Влез

View Full Version : Хининова вода.. колко пъди седмично?

DoublePleasure
07-29-2011, 11:37
Здравейте искам да попитам по колко пъти седмично мога да използвам хининова вода за косата си ? Благодаря предварително за отговорите :-)

pressiana
07-29-2011, 11:39
Аз слагах всеки ден, но сега съм в почивка от нея. Мисля, че не е проблем да слагаш 1 месец всеки ден и после да си починеш още 1-2 месеца.

DoublePleasure
07-29-2011, 11:40
И много ли ти порасна косата или не ? :)

LudotoDevoiche
07-29-2011, 11:41
Аз слагах всеки ден, но сега съм в почивка от нея. Мисля, че не е проблем да слагаш 1 месец всеки ден и после да си починеш още 1-2 месеца.
+

Или можеш да слагаш след всяко измиване на косата. :)

pressiana
07-29-2011, 11:45
Познати ми казаха, че наистина е пораснала и ефектът е видим. Въпреки това е най-добре да опиташ, защото на всеки действа различно.. Успех. :)

DoublePleasure
07-29-2011, 11:45
Благодаря момичета :-)

mimssss
08-03-2011, 15:41
Задължително ли е да се слага,когато косата е мокра?И омъзнява ли се косата по-бързо като се слага всеки ден?

truly
08-03-2011, 15:52
Задължително ли е да се слага,когато косата е мокра?И омъзнява ли се косата по-бързо като се слага всеки ден?
Не е задължително косата да е мокра.
А що се отнася до омазняването мисля, че при всеки е различно, защото например една позната ми казваше, че дори си чувствала косата по-суха от него, докато при мен много се омазняваше и затова го спрях. Така че трябва да пробваш. :)

kriska18765
08-07-2011, 20:13
а искаш ли да ти кажа как ще ти порасне още по - бързо косата 8) като си купиш едни витамини наречени '' ТРИВИТАМИНОЛ'' .. може да ти прозвучи тъпо но това е за овце, :oops: но на мен много ми помогна струва не повече от 5лв но ефекта е много по добър от Хининовата вода .. значи моята коса я мерих преди почна да използвам тези два продукта и 1 месец след използването я измерих пак и беше пораснала със 8 см ..
аз 1 час педи да вляза в банята се мажа с тревитаминол , [ той подхранва , згъставя и помага на косата да порасне ] а след баня, докато косата ми е мокра се мажа с Х. вода :) и ИМА ГОЛЯМ ЕФЕКТ !

taamara
08-07-2011, 20:27
Лично аз след всяко измиване на косата, докато е влажна.
От средата на май ползвам след всяко миене, но за момента не мога да преценя дали има ефект.

FuckingFreak
08-08-2011, 10:35
[b] ... той подхранва , згъставя и помага на косата да порасне ... [/size]

Абе айде моля ви се, не говорете глупости. С каквото и да си мажеш косата по-гъста няма да стане, всичко е до ГЕН !

darrie
08-08-2011, 11:35
а искаш ли да ти кажа как ще ти порасне още по - бързо косата 8) като си купиш едни витамини наречени '' ТРИВИТАМИНОЛ'' .. може да ти прозвучи тъпо но това е за овце, :oops: но на мен много ми помогна струва не повече от 5лв но ефекта е много по добър от Хининовата вода .. значи моята коса я мерих преди почна да използвам тези два продукта и 1 месец след използването я измерих пак и беше пораснала със 8 см ..
аз 1 час педи да вляза в банята се мажа с тревитаминол , [ той подхранва , згъставя и помага на косата да порасне ] а след баня, докато косата ми е мокра се мажа с Х. вода :) и ИМА ГОЛЯМ ЕФЕКТ !

Да бе, с 8 см и пораснала косата за 1 месец.. Ти на училище ходила ли си и имаш ли представа колко са 8 см?????? Косата НОРМАЛНО расте по 1 см (средно, зависи и от гена) на месец. Ако твоята расте нормално (1 см. на месец) след стимулирането с тривитаминол да е пораснала със 1,5 см, вместо 1.

08-08-2011, 12:42
всеки ден по 2 пъти :P

Garvanec
08-08-2011, 14:32
Можеш да си слагаш и всеки ден по веднъж но все пак прави почивки през 2,3 месеца за няколко дена . Аз все пак ти препоръчвам хининов шампоан по време на къпане и хинонов балсам след къпане . Ефекта с растежа на косата поне при мен е доста добър.

Alekssandyr
08-08-2011, 14:37

Да бе, с 8 см и пораснала косата за 1 месец.. Ти на училище ходила ли си и имаш ли представа колко са 8 см?????? Косата НОРМАЛНО расте по 1 см (средно, зависи и от гена) на месец. Ако твоята расте нормално (1 см. на месец) след стимулирането с тривитаминол да е пораснала със 1,5 см, вместо 1.

