View Full Version : Как може така ?!
soulless
07-30-2011, 19:36
Не разбирам как може да сте толкова злобни / повечето от вас / ! Заяждате се с хора ,които просто споделят проблемите си и очакват да ги разберете и да им помогнете, а вместо това вие ги храните и се правите на много оборотни :) Пред компютъра всеки може ! Целта на форумите е хората да могат свободно да споделят проблемите си ,а не да бъдат нападани ,защото допускат грешки, било то свързани с проблема им, било то с правописа им.. Я се осъзнайте и свалете малко болното си самочувствие ,че ми писна от такива надувки без покритие.. Написах темата в раздел 'Любов' за да я видят повече хора :)
HeavenSent
07-30-2011, 19:38
Ако не си забелязала огромен процент от темите са фейк. Е, как да не се заяжда човек?
scandalousLady
07-30-2011, 19:39
Подкрепям те,но понякога наистина има неграмотно написани и чак да те е яд да четеш.Иначе не е хубаво да се заяждаме !!
soulless
07-30-2011, 19:42
е да , така е , но почти във всяка една тема всеки гледа да критикува.. Писна ми от нападки ,ако ме разбираш :)
SisiStrange
07-30-2011, 19:51
За някоя определена тема ли си се ядосала или общо?
Аз лично пиша нормални отговори на нормалните теми.
Пиша злобни постове на теми от типовете:
"Спах с гаджето на сестра ми/най-добрата ми приятелка/майка ми"
"Всички момичета са к*рви/тъпи/материалистки"
"Всички момчета лъжат/мязат на педали/изневеряват"
"бла бла бла... бременна ли съм?"
"На 11 съм, но съм лууудо влюбена."
"Малък ли ми е, на 12-13-14 съм, а ми е само 16-20см."
"Той ме налага всяка вечер с бухалката, но аз го обичам и няма да го оставя никога."
"Да му пусна ли." => тази специално ме дразни заради факта, че някой е толкова кух, че пита непознати хора дали му се е*e.
И това е май.
soulless
07-30-2011, 20:05
Ами попринцип говоря като цяло ,но си права ,че някои просто си го просят..
JuStElly
07-30-2011, 20:06
Еми като не ти харесва не ги чети или не пиши във форума, но мисля,че не можеш да спреш критиките и то само с една тема.Винаги в живота ще се сблъскваш с такива неща.. просто свиквай от сега и не им обръщай внимание,защото те точно това целят.
Verminaard
07-30-2011, 20:08
Не разбирам как може да сте толкова злобни / повечето от вас / ! Заяждате се с хора ,които просто споделят проблемите си и очакват да ги разберете и да им помогнете, а вместо това вие ги храните и се правите на много оборотни :) Пред компютъра всеки може ! Целта на форумите е хората да могат свободно да споделят проблемите си ,а не да бъдат нападани ,защото допускат грешки, било то свързани с проблема им, било то с правописа им.. Я се осъзнайте и свалете малко болното си самочувствие ,че ми писна от такива надувки без покритие.. Написах темата в раздел 'Любов' за да я видят повече хора :)
A ти реално погледнато какво очакваш бре?Тука да има дежурни 20 професора по етика и социология ли?
http://prikachi.com/images/236/3622236O.jpg
SisiStrange
07-30-2011, 20:09
^^ Не с лошо. И тя има право донякъде.
kobrichka
07-30-2011, 20:15
Преди години, когато аз започнах да пиша тук не беше така. Имаш проблем - помагат ти всички. Членовете на този форум бяха възпитани хора, които искат да помогнат на подрастващите. Сега забелязвам, че доста от хората тук главно се заяждат и определено не дават съвети. Не казвам всички, но определено има хора, които влизат тук само за да се подиграват. Тъжно, но какво да се прави няма как да забраниш на някого да пише във форум.
LambOfGod
07-30-2011, 20:18
О, форумни Исусе, сега ще се покая за греховете си и няма да постъпвам така вече!
