View Full Version : МОЛЯ помощ!
MishityY
07-29-2011, 17:16
Здр хора! От много отдавна искам йорки (йоркширски териер), но...родителите ми са твърдо НЕ!! Казвам им сериозно, че ще гледам кученцето, ще го разхождам, къпя и т.н......., НО ТЕ СЕ СМЕЯТ И НЕ ВЯРВАТ!!! Ако някой знае яки начини с които да ги убедя да пише!!! ПЛС!!! :cry: :cry: :cry: 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Едно време бяха много модерни тамагочитата. Обаче аз лично не бих тръгнала по този начин. По-добре се заеми с някакви задължения. (Да се подмажеш) Например да измиеш чиниите или да простреш прането. Трябва да им докажеш не че ще се грижиш за кученцето първата седмица. Постарай се да бъдеш постоянна и примерно след месец-два пак им напомни защо си го правила. Не съм сигурна дали ще помогне но все пак пробвай.
MishityY
07-30-2011, 09:46
Едно време бяха много модерни тамагочитата. Обаче аз лично не бих тръгнала по този начин. По-добре се заеми с някакви задължения. (Да се подмажеш) Например да измиеш чиниите или да простреш прането. Трябва да им докажеш не че ще се грижиш за кученцето първата седмица. Постарай се да бъдеш постоянна и примерно след месец-два пак им напомни защо си го правила. Не съм сигурна дали ще помогне но все пак пробвай. mnogo blagodarq :-)
vakanciqta
07-30-2011, 15:17
Аз имам един начин ,който винаги действа .. Постоянно повтарям за даденото нещо , ако ми кажат не почвам да крещя и да рева .. Ама всеки ден е това.. Другия вариaнт е събирам си пари от джобни или продавам нещо и си купувам каквото искам :Д
Аз имам един начин ,който винаги действа .. Постоянно повтарям за даденото нещо , ако ми кажат не почвам да крещя и да рева .. Ама всеки ден е това..
:shock: Мале, да ми беше в къщата...
Да :shock:
Хм, защо не попиташ защо не ти дават? Едва ли си мислят само как да ти задоволят капризите. Със сигурност си имат доводи. Питай, говорете, преценете заедно. Иначе, да, наистина трябва да си заслужиш доверието. Помагай им вкъщи например. Като им показваш че си загрижена за тяхното удобство (като помагаш), ще ти е по-лесно после да получиш желаното.
И все пак - може да нямат възможност да ти купят куче в момента, но да не искат да ти го кажат точно така и да си търсят други оправдания. Не ги притискай.. Просто поговорете нормално.
Хм, защо не попиташ защо не ти дават? Едва ли си мислят само как да ти задоволят капризите. Със сигурност си имат доводи. Питай, говорете, преценете заедно. Иначе, да, наистина трябва да си заслужиш доверието. Помагай им вкъщи например. Като им показваш че си загрижена за тяхното удобство (като помагаш), ще ти е по-лесно после да получиш желаното.
И все пак - може да нямат възможност да ти купят куче в момента, но да не искат да ти го кажат точно така и да си търсят други оправдания. Не ги притискай.. Просто поговорете нормално.
И аз така мисля. Докажи им, че може да си отговорна. И успехче! \:D/
vagarious
07-30-2011, 23:23
Яки начини !? :-o
MishityY
09-25-2011, 19:38
Мерси на всички!!! :-)
SmilezZz
09-25-2011, 20:10
Явно не те смятат за достатъчно отговорна , че да можеш да се грижиш и за домашен любимец. Помисли си добре. А "яки начини" надали има , щом са твърдо не.Пък и всички родители са различно. ;dd
Supernaturalfan
09-25-2011, 20:30
Хм и аз искам да знам начин, говорила съм, ревала съм. Майка ми не иска щото много цапало :shock: Аз й казвам тя неееее!
Shturrrche88
09-26-2011, 06:58
Сещам се за един, който може и да свърши работа.
Кажи на вашите следното "мамо, тате, купете ми рибка. Ще я гледам. Вие преценете дали заслужавам куче. Ако умре до един месец, никога не ми купувайте животно, но ако успея да я гледам в продължение на месец, без да има каквито и да било проблеми, обещайте да помислите дали да ми вземете куче".
Този начин ще покаже на вашите, че си отговорна в действията си, а на теб ще ти покаже какво значи отговорност. Една малка рибка нищо не е, но ако не си последователна в грижите си към нея, какво остава за едно куче.
Bonbonchencetyy
09-26-2011, 13:54
Бъди упорита..Повтаряй им го хиляда пъти на ден.Повтаряй спокойно ,,Искам йорки,мяля ви!,, .Не прави сцени като например да викаш,да изпадаш в истерия или да ревеш.Като станат около 500 пъти вашите ще се откажат.При мен това действа. :-)
zlatit0o
09-26-2011, 16:32
А на колко си всъщност :-o
Ти абсолютно сигурна ли си, че ще се грижиш за кучето постоянно?
И аз мрънках за котка преди, взеха ми и не се грижех за нея, радвах се 2 седмици и след това ми омръзна. Естествено, бях малка и неотговорна. Сега отново искам котка, но още го премислям.
Така, че те съветвам хубаво да си помислиш. Също трябва да се съобразяваш с бюджета на вашите, може да нямат възможност, макар че според мен ако беше така щяха да ти кажат.