Къв 1 см бе.. мене ми расте с по 3-4 см месечно НАЙ-МАЛКО !

mine
08-08-2011, 15:50
Слагай си по един пъД на ден, моме ! :shock: :razz:

SweetySmallDevil
08-08-2011, 17:11
Тривитаминола действа добре на някои .. на дрyги косата им става ужасно мазна, все едно олио си слагал .. а Хининовата вода :smt007 .. аз си я ползвам само в маски и понякога се пръскам, но ефекта определено го има .. и фризьорката ми го забеляза :)

Maaggiiee
08-08-2011, 17:51
Аз слагах всеки ден, но сега съм в почивка от нея. Мисля, че не е проблем да слагаш 1 месец всеки ден и после да си починеш още 1-2 месеца. To`no :P

PuXsi
08-08-2011, 20:31
Аз ползвах Хининова вода след всяко къпане и косата ми наистина растеше много бързо.Мисля,че с 2-3 см. седмично,но пък бях спряла и пресата за коса и всичко,което я изтощава допълнително.

LoveChocolate
08-08-2011, 21:00
Здравейте искам да попитам по колко пъти седмично мога да използвам хининова вода за косата си ? Благодаря предварително за отговорите :-)

колкото си искаш :) аз си слагам през ден

LoveChocolate
08-08-2011, 21:04
Аз ползвах Хининова вода след всяко къпане и косата ми наистина растеше много бързо.Мисля,че с 2-3 см. седмично,но пък бях спряла и пресата за коса и всичко,което я изтощава допълнително.

2-3 см седмично .. :lol: тва е невъзможно бе момичеее :D

schhhhhhh
08-08-2011, 21:16
Аз си слагам през ден :)

ledenakrasota
08-09-2011, 07:45
2 пъти седмично :) Може и през ден в началото 2 седмици, но после по-рядко! :)

mon4etygb
09-04-2011, 20:34
аз си слагам след всяко измиване на косата т.е. 3 или 4 пъти в седмицата :)

musicbaby
09-04-2011, 21:20

+1 :)

Mariiqna
09-05-2011, 06:08
Аз си слагам след къпане,но не всеки път когато се сетя :D ,иначе немога да кажа дали има ефект,но пак мойте приятелки казват,че косата ми е пораснала доста защото миналото лято я постригах много къса пак сега е доста по-дълга но нормално да порасне за една година ;d

e_r_d
09-05-2011, 06:23
Аз я ползвах 1 месец всеки ден и сега съм в почивка, за да не ми свикне косата с нея. Ефект има и се забелязва ;)

wildman
09-05-2011, 08:29
1. Хининовата вода се втрива на влажна коса и се оставя да изсъхне без да се изплаква.
2. В зависимост от концентрацията на хинин вътре може да се ползват през различно време - някои няма проблем да се ползват всеки ден, понеже са с много малко хинин (а той е доста скъп), други са с доста повече хинин за по-добър ефект и се използват по-рядко 2-3 пъти на седмица. Ето няколко хининови води:
- Ада и Амрита например са със страшно малко хинин и не си заслужават;
- Химакс е добра хининова вода и си заслужава;
- Милва и Кокона са вече на съвсем различно ниво, те са с 10 пъти повече хинин от първите и при тях ефекта е много по-очеизваден (тях ги ползвайте 2-3 пъти на седмица);
3. Най-добре е като ползвате хининова вода да карате на следния цикъл - 1 месец ползвате и 1 месец почивка.
4. И не - косата ви няма да свикне с хининовата вода.

FreshJuice
09-05-2011, 08:45
2-3 пъти седмично... зависи кога си мия косата :D

kittenella
09-05-2011, 19:34
След всяко миене на косата, а понякога и на суха коса я впръсквам...И да ви питам вие как точно я впръсквате?Защото лично аз с гребена си правя различни пътища и пръскам на всеки и накрая оформям в прическа

ellx
09-06-2011, 14:23
Може всеки ден да се пръска, на суха или влажна коса. Аз ползвах на "Мишел". Хареса ми. Ефект имаше и аромата й беше много приятен. Самата вода беше 2 и нещо.

kittenella
09-06-2011, 14:36
Може всеки ден да се пръска, на суха или влажна коса. Аз ползвах на "Мишел". Хареса ми. Ефект имаше и аромата й беше много приятен. Самата вода беше 2 и нещо.

И моята е същата!Аз си я взех от "Елитис" във Варна...

mynichka
09-06-2011, 14:37
Когато си слагам хининова вода е винаги след измиване- тоест 2 пъти седмично. Но от доста време не съм си слагала 8-)

Sunyyyyyy
09-07-2011, 08:59
Аз лично два пъти в седмицата! :)