View Full Version : МНОГО МИ Е ЧУДНО ;(((
Значи на 15 години съм и имам гадже, така наречената онлайн любов, 5 месеца ходим вече, и само един път сме се засичали, но когато не бяхме гаджета, и сега ще ходя до Варна да се видим, защото живее там и се притеснявам, че горния ми преден зъб е малко крив напред и искам да попитам възможно ли е да ме отблъсне за това, и ще попречи ли на целуването с език ? :( :( :( :(
Ами то е целувка с eзик - не целувка с зъб ;д В смисъл зъбите не се използват и няма как да попречат освен , ако не ги забодеш в него ;д .Спокойно :)
Exothermic
07-31-2011, 22:18
Хахаха, стърчи-стърчи, колко да стърчи ...
показва ли се от устата ти като е затворена?
И онлайн гадже? К.П.Д. ???
Извини ме за грубите думи, но тая тема е ...
dream1707
07-31-2011, 22:58
Ами то е целувка с eзик - не целувка с зъб ;д В смисъл зъбите не се използват и няма как да попречат освен , ако не ги забодеш в него ;д .Спокойно :)
+
К.П.Д. ???
Тва 2-3 минути го гледах и си измислях всеразлични вариации кво значи ... кви ли не кучета, котки и крави ми минаха през главата, докато в крайна сметка се усетих, че значи "Какво по дяволите" :lol: Имам нужда от психиатър :razz: :razz: :razz:
pressiana
07-31-2011, 23:05
Значи на 15 години съм и имам гадже, така наречената онлайн любов, 5 месеца ходим вече, и само един път сме се засичали
Я пак?
cvetinka94
07-31-2011, 23:10
Още една тема и може да останеш без преден зъб!! :-x
malka_sladkka
07-31-2011, 23:26
+
К.П.Д. ???
Тва 2-3 минути го гледах и си измислях всеразлични вариации кво значи ... кви ли не кучета, котки и крави ми минаха през главата, докато в крайна сметка се усетих, че значи "Какво по дяволите" :lol: Имам нужда от психиатър :razz: :razz: :razz:
аз пък изобщо не можах да разбера кво значи тва :lol:
1 зъб кво толкова... той като те харесва единя зъб нищо няма да промени ;)
DownloadVirus
08-01-2011, 05:29
Само се чудя кво общо има с "Козметика и диети" , по-скоро за раздел "Любов" или "Секс" :D
shisharka
08-01-2011, 06:34
Значи това със зъба е голям проблем , въобще нямате шансове да сте заедно при условие , че той е между вас има огромно влияние във онлайн връзката и просто не знам надали ще се получат нещата .. ти , той , зъбът .Разстоянието и това , че не се познавате , но ходите от 5 месеца не са проблем смисъл модерни времена сме , обаче зъбът си е зъб , както и да го погледнеш ...
Темата не е за този раздел , по-добре в кофата или краен случай в любов .
Не зъба няма да ти пречи.
Темата си проси заключване или преместване,отговорихме на момичето :?
malkasladka
08-01-2011, 07:21
Не зъба няма да ти пречи.
Темата си проси заключване или преместване,отговорихме на момичето :?
Значи това със зъба е голям проблем , въобще нямате шансове да сте заедно при условие , че той е между вас има огромно влияние във онлайн връзката и просто не знам надали ще се получат нещата .. ти , той , зъбът .Разстоянието и това , че не се познавате , но ходите от 5 месеца не са проблем смисъл модерни времена сме , обаче зъбът си е зъб , както и да го погледнеш ...
+1 :razz: :razz: :razz:
Ахахахахахаха....ужас...кви са тия гаджета дето не ги познавате :D
Ключ?