View Full Version : Да се ''разболееш'' преди изпитване.
Всеки сигурно се е срещал с проглем,как да се разболее преди някой тест или изпитване.Хека хората с опит да споделят.Аз съм пробвал да ям сурови картофи,но толкова ми харесаха със соло,че....Ходил със разкопчано яке(оттдоло само по тениска),вънка беше мах 5-6 градуса,и духаше много силно....И все няма ефект :D .Пробвах да симулирам темепература(тернометара във вряла вода),тернометара се пукна и изтече живака...Вие сте :D
SmilezZz
07-30-2011, 14:52
Като малка... някъде 3-4 клас бях яла тебешир :lol: Ъъъ. Беше гадно,но все пак имаше ефект. :lol:
Чак във вряла вода не. Само да е топла.
Хах, аз не съм опитвала и нямам намерение :? :D
ThePowerOfLove
07-30-2011, 19:18
Да ходиш тънко облечен с цел да се разболееш - това е лудост. Не си играй със здравето, колкото и да е страшно едно изпитване ;)
Иначе за симулации и аз съм чувала за картоф
MysteryOfMan
07-30-2011, 19:25
Някой хора всяка вечер се молят и палят свещ за здраве, а вие тук се чудите и даже обменяте идеи затова как да се разболеете. Няма да коментирам темата, ае замислете се малко, да ви имам и проблемите.
givemereasontolive
07-30-2011, 19:31
Някой хора всяка вечер се молят и палят свещ за здраве, а вие тук се чудите и даже обменяте идеи затова как да се разболеете. Няма да коментирам темата, ае замислете се малко, да ви имам и проблемите.
Съгласна съм!!! :?
Co0kieGirl
07-30-2011, 19:39
за картофа си е така,знам от хора,които са го практикували :D
ама да се разболея или да се правя на болна - никога не съм и няма.. тестовете и да не съм учила ги избутвам така със стабилни 4ки макс 5ци.Един път тая по български ще изпитва целия клас :o вечерта много малко бях учила,направо ми се затваряха очите и квото и да чета,нищо не вдявах...та на сутринта :
-мамо няма да ходя днес на училище
-кой ти каза
-еми днес ще изпитват целия клас,ама щом искаш да разписваш двойки и тройки ще отида....
-ее значи,хубаво остани си днес в нас..
:shock:
JuStElly
07-30-2011, 20:02
Един леден душ и на другия ден си готов... или пий гореща вода и после ще повърнеш.. ;пп
Colouring
07-30-2011, 20:29
Не знам за вас,но аз предпочитам да изкарам една ниска оценка,вместо да хвана пневмония. :-o
тва за да го правиш на толкова години трябва да си МЕГА ТЪП
тва за да го правиш на толкова години трябва да си МЕГА ТЪП
точно
Защо просто не се направиш на болен, а трябва наистина да се разболееш?
givemereasontolive
07-30-2011, 20:55
А защо просто не си седне на дупенцето и да си научи.Аман !
Никога не съм се опитвал да се разболея. До по-миналата година се преструвах, а сега не ми пука че ше ме изпитват :|
Requisition
07-30-2011, 21:33
Никога не съм правил такива глупости, не съм се и преструвал, понасям си последствията ако не съм учил и толкова. :)
Отиваш на училище и преди този час отиваш при класния/та и казваш, че много ти е дало зор и не можеш да идеш в тая тоалетна в у-щето и си отиваш ...
Uncontrollable
07-31-2011, 06:24
Отиваш на училище и преди този час отиваш при класния/та и казваш, че много ти е дало зор и не можеш да идеш в тая тоалетна в у-щето и си отиваш ...
:D :D :D
Или пък, незнам аз съм правил много неща, в час по география, съм си разкървявал носа нарочно, в час по история се свивах, уш, че корема ме боли, после при класната, и хубавото е, че го правя много добре, а като един фр. реши да се престори с мен, като отидохме до класната и се разсмя, и го върнаха... 8-) 8-)