъв...странно е.......абе не помагам 8-)
DaNGeRousLy
08-25-2011, 07:40
Докато те си правят купонче, ти също извикай 4-5 приятелки и си направете парти по боксерки (обарвайте се, целувайте се ) .. След време се преместете при тях. Забравих да кажа - избери най-секси приятелките си. Няма да усетиш как ще обърнат резбата. 8) Успех ! 8-)
gugenceto2
08-25-2011, 08:09
А така!В тая къща има и други хора. 8-)
BrainlessROCKBABY
08-25-2011, 08:13
Колкото и да искаш,не можеш да го промениш ; )
Сдобрете се и го приеми такъв,какъвто е .
Sarafina
08-27-2011, 12:40
Докато те си правят купонче, ти също извикай 4-5 приятелки и си направете парти по боксерки (обарвайте се, целувайте се ) .. След време се преместете при тях. Забравих да кажа - избери най-секси приятелките си. Няма да усетиш как ще обърнат резбата. 8) Успех ! 8-)
:razz: :razz:
AutomatiC
08-27-2011, 14:07
цялата тая работа ми изглежда нагласена, защото или се бъзикаш с нас или брат ти те бъзика..
Ох за бога, голям панаир, че е гей. До ся ти е бил брат нали? Подкрепял ли те е? Обичала ли си го?
Той има правото да решава сам за себе си. Стои си в стаята и не ги закачай. Можеш да му обесниш, че не се чувстваш удобно да ставаш свидетел на личния му живот и не искаш да ставаш свидетел на неща, които не са твоя работа. Просто му покажи подкепа.
И все пак така и не каза на колко ст години?
TheBeatles
08-27-2011, 15:31
Айде да заключите темата, вече от един месец виси. :-x
lorager0va
08-30-2011, 07:00
мен ми е интересно той откъде си е намерил толкова много други гейове.. :D иначе няма какво да направиш по въпроса :)
bubkaa93
08-30-2011, 09:41
Не го съди,че е такъв след време ще съжаляваш,но ще е късно.Разговаряй с него на тая тема,че харесва момчета. И му кажи,че не ти е приятно всеки ден има такива партита,ако може на седмицата един път поне и ще се разберете.
Uncontrollable
08-30-2011, 12:55
мен ми е интересно той откъде си е намерил толкова много други гейове.. :D иначе няма какво да направиш по въпроса :) 8-) +1
Dimchobg
08-30-2011, 14:32
съгласен съм с тебе но пропусна един факт:да направи снимки и да ги постне