View Full Version : АХ ТОЯ ЖИВОТ ...
alonsooo
07-28-2011, 17:03
Ако трябва да избирате между възможноста да следвате във един добър университет в чужбина(англия) и вашята любима какво бихте избрали?ще рискувате вашата обич и щастие за по добре бъдеще(Както за вас така за родителите ви но и за вас като двойка защото по напред някога ще може да и предложите по добър живот)
(има някаква възмжност след и ако завърша един не толкова добър университет тук да отидем и двамата за master там но не е 100% защото и на нея други са и мечтите)
VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 17:08
Със чиста съвест казвам,че бих учила далеч в чужбина,зада уредя после по-добро бъдеще..Гаджета под път и над път.
Връзките от разстояние са кофти нещо.
Искаш или не искаш да я жертваш,ако не е силна няма да издържи дълго.
Бих си останала, ако съм сигурна в бъдещето на тази връзка : )
musicinmyveins
07-28-2011, 17:26
И какво ще стане ако след 2 месеца или 2 години скъсате.А ти си останал заради любимата тука?Ще е доста жалко да провалиш бъдещето си за 1 връзка.Отиди да следваш в елитно учебно заведение извън България,а и гаранция ти давам,че и там ще срешнеш други красиви умни остроумни или там каквито търсиш.Мое мнение ти си прецени :)
alonsooo
07-28-2011, 18:44
да но ако мислите че трябва да сте до нея да и помагате защоте не е толкова опитна от живота и се нуждае от вас!!! както и вие се нуждаете от нея защото ви прави по добър и сте просто щастлив......такива неща не се намират лесно и не знам дали толкова лесно трябва да ги жертвам
имам чувстовотo че ще я предам ако отидам там...
rebeccaa
07-28-2011, 19:31
Разбира се, че ще уча в чужбина :) Всичко е въпрос на съдба, ако нещо е трябвало да стане , то ще стане.
DeviL_AsS
07-28-2011, 19:34
+1
xch0colattegiirlxx
07-28-2011, 19:42
;-)
autumn666
07-28-2011, 19:45
Ще замина да уча.
Чувствата нищо ще ми осигурят бъдеще, нито ще ме хранят.
Със сегашният ми приятел се очертава да стане точно така. Говорили сме безброй много пъти по тази тема и единствените ни възможности са или отношенията ни да приключат след като замина или той да дойде с мен. Дори не сме обсъждали аз да оставам.
Със чиста съвест казвам,че бих учила далеч в чужбина,зада уредя после по-добро бъдеще..Гаджета под път и над път.
:)
OnlyMeAndYou
07-28-2011, 20:09
Тя на колко е? Ако има години и възможности, може да запишете заедно. Аз бих се замилила много добре. Ако една връзка има бъдеще и растоянието не може да я провали. По принци бих заминала. Но до тогава има много време и ако все още съм със сегашния си приятел ще остана. Ти сам трябва да решиш кое е по-важно за теб: Бъдещето или приятелката ти?
Lincheto
07-28-2011, 20:12
да но ако мислите че трябва да сте до нея да и помагате защоте не е толкова опитна от живота и се нуждае от вас!!! както и вие се нуждаете от нея защото ви прави по добър и сте просто щастлив......такива неща не се намират лесно и не знам дали толкова лесно трябва да ги жертвам
Нормално е да се нуждаете един от друг, но хората се разделят постоянно. Не е сигурно, че ще останете заедно след време. Няма да я предадеш, ако отидеш там... пък и вярвам, че тя ще те разбере. Разбира се, решението е твое, но аз не бих изпуснала такава възможност.
И все пак е много лесно да се каже.. ;д
alonsooo
07-28-2011, 20:21
Тя на колко е? Ако има години и възможности, може да запишете заедно. Аз бих се замилила много добре. Ако една връзка има бъдеще и растоянието не може да я провали. По принци бих заминала. Но до тогава има много време и ако все още съм със сегашния си приятел ще остана. Ти сам трябва да решиш кое е по-важно за теб: Бъдещето или приятелката ти?
тя е на 19 като мен....не иска и да чува за чужбина склона е само след като завършим тука да отидем за магистър(но всъщност мечтата и е друга,иска да стане полицаи ), не може да се запишем заедно защото е прекалено късно вече и трябва тя даде специални тестове за английски и просто няма време....моята идея е да остане тук за година ,година и половина да си вземе важните предмети и след това да дойде там да работим двамата аз да следвам тя да си учи за останалите теоритични предмети(за които не е нужно да присъства не лекциите) и да идва само да ги дава на изпитите......