Verminaard
07-30-2011, 20:19
^ E тaка е,старата гвардия масово се отказа като се усети прилива на провинциални ентусиасти и едвам грамотни 12-13 годишни момичета.Останалите,е,съдб та ни е описана в картинката в предишния ми пост.
soulless
07-30-2011, 20:24
Не казвам ,че с един пост ще променя нещата. Просто споделям мнение.. а вие отново се нахвърлихте .. ето за това говоря.. пф.. безнадеждно е явно :)
Unabomber
07-30-2011, 20:26
Нали знаете вица за американския, руския и българския форум 8)
kobrichka
07-30-2011, 20:28
^ E тaка е,старата гвардия масово се отказа като се усети прилива на провинциални ентусиасти и едвам грамотни 12-13 годишни момичета.Останалите,е,съдб та ни е описана в картинката в предишния ми пост.
Факт е че доста от по-младите не са грамотни, но неграмотност има във всички поколения. Да определено сега е доста по-голям процента, но според мен проблема не е грамотността, защото това е нещо поправимо, проблема е... че днешните 15-18 годишни не притежават човечност...
soulless
07-30-2011, 20:32
Американския форум - питаш и ти отговарят
Руския форум - питаш и те питат
Българския форум - питаш и ти казват колко си тъп
/ или нещо такова :D /
soulless
07-30-2011, 20:32
Факт е че доста от по-младите не са грамотни, но неграмотност има във всички поколения. Да определено сега е доста по-голям процента, но според мен проблема не е грамотността, защото това е нещо поправимо, проблема е... че днешните 15-18 годишни не притежават човечност...
напълно съм съгласна :)
Verminaard
07-30-2011, 20:35
Ооо,колежке,се се заблуждавай.Не е до човечност.Всичко опира до общественият упадък,водещ до несъществуваща обща култура.Това което казвам е че 90% от младите са американизирани тъпанари със манталитет на див балканец и интелект на чувал с мокри картофи.
Чувствам се лично нападнат.
Толкова злоба в тая тема.
защо си толкова злобна?
kobrichka
07-30-2011, 20:42
Verminaard за жалост трябва да се съглася с теб, защото си напълно прав :( Колкото и да не искам да се съглася с теб... фактите са си факти. :(
Verminaard
07-30-2011, 20:46
Verminaard за жалост трябва да се съглася с теб, защото си напълно прав :( Колкото и да не искам да се съглася с теб... фактите са си факти. :(
Aбе,и аз знам че съм прав,ама...няма какво да направим по въпроса.Битката за бъдещето ни беше загубена преди десетилетия.Сега остава само да гледаме как 'обществото' ни се въргаля във собствените си екскременти докъто чакаме официално да станем провинция на турция.
kobrichka
07-30-2011, 20:57
Aбе,и аз знам че съм прав,ама...няма какво да направим по въпроса.Битката за бъдещето ни беше загубена преди десетилетия.Сега остава само да гледаме как 'обществото' ни се въргаля във собствените си екскременти докъто чакаме официално да станем провинция на турция.
Силно се надявам това да не се случи (да станем провинция на турция). Все още има млади и способни хора, които ще се постараят това да не се случи. Все още има някаква минимална надежда за България.
soulless
07-30-2011, 20:58
така ша е явно ;/
Verminaard
07-30-2011, 20:59
Mладите и способни хора които се изнасят зад граница или младите и способни хора които мрат от глад в мизерия и се чудят как да се махнат от тук?
Това става доста скандална тема.
провинция на турция
изтичане на мозъци
очакваме още:
миланската скала във възход
тегленето на групите за световните квалификации
120 години БСП
kobrichka
07-30-2011, 21:09
Mладите и способни хора които се изнасят зад граница или младите и способни хора които мрат от глад в мизерия и се чудят как да се махнат от тук?
Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. :) Бъди поне малко оптимист де :) Левски и Ботев не се умрели за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
Verminaard
07-30-2011, 21:09
^
http://prikachi.com/images/530/3630530O.png ?
LambOfGod
07-30-2011, 21:10
Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. :) Бъди поне малко оптимист де :) Левски и Ботев не се умряли за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
Кога да очакваме да абортираш от извънземно?
Verminaard
07-30-2011, 21:11
Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. :) Бъди поне малко оптимист де :) Левски и Ботев не се умряли за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
Левски и Ботев са умрели за да няма военно присъствие на турчолята у нас.Ако знаеха че пак ще си останем политически роби...
А то че надежда има - има,малко радикализъм,малко 'спорни' деяния тук и там,малко безплатни летни лагери за този и онзи и туко виж сме излезли от септичната яма в която се давим.Но и ти и аз знаем че благодарение на определени политически течения това няма да стане.