View Full Version : Предизвикване на цикъла - Неуробекс?
Dollystar
07-31-2011, 09:01
Здравейте на 12ти август тръгвам на море, цикъла трябва да ми дойде на 13-ти някъде и се чудя какво да пия за да го предизвикам да дойде към 7-8ми...
Чух за "неуробекс", но не мога да намеря много мнения,а ме е страх така да си пия хапчета без да съм запозната. Ако някой знае и нещо друго моля да спорели :)
sladkish_14
07-31-2011, 09:09
Не пий нищо. Ще караш с тампони, ако ли все пак искаш да пиеш иди на лекар.
Още един, който не си е направил плановете за морето. :?
marin4itu
07-31-2011, 09:14
Иди на гинеколог да ти предпише някакви. Хапчетата за предизвикване на менструация са хормонални и да ги пиеш на собствена глава е много рисковано.
Дано не греша,но Неуробекса не съдържаше ли витамините от групата В и е един вид успокоително....
Неуробекс има следните приложения:
В комплексното лечение на следните заболявания и състояния:
- Възпалителни и дегенеративни процеси на периферните нерви – неврити, полиневрити (алкохолни, постинфекциозни и токсични, при диабет), невралгии, миалгии, парестезии;
Състояния на продължителна реконвалесценция (възстановяване след продължително боледуване), хроничен алкохолизъм, интоксикации, астения;
Витамин В хиповитаминози (състояния с понижено съдържание в организма на витамини от група В), дерматити, екземи, псориазис, ексудативна диатеза, акне.
kalpazanka
07-31-2011, 09:23
К'ви успокоителни ви гонят, к'ви 5 лева? :lol:
Това са си витамини от група Б- Б1, Б6 и Б12. За пръв път чувам, че стават и за предизвикване на М. :lol:
К'ви успокоителни ви гонят, к'ви 5 лева? :lol:
Това са си витамини от група Б- Б1, Б6 и Б12. За пръв път чувам, че стават и за предизвикване на М. :lol:
Еми вит. от групата Б за какво са , бе ???
За нервната сист.-> за успокоение........................
kalpazanka
07-31-2011, 09:40
Тц. Не са за успокоение. Простетични групи са. Нищо общо нямат с успокоението. 8-)
http://bg.shvoong.com/exact-sciences/1827801-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B8%D 1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%B8-%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F/
Спите ли в часовете по биология?
LambOfGod
07-31-2011, 09:44
Вземи един Ескапел и ще ти дойде, ама може да забременееш.
Dollystar
07-31-2011, 09:57
Много ви благодаря за сериозните отговори(по темата) ... А относно плановете за морето(първото мнение)- Определено не зависи от мен и от мойте планове кога едно цяло училище ще тръгне на море!
sugargirl94
07-31-2011, 10:09
Чувала съм, че чая от лук помага ама е голяма отврат :?
Не пий разни хапчета и боклуци само да се тровиш. Най-малкото пък Неуробекс ще ти помогне, аз знам, че за сърцебиене се пие ама не съм сигурна. За какво ти е да го изместваш, ще го объркаш с месеци напред и ще ти стане по-голям проблем. Вземи си тампони и си свиркай!
marin4itu
07-31-2011, 13:46
То и с тампоните не може да се влиза нормално във водата. Те се напояват с морска вода, а тя не е особено чиста и може да се получат какви ли не инфекции....
sugargirl94
07-31-2011, 14:01
напоява се, ако не е сложен правилно
sladkish_14
07-31-2011, 14:55
Много ви благодаря за сериозните отговори(по темата) ... А относно плановете за морето(първото мнение)- Определено не зависи от мен и от мойте планове кога едно цяло училище ще тръгне на море!
Тогава просто не отиваш.. - решението. И аз можех да отида, но в този ден ми идваше цикъла, е за едно море ли съм. Прецених, че не искам да си прецаквам така или иначе нередовният цикъл (при наличие и на полов живот), и че не желая да се 'ръгам' с тампони. Всеки сам взима решение. И всеки сам си поставя преоритети. Иди да ти предпишат лекарства, за да не съжаляваш после дълго за това, че си пила, каквото ти пишат по форумите и готово. На мене може да ми предпишат едно на тебе друго, всичко е строго индивидуално! Колко по-сериозен коментар от това да ти дам, не знам.
Sarafina
07-31-2011, 17:20
То и с тампоните не може да се влиза нормално във водата. Те се напояват с морска вода, а тя не е особено чиста и може да се получат какви ли не инфекции....
:razz: тампоните се напоявали с вода :D ти знаеш ли къде се слагат? дори биологически не може да ти влезе вода... някои хора само заради микробите в морето слагат тампон, за да се предпазят от тях...
Ами и аз съм чувала, че на тези които плуват "професионално" така да кажа им препоръчват да носят тампони, но не знам дали е само слух. Иначе малко вероятно ми се струва да се напои с вода- все пак какво толкова ще прави авторката във водата. Нали е само да се намокри. Поне ще може спокойно да ходи на плаж и да се пече, да излиза, облечена както си иска. Нали тва му е идеята.