но знам че никога няма да се съгласи защото тя ще си жертва мечтите (да бъде полицаи) за мен...
alonsooo
07-28-2011, 20:22
Ще замина да уча.
Със сегашният ми приятел се очертава да стане точно така. Говорили сме безброй много пъти по тази тема и единствените ни възможности са или отношенията ни да приключат след като замина или той да дойде с мен. Дори не сме обсъждали аз да оставам.
и какво решихте?склонен ли е да дойде с теб?
alonsooo
07-28-2011, 20:26
Нормално е да се нуждаете един от друг, но хората се разделят постоянно. Не е сигурно, че ще останете заедно след време. Няма да я предадеш, ако отидеш там... пък и вярвам, че тя ще те разбере. Разбира се, решението е твое, но аз не бих изпуснала такава възможност.
И все пак е много лесно да се каже.. ;д
там е проблема не разбира аз вярвам в нас тя не....вече лека по лека и казах как са нещата тя иска просто лека по лека да се отчуждим и да спрем.И даже това прави не вдига тела не иска лятото да сме двамата и ще ходи другаде на почивка.Гадно ми е че я натъжавам и искам да съм до нея но ме отблъсква и е прекалено несклона да обсъдим нещата и да намерим решение за да сме и двамта happy
Ще замина да уча.
и какво решихте?склонен ли е да дойде с теб?
Още нищо не сме решили, за нас има време.
Както може би знаеш, ние се надяваме да продължим заедно, като и двамата искаме той да дойде с мен, но друг е въпроса дали това е по-лесния вариант. А това определено не е. Много по-лесно ще е просто да се разделим. За него ще е много по-голямо главоболие, ако тръгне с мен. Не искам да му го причинявам. Той от негова страна е готов да понесе неудобствата, стига да сме заедно.
За връзка от разстояние не сме мислели, защото този вариант за нас е напълно невъзможен.
Сега всеки мисли какво ще е по-добре за другия. Лошото е, че няма вариант, който да е добър и за двамата. Въобще не знам до какво решение ще стигнем накрая.
Cellmate
07-28-2011, 21:14
И аз съм в подобно положение, но моето решение най-вероятно ще е да остана в САЩ...в противен случай бих изгубил много възможности за по-добро бъдеще заради ВЕРОЯТНОСТТА връзката ни да има бъдеще, а дори и да има...ти например на 19 ли смяташ да се ожениш? Без да си видял нищо от живота, да се вържеш на едно място, с един човек и един ден да си блъскаш главата над мисълта "Какво щеше да бъде ако...". Ти си прецени.
Zaharinka
07-28-2011, 21:46
Със чиста съвест казвам,че бих учила далеч в чужбина,зада уредя после по-добро бъдеще..Гаджета под път и над път.+1
LetiCherry
07-28-2011, 22:00
Zna4i az u4a v 4ujbina ot 5 godini. Predi da zamina imah vruzka i bqh ludo vlubena v 4oveka, strahotna lubov, bqh sigurna, 4e 6te se ojenim, pravehme planove, abe bqh mnogo zamaqna v glavata. Po tova vreme vruzkata ni be6e na okolo 8 meseca. Makar i da bqh mnogo vlubena i bqh gotova na vsi4ko za tozi, koito v posledstvie se okaza ideot, NIKOGA AMA NIKOGA ne mi mina prez akula da ne zamina v 4ujbina za da u4a! I sum adski 6tastliva ot tova moe re6enie!!!!! 2 godini, sled kato zaminah imahme vruzak ot razstoqnie, nakraq se razdelihme, az sega zavur6vam i imam nov priqtel, s koito sum adski 6tastliva! Ne kazvam, 4e pri teb 6te stane su6toto, no ti posmisli kolko vajno e obrazovanieto i tvoeto bude6te. Nai-ujasnotot ne6to e sled godina, dve tri da sujalqva6 za tova, 4e ne si zaminala! Zamisli se!
Бих избрал любовта. Бъдещето и без това е несигурно, защо да си преебавам настоящето.. Пък дори и да скъсаме след време не е края на света. Може би щото нямам големи амбиции и планове за чужбина и затова тъй говоря 8-) :D
minionka
07-28-2011, 22:21
Значи ти се колебаеш, дали да си жертваш мечтите за нея, ама тя не е готова да жертва своите. Ха, странно. Ти си знаеш, но те съветвам да заминеш и да си осигуриш едно добро бъдеще. Ако ви е силна връзката, всичко ще бъде наред..
Засега (само на 15 съм) бих следвала във добър университет, но не знам дали ще ми се измени акъла.