Влез

View Full Version : Как да си направим Коктейл

dinqta
07-28-2011, 22:43
Добър ден. С приятелите ми се разбрахме да се саберем да организираме купон и да направим коктейл.. та въпроса ми е как точно да го направим купуваме ли някакви натурални сокове уискита или водки.. кажете всичко от а до я за коктейлите ..

van1
07-29-2011, 07:02
http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%B9%D0%BB

devil4e_kiss4e
07-30-2011, 09:40
Ето един лесен домашен коктейл :
50мл Водка
100м компот заедно с плодовете, разбит с пасатор (може и някакъв плодов нектар)
1т. сладолед

Me4encety
07-30-2011, 19:13
Хах аз мога да ти кажа един доста добър коктейл.Взимате водка,мастика,бира,джин,уис ки абе каквото намериш,но да са поне три силни неща.И ги смесваш в една купа.Разбъркваш добре,наливате си и пиете. :lol: Повярвай ми ще запомниш този коктейл :razz: :razz:

sm_95
07-30-2011, 20:12
Хах аз мога да ти кажа един доста добър коктейл.Взимате водка,мастика,бира,джин,уис ки абе каквото намериш,но да са поне три силни неща.И ги смесваш в една купа.Разбъркваш добре,наливате си и пиете. :lol: Повярвай ми ще запомниш този коктейл :razz: :razz:

Недей, че наистина ще вземат да го направят. :D

А ти да не си мислиш, че лесно се прави коктейл вкъщи? Я по добре си пийте чисто да не търчите после в спешното.

brutaLxxbunny
07-30-2011, 20:45
Направете си маргарита.
http://recepti.rozali.com/alkoholni/p3840.html
Или пък просто водка с кола :lol:

Me4encety
07-31-2011, 17:06

А ти да не си мислиш, че лесно се прави коктейл вкъщи? Я по добре си пийте чисто да не търчите после в спешното.
Хах това за спешното е доста вярно.Преди около 2 седмици един приятел си осигури еднодневен престой в болница заради такъв коктейл.Смесил нашия водка,бира,уйски и текила изпил на екс,освен това за по-голям ефект пушил и трева.След 10 минути бил долу.Викнали линейка и казали,че ако бил пушил малко повече трева или се били забавили още 10-15 минути е можело да си отиде. :? За това си пийте биричката и не се мъчете да правите коктейли,че да не чуваме за вас по новините. :?

martin97
07-31-2011, 17:52

+1